Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta] Server Od Postów(Sensownych)

Koniuh

Ograniczenie  

63 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie by server by? od 100 sensownych postów?

• Tak
      30
    • Nie
      33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przez ostatni tydzień całe miasto zostało pogrążone w skrzyniach,piekrnikach które najczęściej widywane są na warpach.

Moje miasto zostało totalnie zasypane skrzyniami lecz nie tylko moje.

Chodzi mi o to żeby server był przynajmniej od 100+ postów (sensowych) sprawdzanych przez wybrane osoby.W chwili obecnej zbanowana osoba

nadal może robić co chce bo złoży podanie o dodanie a ban-ip nie pomoże bo większość takich "dzieciaków" ma neostrade.

Nie wyobrażam sobie dalej takiego spamowania a nawet gdy zablokujecie skrzynie i piece to i tak trudno będzie je usunąć.

A teraz pytanie.

Czy chcecie by server był od 100 sensownych postów?

Głosować w ankiecie i uzasadnijcie to.

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Jest to dobry i zły pomysł. Fakt większość dzieci zresetuje modem i ma inne ip składa podanie od nowa i dalej robi swoje. Rzeczywiście można by było tak zrobić od 100+ postów ale według mnie mija się to z celem.

Żeby ogarnąć whitelist trzeba by było zmienić system dodawania do niej graczy. Mnie nikt nie zarzuci, że niszczę, kradnę czy robię cokolwiek innego mimo to nie mógłbym zagrać na serwerze gdyby została wprowadzona

taka opcja. Nie mam 100 postów, oczywiście gdyby Geo wyrzucił wszystkich z whitelist i dodawał od nowa.

@Dla mnie to co zaproponowałeś mija się z celem, trzeba zadziałać inaczej. Ja w ankiecie głosuje na "Nie".

Opublikowano

Mozna zapraszac graczy ktorzy na singlu zdobyli diament.

I like minecraft, terraria and banana.

Fajnie się klikało?? :D

3PLBp.gif

Opublikowano

Chyba Ci się tematy pomyliły lub jesteś aż tak głupi albo udajesz.

Opublikowano

Nie nie nie ! To ze nie mam 100 postow to nie znaczy ze jestem zly czy cos. Zobacz kiedy sie zarejestrowalem... Lepszym pomyslem byloby zeby mozna bylo zarejestrowac ludzi ktorzy na forum maja konto z 2 tygodnie.

sygnn.png
Opublikowano

Właśnie MixSie ... ty jesteś w dobrej sytuacji ... czemu od 100 a nie np od 500? napisanie 100 sensownych postów to zajmie pewnie kilka godzin, ale komu by się chciało 500? to czemu nie od 500? :>

Zamknijcie listę, i dawanie poprzez rekomendacje tych którzy już w niej są.

Opublikowano

Dla mnie może być nawet od 1000 tylko żeby ogarnąć ten server bo nie wyobrażam sobie dalszej gry w zaspamowanym skrzynkami mieście.

Rekomendacja ?... pff a jeżeli ktoś jest nowy i nikogo tu nie zna?

Opublikowano

Lepsza opcja jest zarejestrowany minimum 2 miesiące...

Pamiętam jak parę osób raz a jaki link do forum ?

Pewnie koledzy ich pododawali a sami nawet niewiedzą co to mpcforum ...

kdq1pt.png

Opublikowano

Może jeszcze odrazu serwer skasujmy nikogo nie bedzie to nie będzie lagów.

I like minecraft, terraria and banana.

Fajnie się klikało?? :D

3PLBp.gif

Opublikowano

Mmm.Nie jestem za tym ,bo czasami gracz ,który posiada mało postów jest ogarnięty.Jestem za tym by zrobić rejestracje ,która by zależała od tego kiedy dany gracz się zarejestrował bo widziałem mase podań z ludźmi z 1 postem i zarejestrowanym przed chwilą albo kilka minut/godzin temu.

WaldzioxD.png

Opublikowano

Mmm.Nie jestem za tym ,bo czasami gracz ,który posiada mało postów jest ogarnięty.Jestem za tym by zrobić rejestracje ,która by zależała od tego kiedy dany gracz się zarejestrował bo widziałem mase podań z ludźmi z 1 postem i zarejestrowanym przed chwilą albo kilka minut/godzin temu.

Sory ale dla mnie to nie sprawiedliwe mam może 9 postów a wraz z Expikiem z silesi budowałem centrum... więc nie wiem co w tej sytuacji zrobić ale na pewno nie to co napisałes

"NIE"

Budowniczy
Opublikowano

Dobry pomysł, ale to jest niesprawiedliwe dla graczy nie posiadających 100 postów, a grających normalnie.

Lepszym pomysłem było by brać ludzi, którzy przebywają na forum przynajmniej 2 tygodnie.

Opublikowano

Dla mnie bardzo, tylko co z tymi co zarejestrowali sie przed limitem?

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Moim zdaniem lepiej dopuszczać ludzi przez zaproszenie czy rekomendację przez innego dotychczasowego gracza serwera oraz jakiś sensowny czas na forum (i online i staż).

u7zdc8-2.png

Opublikowano

Do mnie bardziej przemawia pomysł, wpisywania na WL osób z większym stażem na forum.

Gdyby był wymóg 100 postów, to śmietnik z serwera przeniósł by się na forum bo większość zaczęła by pisać bzdury, tylko po to żeby napić 100 postów...

Jestem też za rekomendacjami od osób z długim stażem na forum którzy mają czyste konto w grze (czyt. nigdy nie podpali modowi itp.)

Opublikowano

Moje zdanie brzmi "NIE"

Większość ogarniętych graczy, ma mniej niż 100 postów tak jak ja.

Nie mam może tego limitu a gram może lepiej od tych co mają przekroczony limit.

Pomagam nowym, próbuje w miarę dobrze odpowiadać na pytania.I jestem ogarnięty.

Pozdrawiam czytających.

Opublikowano

Geo xaulin miał cuboid'a i jakoś mu postawili skrzynki w mieście.

Nie wiem co wymyślicie ale nie bierzcie każdego kto napisze tu tylko żeby grać na serverze.

Opublikowano

Na ja na NIE bo kokosz zbanowal mi za nic konto i bym nie mial 100 postow a tu mam ile z 10 :/

Opublikowano

Ludzie nikogo tu nie obchodzi wasza ilość postów tylko inteligencja.

Ja na przykład pana wyżej nie brał bym w ogóle na server.I dobrze że kokosz Cię zbanował bo widać że nie myślisz.

100 postów to aż tak dużo? czy wolicie mieć ciągle lagi na serverze?

Opublikowano

NIE, chociażby dlatego, że nie mam 100 postów, a mimo to jestem ogarnięty i staram się pomagać innym.

Moim zdaniem nie przyjmować tych co nie mają np. miesiąc konta na forum a ci co zostali już przyjęci to ich zostawić, i powoli tępić tych co utrudniają grę.

Opublikowano

zauważcie że wypowiadają się tu głównie dzieciaki bez 100 postów które nawet nie potrudziły się by dodać avatar do profilu i trzęsą tyłkami o to że musiałyby nieco pracy włożyć po to by zagrać na serwie.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

zauważcie że wypowiadają się tu głównie dzieciaki bez 100 postów które nawet nie potrudziły się by dodać avatar do profilu i trzęsą tyłkami o to że musiałyby nieco pracy włożyć po to by zagrać na serwie.

Sam nie wiem co o Tobie myśleć skoro oceniasz ludzi po tym czy dodali sobie do profilu avatar z Harrym Potterem czy innym Voldemortem, a nie po tym co piszą w swoich postach...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...