Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Spis Serwerów Dedykowanych

metin111

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 554
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Potrzebuje jednego dobrego dedyka z adminem. Oddam za kilka dni nawet kilka dedyków za jednego teraz!

Jeżeli komuś pomogłem to proszę o plusa:)

Opublikowano

Ja mam z xp ale nie moge pisać na pw jak coś to pisz

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Jeżeli mógłby mi ktoś na Pw podesłać jakiegoś dedyka/konto na dedyku to moge dac konto w metin2 34lvl i coś tam:D Pod bota mi potrzeba

Opublikowano

Na ruskim forum bez problemu znajdziesz .. link dawałem kiedyś w tym temacie

Pozatym kto przypiął temat, przeciez mpc nie wspiera piractwa :P

Opublikowano

80.13.198.201@test;test

chodzi 24/7

powie mi ktoś o co z tym chodzi? koleś miał tam zostawionego bioBota i zbierał mu skrzynki tylko ja włączyłem i już lata po mapie i nic nie robi. pomocy!

@edit:

Już działa ;) postawiłem na bioBocie 2.1.4 i śmiga aż miło mogliby wchodzący na ten serwer nie wyłączać bota? Z góry dzięki

Skrypty, na których wbijam elo:

Champs:

• BeastyRiven
  • Honda's Syndra
  • Cass du Couteau
  • CassWhoop
  • Shadow Vayne

Utility:

• Flash Juke Assistant
  • Where Did He Go
  • Activator
  • Perfect Ping
  • I hate your Wards

Inne:

• SAC: Reborn
  • SOW

Opublikowano

80.13.198.201@test;test

chodzi 24/7

powie mi ktoś o co z tym chodzi? koleś miał tam zostawionego bioBota i zbierał mu skrzynki tylko ja włączyłem i już lata po mapie i nic nie robi. pomocy!

@edit:

Już działa ;) postawiłem na bioBocie 2.1.4 i śmiga aż miło mogliby wchodzący na ten serwer nie wyłączać bota? Z góry dzięki

podaj mi lepiej haslo na tamten dedyk bo ja tam puszczalem chcesz to moge ci podac tylko login na pw

Opublikowano

Ma ktoś dedyka na zbyciu? Prosiłbym bardzo o podanie go tutaj lub na PW, będę wdzięczny i będę próbował się w jakiś sposób odwdzięczyć.

obrazhdtn.png

by hipek from USA3

Opublikowano

@edit : Niszczyciel16 i Niszczyciel1 z PL1. Wyłącz screen look'a n00bie. niedośc ze wtrgłeś na serwer tak od to jeszcze nam boty wyłączyłeś !!

@up nie podawajcie tutaj. Podawajcie tylko na PW bo zaraz wtargną n00by i neosy i hasła wam zmieniają !

Btw. Jak ominąc scren look gdy to z cmd nie działa ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...