Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Jest?

Sunnyline

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzisiaj chciałem zobaczyć ile bocik uri zebrał wpisuje login i hasło i mi wyświetla mi się tabeka z serwerami? Co jest? Garena zamknięta?Strona nadal jest.

Nie KlikajTEGO!!!

Chyba zbieram plusy taki ten guzik "+".

Opublikowano

Ta, garena usunięta. Poczytajcie to:

http://en.board.bigpoint.com/darkorbit/showthread.php?p=1761314

a dokładnie ten akapit:

In addition to this the G Arena instance (Global Asia 2) will be removed. Our partnership with G Arena has ended; we have therefore decided to remove the instance as well. If you have any questions, do not hesitate to contact us.

Opublikowano

też to mam ,kur... mnie zaraz coś strzeli miałem dobre konto i huj :(

idzie kto na szluga ? (18+)

Opublikowano

No może maja prace i coś grzebią w DarkOrbicie, Muszą naprawić to!

@kiedy będzie, pisali na forum BugPointa znaczy darkobita że wyłączą nie wiem po co.

Nie KlikajTEGO!!!

Chyba zbieram plusy taki ten guzik "+".

Opublikowano

Jeżeli Garena nie jest serverem BigPointa, a w tym pisze "Przeprowadzamy na portalu Bigpoint prace konserwacyjne

Czasami trzeba... A bo to coś nie działa lub chcemy dodać coś nowego. Właśnie wtedy przeprowadzamy te prace, aby nasz portal był zawsze na czasie. Prosimy Was o wyrozumiałość i odrobinę cierpliwości. Spróbujcie później, może już będzie po wszystkim. Wasza ekipa Bigpoint " To wiemy, że garena została, albo oddana w rece BP, albo usunięta. ;/

A to :

Witajcie kosmiczni Piloci!

W poniższych dniach odbędą się prace techniczne na poniższych serwerach:

Dnia - 22.03.2011 od godziny 08:00 do godziny 09:00 - serwer Global Europa 1

Dnia - 24.03.2011 od godziny 08:00 do godziny 09:00 - serwer Polska 1

W tym przedziale czasowym wymienione serwery oraz inne serwery nie dedykowany dla graczy z Polski będą CAŁKOWICIE NIEDOSTĘPNE dla graczy.

Wasza ekipa Darkorbit

Może się myle, ale na garenie jest inny czas ...

Opublikowano

Jeżeli Garena nie jest serverem BigPointa, a w tym pisze "Przeprowadzamy na portalu Bigpoint prace konserwacyjne

Czasami trzeba... A bo to coś nie działa lub chcemy dodać coś nowego. Właśnie wtedy przeprowadzamy te prace, aby nasz portal był zawsze na czasie. Prosimy Was o wyrozumiałość i odrobinę cierpliwości. Spróbujcie później, może już będzie po wszystkim. Wasza ekipa Bigpoint " To wiemy, że garena została, albo oddana w rece BP, albo usunięta. ;/

A to :

Witajcie kosmiczni Piloci!

W poniższych dniach odbędą się prace techniczne na poniższych serwerach:

Dnia - 22.03.2011 od godziny 08:00 do godziny 09:00 - serwer Global Europa 1

Dnia - 24.03.2011 od godziny 08:00 do godziny 09:00 - serwer Polska 1

W tym przedziale czasowym wymienione serwery oraz inne serwery nie dedykowany dla graczy z Polski będą CAŁKOWICIE NIEDOSTĘPNE dla graczy.

Wasza ekipa Darkorbit

Może się myle, ale na garenie jest inny czas ...

tak inny. o 15:30 mają chyba 5:30 jak dobrze pamiętam :D

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

Opublikowano

mnie brakowało 4irków , 2osłony i 10 laserów niemówiąc o PP. Dziś chciałem składać wrota

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...