Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True2[Pl][Dedyk]

LubianyIKochany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Server nawet spoko poza kilkoma problemami ....Takimi jak Skille mialy byc na g1 a ten sposob z "pusta butelka..." nie dziala i nikt nie raczyl napisac jak je dokladnie zrobic!

Bylo by mniej problemu jak by byly KU chociarz u handlarzy a tak to stoje ze skillami na m1...

P.S Niech GA usunie Bugi na yang bo sa wszedzie poczawszy na helmach od 41lv skonczywszy na broniach Fms itd

• Odpowiedzi 136
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spokojnie ! Wszystko zrobią mam nadzieje ! I dobrze by było dodać ulepszacze do NPC to moja propozycja .. I Naprawcie te gówno do skilli lub dodajcie księgi do Instruktorów !

Dziekuje Dobranoc

ale na trzeźwo myśląc po co ulepszacze u npc pod ręką skoro można je wycofać czyt.(stawianie nowego mpc co tam wcisnąć do niego i tak zawsze sie czegoś zapomni i czegoś brakuje)

Szukam serwera normalnego bez 6-7,miliona eqwipunku,KD +120 i 50tego skilla nie ważne czy easy czy hard czy gra 100u czy 1000 ważne żeby jeszcze sie dało w tą gre grać.

Opublikowano

Okej, okej. Jesli tka chcecie...

O 13:30 off-line serwer az wszystko zrobimy, a ze teraz bedzie off-line to mnie nie interesuje...

Chcecie bedziecie mieli-.- sami chcieliscie koniec bety...

Wiec to tyle ode mnie .

@up NPC nie MPC

Opublikowano

okala się tutaj grać?

zrobili już poprawki...?

bo na stronię pisze, że on, a o 13.30

miał być off-line ąz wszystko zrobią ;D

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Opublikowano

Okej, okej. Jesli tka chcecie...

O 13:30 off-line serwer az wszystko zrobimy, a ze teraz bedzie off-line to mnie nie interesuje...

Chcecie bedziecie mieli-.- sami chcieliscie koniec bety...

Wiec to tyle ode mnie .

@up NPC nie MPC

no właśnie o to mnie chodziło przecież grać sie nie da to trzeba to naprawić;)tak sorra nie patrze na klawe jak pisze licze że uporasz sie ze wszystkimi problemami zanim włączysz chodź by to miało trwać tydzień

Szukam serwera normalnego bez 6-7,miliona eqwipunku,KD +120 i 50tego skilla nie ważne czy easy czy hard czy gra 100u czy 1000 ważne żeby jeszcze sie dało w tą gre grać.

Opublikowano

Server super ale moby w m2 po 20k z hita ?? omg...

to ma być ponoć jakaś mapka specjalna na high level ale ocb nie wiem

Opublikowano

Teraz chcesz wszystko naprawiac? Zastanów się.. Zapewne wszyscy sobie te gówna kupili i maja pełno w magazynach, a Ty teraz chcesz usuwac? Powiem tak - rzal, bul, rzenada i rzenua.

Opublikowano

A jeśli np. ktoś kupił za legalne pieniądze tą perłe to też będzie miał ją usuniętą? Nie mówie że ja bo nawet tu jeszcze konta nie mam czekam za launcherem... i tak apropo weźcie go gdzieś indziej wrzućcie np. fileserve filesonic czy multiupload...

Opublikowano

super all kolorków nabiera a teraz kd +5 zablokuj i git tylko do expa zostaw bo bedzie ciezko co z 5 bonem nadal sie pytam a oprócz tego zedytuj w plikach kd +5 żeby nie dawały wgl obrażeń bo już niektórzy mogą miec ale to pewnie wiesz

Opublikowano

KURWA PISZE NA STRONIE GLOWNEJ ZE "NASZ SERVER DZIALA" NIE ROBCIE W HUJA LUDZI LACZE SIE NA LOUCHERZE I DUPA ZOSTANIESZ POLACZONY .... JAK KURWA ZMIENIACIE IP CZY TAM PORTY TO SIE MOWI ZEBY NOWE SCIAGAC POSRANE GNOJE SERVER LADNIE JEBIECIE ..................................................

Opublikowano

KURWA PISZE NA STRONIE GLOWNEJ ZE "NASZ SERVER DZIALA" NIE ROBCIE W HUJA LUDZI LACZE SIE NA LOUCHERZE I DUPA ZOSTANIESZ POLACZONY .... JAK KURWA ZMIENIACIE IP CZY TAM PORTY TO SIE MOWI ZEBY NOWE SCIAGAC POSRANE GNOJE SERVER LADNIE JEBIECIE ..................................................

ej jebnij sie w głowe działa bo są majstry i sprawdzają bugi

Opublikowano

TAK Wlasnie sie dzieje jak nobki z pl globala robia server mysla ze jak dodadza kilka itemow ktorych na globalu nie ma to bedzie fajnie tylko dla kogo? Bo chyba nie dla tych co z globala pouciakali ................

Pozdro dla takich typow jak "LubianyIKochany " zalozycieli takich dennych servow!!

Servera nie polecam no chyba ze lubicie cofki czeste znikaja levele kasa uczciwie zarobiona bo ktos jechal na bugach Sam pisalem posta wczesniej zeby usuneli buga to mi sie tez oberwalo... a przecierz cala odpowiedzialnosc powinna spasc na GA bo to on nie dopilnowal ze na serverze byly bugi !Bo chcial wczesniej odpalic serva zamiast wszystko dopracowac na 100% Uczciwie kupione perly po 5kk 2x white 3x blue znikly bezpowrotnie....

Opublikowano

Myślę że jeśli poprawi blad doda cos tam ciekawego dokonczy questy ;] doda is naprawi stronke zrobi forum i dodatkowo zapanuje nad tym serwem to bedzie spoko tak samo jak beta ;] ale nie ma 5 bonu nie wiem co kmini ;] chociarz ulepszenie hw niech bedzie ;]

Opublikowano

eh miala byc cofka kasy i itemow a z tego co widze

ludzie handluja perlami kd+5 chwala sie ze maja po kilkaset KK i ani bana ani cofki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...