Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Spis Serwerów Dedykowanych

metin111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Metin z tym serwem to na PW jbc pisać? Te 50 gr dziennie to mogę dawać:))na 2 tygodnie z 15 zł dam i git:P

faceplus_banner_728_90.png

Dzięki tej stronie mam ponad 5.000 fanów na fanpage'u!

• Odpowiedzi 554
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hah nie myślałem, że będą chętni . Ale cii ja wszystko robię charytatywnie . Żaden handel wymiana itp.

Na pw .

I tak 50% leci dla nooba

Opublikowano

Mam nadzieje że to nie będzie dedyk z 125kb RAM, 125kb/s łącze i Windows Serwer 2003 xD

Opublikowano

A ja sie dziwie czasem co za człowiek rozumny wstawia na forum serwer gdzie nie ma nawet .net frameworka 2.0 xD

Opublikowano

Skojarzenia nie dają żyć człowiekowi i ukrywają dziwną historię mego nicku, który mówi ... sam nie wiem co mówi ale powstał od tego jak mnie przezywali "Jebak" od takiego słowa które określa szalonego człowieka i troszeczkę stuningowałem te słowo i wyszło to co wyszło a z czym Ci się to kojarzy to nie będę wnikać, być może masz jakieś sprośne myśli, nie wiem jaki jest tego powód:P

Opublikowano

Ja jak już się za coś biorę to robie to porządnie

Opublikowano

Metin masz jakiegoś serva jak coś to pw moze być nawet 128mb ramu i 1mb/s net i najstarszy windows ale jak mas zto podaj bo botek na kompie nie chce mi sie odpalac

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

No ale mam neta 1 mb/s i ta wyszukiwarka ip strasznie neta laguje jak tos ma liste ip to prosze o podesłanie hakne parę i dam

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

No i chuj że masz neta 1mb? I co z tego kurwa że laguje neta? Chcesz dedyka? To sobie kurwa znajdź. Koniec.

Metin111 dobrze robi, że daje dedyki publicznie. Ale oczywiście i tak większość chce jakiegoś dla siebie.

Opublikowano

ta wyszukiwarka adresów ip to jest "pro" 1 adres w 30minut...

Opublikowano

Up jak się nie umie szukać to się nie znajdzie;d ja mam z 50k IP na oddanie.

Jeżeli komuś pomogłem to proszę o plusa:)

Opublikowano

wiesz ip to i ja mam od pyty co innego to lamanie hasel bo ja nie moge zostawic kompa bo telewizor mi padl a nie poogladam online filmu z lamaczem :/ na HD ogladam tylko xD

Ciasteczko?!

Przyszedł czas zagłady !

zbiór 1 na nowo otwarty ....

Opublikowano

Jak coś będę miał to opublikuje tutaj, bo mam wrażenie, że jak nikt nie umieszcza dedyków to spam się robi .

PS

metin chyba dał sobie spokój z mpcforum .

Zbieram te zielone .

obrazek2z.png

Opublikowano

Metin moze pojechal na wakacje zauwaz ze jest taki okres ze duzo osbo wyjezdza, a co do twojego postu to wrzucaj smialo chetnie skorzystam ;]

Opublikowano

80.13.164.212@test;test
80.13.198.201@test;test

Łapcie 2 testy. Liczę na +

Opublikowano

80.13.236.127@test;test
80.14.97.93@test;test
80.118.239.9@test;test
81.56.6.234@test;test

Liczę na +:)

Opublikowano

&%$#@ Kto Weszedl Na 81.56.6.234 Bywałem Na Tym Dedyku Kilka Dni I Wchodzę Od Rana Sprawdzam Łowy A Tu Nagle Wbił Ktoś I Zmienił W Desktop Locku Klawisz Do Pokazania Hasła %$#@! Prosiłbym Tą Osobę O Podanie Skrótu Klawiszowego Na GG : 10340181

... mają wąty do mojej sygnatury

-.-

Opublikowano

Nie skorzysta z tego dedyka bo jest hasło na locku ale nie znam skrótu jaki ustawił

@EDIT Z Hasłem ?

... mają wąty do mojej sygnatury

-.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...