Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta] Server Od Postów(Sensownych)

Koniuh

Ograniczenie  

63 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie by server by? od 100 sensownych postów?

• Tak
      30
    • Nie
      33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

On nie napisał co dodają do avataru tylko trudzą się dodać.

Jeżeli nie macie nic do powiedzenia na ten temat to nie glosujcie ani nie wypowiadajcie się.

Bo większość z tego tematu w podaniu na white liste napisała "Bo lubię budować" albo że "Singl się znudził".

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

MixSie No to są neokidy, i takich nie przyjmować.Bo zazwyczaj takie osoby raz wejdą na server naspamują i więcej nie wchodzą.

Opublikowano

On nie napisał co dodają do avataru tylko trudzą się dodać.

Jeżeli nie macie nic do powiedzenia na ten temat to nie glosujcie ani nie wypowiadajcie się.

Bo większość z tego tematu w podaniu na white liste napisała "Bo lubię budować" albo że "Singl się znudził".

Trudne?Dodanie avataru trudne?To są 2min.

PS.Mi avatar marnie wyszedł.

I like minecraft, terraria and banana.

Fajnie się klikało?? :D

3PLBp.gif

Opublikowano

Dobra my tutaj nie gadamy o avatarach.Nawet po 1 nie 2 minuty.Pare sekund.Hrabia a gdybyś nie miał 100 postów to też byś był taki uparty?

Weteran
Opublikowano

Moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem byłoby zamknięcie WL., tak jak to było na starym serwerze.

Ludzie przynajmniej bardziej by się bali dostać perma niż teraz.

Opublikowano

zauważcie że wypowiadają się tu głównie dzieciaki bez 100 postów które nawet nie potrudziły się by dodać avatar do profilu i trzęsą tyłkami o to że musiałyby nieco pracy włożyć po to by zagrać na serwie.

Masz 17 lat i nazywasz innych dzieciakami? Poza tym ... od kiedy jest wymóg wykorzystywania wszystkich możliwości jakie dają forum? Mam na siłę dodawać avatar, bo inaczej oznacza to, że mi się nie chcę? Zastanów się najpierw, zanim napiszesz takie bzdury.

Nie widzę też sensu bym na siłę pisał 100 postów bo nie macie pomysłu na poradzenie sobie z problemem. Czemu nie może tu grać ktoś z zamiłowania do minecraft'a?

Nadal uważam, że najlepiej zamknąć listę i dodawać przez poleconych. Osoba polecająca bierze za odpowiedzialność polecaną i tyle.

Opublikowano

Masz 17 lat i nazywasz innych dzieciakami? Poza tym ... od kiedy jest wymóg wykorzystywania wszystkich możliwości jakie dają forum? Mam na siłę dodawać avatar, bo inaczej oznacza to, że mi się nie chcę? Zastanów się najpierw, zanim napiszesz takie bzdury.

Nie widzę też sensu bym na siłę pisał 100 postów bo nie macie pomysłu na poradzenie sobie z problemem. Czemu nie może tu grać ktoś z zamiłowania do minecraft'a?

Nadal uważam, że najlepiej zamknąć listę i dodawać przez poleconych. Osoba polecająca bierze za odpowiedzialność polecaną i tyle.

nie ale mysle ze gracze powinni angazowac sie w zycie na forum bo to jest serwer MPCFORUM a nie jakis byle tam serwer i jest on bezposrednio powiazany z forum.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Chyba Ci się tematy pomyliły lub jesteś aż tak głupi albo udajesz.

Nie obrazaj innych; )

sygnaaa.jpg

nie interesują mnie wasze plusy i minusy, nie potrzebuje ich, nie zbieram ich.

Moderator serwera MPCForum.

Nick w Grze:xAdeHade staram się na globala =)

Opublikowano

To nie obraza tylko niestwierdzony fakt.

Co ma multiplayer do singleplayer i zdobycie diamentu?

Opublikowano

Moim zdaniem powinno być tak:

*+150 postów

*+ miesiąc na forum

*Albo grupa wyższa niż ,,Pijawka II"

*Ewentualnie zamknąć WhiteListe... Jak WH otwarta a dzieci dostaną bana to: new acc -> on MPC -> i wbijać do tematu z WH... Jak by się WhiteListe zamknęło to gdyby dostali bana to już by się nie dostali... Tak powoli wytępiło by się nupków niszczących serwer...

Nothing to do here.

Opublikowano

*+150 postów

*+ miesiąc na forum

*Ewentualnie zamknąć WhiteListe... Jak WH otwarta a dzieci dostaną bana to: new acc -> on MPC -> i wbijać do tematu z WH... Jak by się WhiteListe zamknęło to gdyby dostali bana to już by się nie dostali... Tak powoli wytępiło by się nupków niszczących serwer...

Pierwsze trzy raczej nie... opinia 4 nawet spoko.

Opublikowano

*+150 postów

*+ miesiąc na forum

zgadzam sie

UP

pol dnia?! co to jest?!

Opublikowano

Zamknąć WH wytępić griferów itd. A potem dodawać po przez graczy serwera. Przykładowo, że mój kolega chce zagrać - jest spoko gość gra dalej, nie to ban i nie pogra.

Opublikowano

zauważcie że wypowiadają się tu głównie dzieciaki bez 100 postów które nawet nie potrudziły się by dodać avatar do profilu i trzęsą tyłkami o to że musiałyby nieco pracy włożyć po to by zagrać na serwie.

Bo sam masz 400 postów...

Ja na ten serwer puki co nie mam zamiaru wracać, aż tak z nim jest źle

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Bo sam masz 400 postów...

Ja na ten serwer puki co nie mam zamiaru wracać, aż tak z nim jest źle

jakbym nie mial 100 postow to bym nie gral

PS:

jak ktos chce moje konto na serwie to pisac PW.

Opublikowano

Dobra to jednak nie ma sensu.

Przeważają głosy osób o ilości postów od 10 do 30.

Proszę o zamknięcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...