Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download]Blackd Proxy I Safe Cheats

skrall

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powie mi ktoś gdzie moge znaleść ten password/klucz by włączyć blackd?

PRZEPRASZAM ZA POST, nie zauwazylem, ze skrall wyslal mi go na pw, DZIEKI I POZDRAWIAM

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

daj jakiś tutek jak to zrobić nobo jak zainstaluje nie pyta mnie o żadny kod tylko karze bym się zalogował!

great sorry za post myślałem że ten email to jakaś reklama a password to nie to oco mi chodzi wreszcie se pobotuje a największe thx za 7.6!!!!!!

wreszcie znalazłem pro bota na 7.6

dobra ale się rozpisałem masz swój -

Opublikowano

hmm a jak dasz na strzalke to nie da sie wybrac ? [CaveBot] ?

Moze przeinstaluj bota tez mialem tak kiedys :)

da sie tylko tam gdzie jest napisane Char to jest - i jak wpisze swoj nick to nie dziala

i na poczatku pisze ze auto map nie moze znalezc albo cos ;/

@edit

jak samodzielnie wybrac sciezke auto map?

Zbieram minusy

Opublikowano

U kolegi bylo cos z tym charem ze nie pokazywalo , wystarczylo wylaczyc i wlaczyc bota ponownie , zalogowac sie i wbic w zakladke CaveBot i char byl juz dostepny.

-

Opublikowano

Musisz wpisac lub najlepiej wkleic te co jest w paczce razem z botem :)

Wysztko w paczce.

Napisz jaki blad jest bo mozliwe ze w tym miesiacu znowu limit 200 PC i dopiero nowi userzy beda mogli bocic 1 czerwca :D

-

Opublikowano

Tylko mam problem z cavebotem bo ustawiam gdzie ma chodzic itd. no i jak dojdzie do danego punktu to pisze Cavebot script finished i nie chce juz isc dalej i nie moge tak expic. i jeszcze jak wylaczyc alarm bo jak mnie atakuje jakis potworek to wyje alarm ;d

Opublikowano

@BUMP

Jesli ktos potrzebuje jakis skrypt na RL moge zalatwic lub wyslac od siebie jak bede mial czas.

Wystarczy napsiac na PW :)

-

Opublikowano

Witam, zacznę od tego ze chcę używać bota na OTS 8.70 który ma własnego klienta, lecz łączę się przez oryginalnego 8.7. zalogowałem sie do tibii, odpaliłem bota i wszystko fajnie ale gdy mam wybrać bohatera widzę "-" ewentualnie "-1-not connected", próbowałem już restartować bota itd. Zapomniałbym dodać w bocie ustawiłem "Forward to OT serwer" wpisałem ip oraz port, mam win7 ultimate. prosze o szybką odp czy cos robię źle i jak tak to co jest nie tak. Dziekuje

Opublikowano

Co jest? Wbijam w Cave Hunting ustawiam i po 15 minutach mi sie pojawia na czerwono informacja że się wyłączy? Przy włączeniu bota nie pyta o klucz

Opublikowano

Instalowales juz kiedys tego bota ?

zawsze jak pierwszy raz wlaczasz bota powinno wyjsc okienko z informacja zeby wpisac klucz. [Klucz w paczce]

Moze odinstaluj go , wywal pozostalosci recznie , wyczysc rejestr [np. CCleaner] i zainstaluj ponownie np na innym dysku , jesli nie masz to na tym co byl wczesniej :P

Pozdrawiam i mysle ze bedzie dzialac.

-

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kurde co jest ustawiam wersje 8.6 klikam obok napis do it (will close all)

i dupa wchodze na Ots serwer PVp enfo i dupa ani mi sie nie leczy nic

nie wiem jak ustawic tego bota wpisuje tam w hp and mana moj nick bo ma uzywac jak mam 99 % hp i dupa nie uzwa nic...

prosze o pomoc Szybką...

Opublikowano

Zle ustawiasz.

Daj leczenie np od 50%.No i musisz dac czym ma leczyc np health potion i dajesz save , potem dziala git.

Poczytaj instrukcje z 1 postu.

Powiedz jaka profa to dam conda na leczenia exura

-

Opublikowano

Dobra Wiec tak Grzebałem w Opcji Cheats ustawiałem tam wszystko jak w poradnikach Tak samo w Opcji Hp and Mana

Wychodze Przed Dp leją mnie kolesie i Nic nawet sie nie pocił wpisuje nick mojej postaci czym ma sie leczyc i utawiam hp 50 % mana 50 %

i nie działa ;/ (Próbwałem w Każdej Opcji pogrzebać i nic ...)

Nie wiem moze problem jest w tym ze nie działa pod tibie 8.6 moze ja zle ustawilem pod tibie 8.6 :P

Prosze o Pomoc (Postac Jest to Druid)

Wziołem ustawiłem w Bocie tam w Advanced Zeby było pod tibie 8.6 i kliknołem (Do it will close all)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...