Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] [No-Whitelist] [Bukkit] Square City!

Inf3rnus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Inf3erno... Możesz mi wytłumaczyć co z tą działką poza miastem? Ty tu twierdzisz że wystarczy napisać na forum ale:

- Na forum NIE MA takiego działu

- admin na serwerze bez powodu nie chciał mi dać cuba...

Narazie obstaje przy tym że serwer jest słaby...

sig--SXNIUGlOUDdwendqNmVkTjVqV09yWEJZc2l

Opublikowano

Inf3erno... Możesz mi wytłumaczyć co z tą działką poza miastem? Ty tu twierdzisz że wystarczy napisać na forum ale:

- Na forum NIE MA takiego działu

- admin na serwerze bez powodu nie chciał mi dać cuba...

Narazie obstaje przy tym że serwer jest słaby...

Mała grupka ludzi założyła sobie małą farmę na obrzeżach miasta i nie mieli problemów z napisaniem na forum...

Ps. W zakładce "Projekty" możesz wpisać swój pomysł na własny budynek.

Opublikowano

Serwer fajny, 0 laga, az milo tylko szkoda ze zaden admin laskawie nie moze przydzielic mi dzialki... ilez mozna pisac.

Opublikowano

Napisze od początku jak to ze mną wyglądało a więc wszedłem na server bez problemu, poczytałem tabliczki i zarejestrowałem na forum wszystko puki co perfect mniej więcej opisane, aby się dowiedzieć jak sklep działa lekka porażka ale dało rade. Przyszła kolej na działkę wiec jakąś sobie znalazłem i wołałem admina w międzyczasie latając po mieście po 1h 23 min dostałem działkę i cuba i tu jest problem bo nie do końca umieją je zakładać niby na dom mam ale na ogrodzenie znowu nie mogę się doprosić o poprawienie. Admini (hed) są w porządku da się z nimi dogadać cała reszta to jakieś ........ (wstawcie co chcecie) są chyba tylko dla zasady.

Nie widzę po nich aby cokolwiek robili. Na servie miła atmosfera rozumiem ten cały chaos bo to świeży server i wszystko jest dopiero tworzone mam nadzieje że się poprawi po wprowadzeniu WL trochę za duży tłum ludzi na razie ale się przerzedzi. JEŻELI CHCESZ PSUĆ COŚ NA TYM SERVIE TO NIECH SPADA całą reszte zapraszam i polecam(troche cierpliwości i jest wszystko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...