Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Clash [Dedyk]

Suffi_PL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 171
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mnóstwo bugów, mnóstwo. Skille Sury nie działają. Sferką cisnąłem w moba aż 0k, Mroczna ochrona jak i Ognisty Duch także nie działają. Aby ściągnąć clienta musisz wysłać smsa, chyba że chcesz czekać 6 godzin aż w końcu się ściągnie. Coś pięknego. Jeśli ktoś jednak zdecyduje się tu grać, nie grajcie Surą...

Opublikowano

Up@Ja gram sura(wp),i nie pierdol bo jakos mi wszystko działa

kolejny nóp który nie wie co to jest forum servera,takm masz klienta na Megupload

qn2uyb.png
Opublikowano

Po pierwsze, dziecinko, naucz się pisać, stawiać znaki interpunkcyjne w odpowiednich miejscach, bo trudno jest mi się dogadać z osobą niedouczoną. Po drugie, odnoszę się do ludzi z szacunkiem - tego samego oczekuję od nich. A tego posta miałem wstawić, kiedy jeszcze było tak jak napisałem. Możliwe, że coś się zmieniło. I dobrze, bo serwer nieźle się prezentował.

Opublikowano

Ja gram surą WP i nie narzekam , ostatnio chyba nawet zostało odbugowane czarowane ostrze , bo ludzie się skarżyli.

Jeżeli jest tak jak mówisz , napisz na forum , na pewno od razu to naprawią.

Opublikowano

Jak zwykle najbardziej boli IS tych graczy ktorym sie nie udalo zaistniec na serwerze ze wzgledu na to ze sa ciency, serwer jest niestabilny? Ciekawe serwer przez 2 dni zostal gruntownie zmieniony ale coz sa ludzie ktorzy zawsze beda narzekac, jak kogos boli serwer leccie na Ytian2 i zycze powodzenia!

Co do bonusow tak wchodza maksymalne bonusy, ale ktos chyba zapomnial ze istnieje bonus 6-7 no ale coz jak jestesmy NEGATYWNIE na serwer nastawieni widzimy same wady.

Nasze serwer podobny jest do LocMT2 kto gral ten wie, nastawiony troszke pod pvp.

P.S.

Caly czas cos dodajemy i zmieniamy, pilnujemy serwera, banujemy cziterow warto nam podarowac kredyt zaufania.

Serdecznie zapraszam wszystkich do gry.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wszystko ładnie, pięknie, tylko po co komu 6/7 bonusy do szczęścia? Skoro 1-5 wchodzą maksymalne to już wystarczy. Dostajesz + za prezentacje, lecz nie ładują mi się obrazki, oraz nie zagram.

13_mpcforum-logo.png

Opublikowano

Beznadzieja , co się zaloguje mam odliczanie i wywala mi klienta...

mam ten sam problem,mozecie cos z tym zrobic ?

Pomoglem ? daj - :)

76561198013067173.png

Opublikowano

Następny serwer z nowymi brońmi rodem z WoW'a czy innych takich gier, ludzie co z wami??? Wy gracie w metina czy w jakieś badziewne MU jak już chcecie dodać nowe bronie to zróbcie/znajdźcie jakieś, które pasują do metina a nie takie olbrzymie bronie większe od postaci..... Co wy widzicie w takich serwerach???

A tak ogólnie to serwer jest fajny gdyby nie te bronie.....

Aha i możecie mnie minusować ile chcecie ja mam to tam, gdzie plecy tracą swą szlachetną nazwę...

Chyba was poyebało :D

Opublikowano

server totalnie zjebany GA namawia w grze zebysmy postowali na mpc same superlatywy odnosnie severa a sever to dno!

W 2.5h wbilem 49lv kasy mialem 11kk i 2 szaty po 2kk mimo ze sa pierscienie i iinne zabawki to zeby tam wbic 80lv chociarz trzeba stracis sporo czasu a przecierz szkoda czasu na expienie co do kasy 6/7 dodanie po 100kk skad na to ? hahah

Gm-y zamuly jakich dawno niewidzialem ...

Opublikowano

A jednak się przeliczyłem co do serva... DNO , DNO, I JESZCZE RAZ DNO !!! Gm 0 ogaru all eventy all tylko dla shinsoo inne królestwa ma w dupie raz na jakiś czas puści kilka bossów dla all a tak to tylko w shinsoo metki im 100lvl rzuca itp .. Reset serva DNO co 3 dni grać od nowa ? pierdole Bugów pełno .. nie polecam!

Opublikowano

zbugowany serw jest bug na yang a ga buguje konta i postaci na 0lvl zabiast banowac bo nie umie... pozdro gla ga napisal ze nie usunie buga bo costam fajnie wyglada...

Nie spamowac na pw i tak buga nie podam pisalem w grze kto wie to wie

Opublikowano

na serwie dzieja sie szopki ... totalne szopki bylo dobrze to zachcialo sie panom u gory Resetu i z 200 graczy online zostalo moze 30 pozdrawiam nie ma po co grac bo z MMO na tym serwie zrobila sie gra dla pojedynczego gracza , wszystko inne nawet niezle przygotowane oprocz jeszcze spotow w V2 ktore zostaly 2krotnie powiekszone wziasc komnate na siebie = prawie niewykonalne dla poniektórych profesji. Eventy nie ma... raz na miesiac maja byc a serw wykupiony na 3 miechy i do tego tak jak mowie bedzie moze 30 osob na evencie wiec takie cos to jest smieszne, powiem jeszcze ze sami sobie rozwaliliscie serwer , to sie nazywa nieodpowiedzialny czlowiek na niewlasciwym stanowisku pozdrawiam. LEMUR

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...