Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True2[Pl][Dedyk]

LubianyIKochany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zapowiadało sie fajnie a po wbicu 64 moge powiedziec

Ulepszacze - Zerowy drop ich a przy tym expie to nawet 1 ząb orka nie wyleciał (30lvl do 50lvl)

Kd I yang buggerzy ludzi dalej handlują kd +5 chwala sie ze maja 500kk++ a ja majac 64 mam 11 kk

Przy tym na start odechciało mi sie juz grać wiec spadam stąd

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

• Odpowiedzi 136
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie zagram poniewaz takich privow jest pelno! fms rib ehh rzygac sie che nie szukam tez takiego 4fun tylko normalny nie ze fms itd wszystko jest te same...

a po 2 ulepszace od +5 samemu dropic trzeba a tu 2 sever hard shinso i chunjo nie maja m2 pierscieni expa tez nie ma to jest jesce gorszy niz avalonmt2

Opublikowano

teraz jak sie uporales z tymi bugami na yagi itp to powieksz drop ulepszaczy albo je usun .. ;/ bo chcemy wrescie ulepszac eq a z +7 nie idzie grac ciagle

OmG ..

Opublikowano

nie...nic z tego serwera nie będzie raty dropu są może 0.3 pl i potrzeba ulepszacze żałosne wręcz dobra ide szukać innego a i wam też radze bo tylko stracicie czas

a z reszta jebac metina

Szukam serwera normalnego bez 6-7,miliona eqwipunku,KD +120 i 50tego skilla nie ważne czy easy czy hard czy gra 100u czy 1000 ważne żeby jeszcze sie dało w tą gre grać.

Opublikowano

drop moze gm poprawi nie moze tylko poprawi bo jak nie poprawi to nikt nie bd mu gral i serw padnie .. i moby w dt sa w h*j zbugowane wala po 4k te na 3-4 poziomach

OmG ..

Opublikowano

Co do ulepszaczy beda dodane, ale mam narazie niepoukladane zycie prywatne, wiec wybaczcie moja ,,zamule"

to jak masz problemy i nie mozesz nic zrobic narazie w priv zamknij go i otworz jak bendzie all git a takto ja odalem byle komu mmoje konto jesli bendzie spoko lepszy niz avalonmt2 chetnie zagram

Opublikowano

dziś oddałem stalke +9 i inne pierdółki więc mi nie pisz chłopcze równie dorosły że nie potrafie grać ani nic zdobyć co ty łaske robisz że odbugujesz exp wściekasz sie i prosić cie trzeba żebyś cokolwiek dodał a ty jak na złość zabierasz co innego a z pytaniem czy dodasz coś znowu bo zapomniałeś piszesz nie sami chcieliście tak macie!!zarobić 10kk na pamiątke to nie problem ale robić 20 raz item to weż kup ulepszaczy za 200kk nie wspominając o papraniu sie z małżami.tak masz racje pomyliłem serwery ale jako że grałem moge ostrzec wszystkich przed tym shitem na 1 kanale

ps w m2 idź bez eq z navi zobacz jak fajnie

aha z zapowiedzią nie ma ten serwer nic wspólnego

Szukam serwera normalnego bez 6-7,miliona eqwipunku,KD +120 i 50tego skilla nie ważne czy easy czy hard czy gra 100u czy 1000 ważne żeby jeszcze sie dało w tą gre grać.

Opublikowano

@up nikt nic kur** nie sprzedaje!...

Lagów nie ma i sciem nie rob.

A IS bedzie dzis prawdopodobnie, nie moja wina. Ze sponsor chce strone wziac w swoje rece :

Karol
14:40:13
dzis juz sie postaram dokonczyc ten panel admina i itemshop

Tomek
15:35:32
Okej

Karol
15:58:32
moglbys podeslac co ci wrzucic do IS?

GM NIKOGO NIE FAWORYZUJE!

Screen z Common:

58274328347731539377.png

Borewicz dzieckiem kto jest ten jest.Pewnie to ty ten Mudzynek Ktory placze bo dostal bana zniecheca graczy jakies zarzuty bierze na drugiego z gmow.

Dobrze przeczytaj temat i zamiast kierowac się emocjami dobrze sie zastanow jak w plikach moze byc sh:P spytaj poza tym SexMachiny czy jej to zglaszalem ze 1:30 bedzie

Opublikowano

Serwer fajny ja osobiscie polecam go ale raty nie są dopasowane do cen w sklepach

prezka 10/10

serwer 8/10

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

213.189.52.63:27039

Opublikowano

kuzynka wbiła +100 raty w m2 zredukowane 2czy 3 dni serwa kuzynka 3 tarcze na 61+9 1 +7(gdzie ulepszaczy nie kupiłeś u npc ani nie dropnołeś poza tym jakbyś dropnął to nie na tyle żeby wszystko sie powiodło)nic do niej nie mam ale wydawało mi sie to mało możliwe...wychodzi w praniu i zapewne wyjdzie więcej notus rozkapryszony....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...