Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download]Blackd Proxy I Safe Cheats

skrall

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi dziala normalnie :P

Pamietajcie wlaczajcie bota codziennie nawet jak nie chcecie bocic.

Mozecie sie zalapac i bedzie wam caly czas smigal :D

-

Opublikowano

No mowilem ze juz limit sie wyczerpal i musisz czekac :)

Ja zawsze wlaczam bota i mi dziala normalnie.

Tutaj kilka osob tak mialo.

-

Opublikowano

Mozesz tak robic.

Ja mailem tak ze wejsc nie moglem a na next day juz wbilem normalnie i nie bylo to 30 dni od pobrania czy czegos tam.

Trzeba sprawdzac mi teraz ciagle dziala :)

P.S. 900 post.

-

Opublikowano

Nie musisz non stop tu pisac ze ci nie dziala.

Bedzie dzialac to masz git nie dziala no to sorry przykro trzeba poczekac ... Duzo ludzi pobralo i zainstalowalo i trzeba czekac. Ja mam ciagle zainstalowane wiec nigdy nie wyjdzie mi to :/

-

Opublikowano

Musisz samemu sciagnac mi cos nie chce postaci pokazac..

WIE KTOS MOZE DLACZEGO LOGUJE SIE A POSTACI MI NIE WYKRYWA

DOBRA JUZ WIEM BO NIEMA AKTUALIZACJI POD 9.1 :P

EDIT!

KONIEC BLACKD!TLUMACZYC SOBIE NA GOOGLE!

Well, this is the end of my bots at live Tibia servers. Now they will only work for OT servers 7.6 - 9.0

You can read more

Yes, I am afraid this is not a joke.

I won't keep updating my tools. Updating everything would be extremely hard now. And anyways you would need to patch tibia.exe to get bot working. And with recent changes in the code Cipsoft will detect 100% bots now, no doubt. At least they will be able to detect them each time they release any small ninja update.

It pointless to work on updating my bots for live tibia servers. Sorry, I don't want that people get bans because my tools.

I don't want to make an update knowing that my customers would get a sure ban now.

What happens with current licenses of blackd proxy?

If you still had an active license then you can choose:

- A) keep using it on OT servers.

- B) request me a compensation for your remaining time. Just tell me your character name and tibia server and I will send you some gold (each month remaining = 15k ) Then I will cancel your license. You should write the email from the license email. You should write subject "CANCEL LICENSE"

my email: [email protected]

What I will do now?

- I will keep the gold business. Expect the gold prices to raise to the sky now that gold farm bots are gone... However I won't increase my prices yet.

- I will keep selling my bots with a big warning that they will only be usable in OT servers.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@up Wzial sie do roboty tak ?

A jeszcze kilka dni temu spamowalem na PW i na forum ze podzielcie sie Botem a teraz jestes "Ant-botterem" ?

Troche niekumaty jestes zawsze beda botterzy :)

Mozna zamknac temat skoro i tak juz na RL nie bedzie BlackD. Gdyby sie pojawilo to mozna otworzyc i dalej bede prowadzil ten topic :)

Pozdrawiam

-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...