Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] [No-Whitelist] [Bukkit] Square City!

Inf3rnus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logouxz.png

Witam wszystkich!

Przedstawiam wam nowy dedykowany serwer minecraft o nazwie Square city!

IP: 78.47.156.244

Live mapa: http://78.47.156.244:8123/#

Styl gry: Role Play

White-list: Brak (Do 10.04.2011)

Zwierzęta: ON

Potwory: ON

Silnik serwera: Bukkit

Ilość slotów: 50

Forum: www.square-city.xaa.pl

Team Speak 3:

TS3-rasta.pl,

port:9987,

kanał 29,

hasło: MINE

Zainstalowane pluginy:

- Citizens

- Craftbook

- Gastronomic

- Iconomy

- LWC

- Minecart mania

- PvP

- uQuest

- World Edit

I wiele więcej...

Start dziś o 17:00! (25.03.2011)

Serdecznie zapraszam!

Więcej Info na forum!

squarecity.png

//Edit

Zapomniałem dodać że serwer posiada funkcje Mineshafter :]

Opublikowano

do czego ma was dodac jak wyraznie jest napisane no whitelist

czytajcie najpierw nobki zanim napiszecie cos

Opublikowano

@xcs133 a z ciebie jeszcze większe

Nie rozumiecie ,że czasami mogą wystąpić błędy spamujecie ,że się spóźnia może ma jakiś błąd napisze kiedy włączy i czego tu płakać?

Czekam na serwa.

Pozdrawiam Dami

Opublikowano

Najlepszy serw jaki znalazlem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to jest super !!!!!!!!!!

Nie Bądz Żyła...Daj Plusa--->>fiiilm.gif<<---Daj Plusa

to z tobą zrobię jak mi nie dasz + :D

Opublikowano

lagi okropne

wpuszczanie 40 osob na raz nie byl dobrym pomyslem

po okolo 2 minutach od wpisania hasla dostalem potwierdzenie

Opublikowano

Serwer to dno!

pojebany Szanowny admin zrobil sobie zamek. ok. 100-200 klockow od niego zalozylismy wioske w pare osob. Admin przyszedl, all rozwalil i powiedzial ze na terenie zamku nie mozna budowac :x

Opublikowano
Serwer to dno!

pojebany Szanowny admin zrobil sobie zamek. ok. 100-200 klockow od niego zalozylismy wioske w pare osob. Admin przyszedl, all rozwalil i powiedzial ze na terenie zamku nie mozna budowac :x

1.Wioska została zbudowana w niedozwolonym miejscu.

2.Zamek nie był skończony.

3.Admin ostrzegał kilka razy.

Opublikowano

Serwer słaby... Lagi okropne, bugów co nie miara a admin wymyśla swoje bezsensowne zasady jak niemożliwość dostania cub'a poza miastem...

NIE POLECAM

sig--SXNIUGlOUDdwendqNmVkTjVqV09yWEJZc2l

Opublikowano

Po pierwsze drogie dzieci zadam wam pytanie: Czytaliście regulamin?

Budynki można budować poza miastem po napisaniu odpowiedniej notki na forum aby nie tworzył się śmietnik na obrzeżach miasta.

Zamek był w budowie i nie miał cuboida, a to że był zbudowany ze złota wszyscy go okradali...

Administrator ostrzegał i prosił o opuszczenie terenu, to nie pomogło więc poleciały bany...

Zawsze możecie napisać skargę na forum prosząc o unieważnienie nieuczciwego bana.

Kolejny dowód że nie czytacie regulaminu: Itemy na start są obok tablicy z regulaminem.

Opublikowano

Jak dla mnie server super może wieczorem były lagi ale jak grałem około 18 - 19 to 0 lagów było. Można mnie spotkać pod nickiem Tanique jak coś . A server polecam .Bardzo fajny jak dla mnie

Opublikowano

Nie ogarniam was,server dopiero powstał

Wczoraj grałem były tam zwierzęta,potwory i 50 osób online (za kilka dni będzie 20) i 0 lagów ! Server bardzo mi się podoba ! POLECAM !

Opublikowano

Budynki można budować poza miastem po napisaniu odpowiedniej notki na forum aby nie tworzył się śmietnik na obrzeżach miasta.

Chyba pomyliłes serwer... Kilka razy prosiłem admina o cuboida na domek poza miastem ale nie! Powiedział że nie wolno i tyle bez żadnego powodu...

sig--SXNIUGlOUDdwendqNmVkTjVqV09yWEJZc2l

Opublikowano

1.Wioska została zbudowana w niedozwolonym miejscu.

2.Zamek nie był skończony.

3.Admin ostrzegał kilka razy.

Mieliśmy pozwolenie na budowanie za miastem. Jak dla was 100+ klocków od murów zamku to jest teren zamku to.... <wole nie kończyć>

Opublikowano

Heh, jak widać ciagle sa skargi i opinie że to gówno ogarnij lepiej tych swoich adminów i siebie bo żal mi was.

Jeżeli widze "człowieka" który używa słowa "żal'' aby wyrazić swoją opinie to pisać się odechciewa...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...