Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Logowanie Na Serwerach Ukrytych

Maggot666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

serweryukryte.gif

Jako że nie było takiego poradnika, a nie wszyscy wiedzą o ukrytych serwerach w darkrobit, gdzie ceny na handlu są minimalnie niskie, to wstawiam go z nadzieją że się przyda :)

Na Garenie można się zalogować również poprzez tą stronę:

http://darkorbit.garena.com/

Ale że jest po angielsku i posiada trochę inny układ okienek menu (z tego co pamiętam), to lepiej wchodzić przez darkorbit.com (po prostu wygodniej się gra).

NIE LOGUJCIE SIĘ NA GA2 (GARENIE) NA SWOIM KONCIE, TYLKO ZRÓBCIE DO TEGO NOWE KONTO, GDYŻ WSZYSTKIE INNE WASZE STATKI ZOSTANĄ USUNIĘTE !

Krok 1

Zaloguj się na www.darkorbit.pl

logowanie.jpg

Krok 2

Jak wyskoczy lista serwerów, naciśnij prawym przyciskiem myszy (PPM) na jakiś nieaktywny (na którym nie grasz)

logowanie2.jpg

Krok 3

Wybierz "Kopiuj adres odnośnika"

Krok 4

Wklej adres do notatnika.

logowanie3.jpg

Krok 5

Wklej link do paska adresu i gotowe :)

logowanie4.jpg

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

NIE RÓBCIE TEGO !!!.Przez tego gościa straciłem golca bo jak logujecie się na tych serwerach wykasowuje wam konto na np. PL1 ;/.NIE NO BOŻE MÓJ GOLEC MOJE KONTO 150 zł w pizdu.

1390144171-U592769.png

Gość Pan Maciek
Opublikowano

NIE RÓBCIE TEGO !!!.Przez tego gościa straciłem golca bo jak logujecie się na tych serwerach wykasowuje wam konto na np. PL1 ;/.NIE NO BOŻE MÓJ GOLEC MOJE KONTO 150 zł w pizdu.

Logowanie na garenie, usuwa możliwość logowania się na konta na innych serwerach dlatego normalnie robi się nowe konto do gry na garenie :rolleyes:

Opublikowano

Logowanie na garenie, usuwa możliwość logowania się na konta na innych serwerach dlatego normalnie robi się nowe konto do gry na garenie :rolleyes:

Co do gareny... to nie wiedziałem, przepraszam. Ja tylko próbowałem na Skandynawii 2. :/

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

Opublikowano

Ok przynajmniej mnie od uzależniłeś od tego dzięki ale,dodaj info o tym. PS.Trochę żal mi tych 150 zł :/ 2x up co się cieszysz ? :/ grałem 2 lata.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ok przynajmniej mnie od uzależniłeś od tego dzięki ale,dodaj info o tym. PS.Trochę żal mi tych 150 zł :/ 2x up co się cieszysz ? :/ grałem 2 lata.

Napisz do supportu, może coś pomogą. :)

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Napisz do supportu, może coś pomogą. :)

Wądpię, bo to nie jest pewne w końcu czy nasz polski support, supportuje garene... Niby tak bo to Global Azja 2, ale z 2 strony to pisało w oficjalnych ogłoszeniach na forum, że nie <_<

Choć spróbować warto :rolleyes:

Opublikowano

Wądpię, bo to nie jest pewne w końcu czy nasz polski support, supportuje garene... Niby tak bo to Global Azja 2, ale z 2 strony to pisało w oficjalnych ogłoszeniach na forum, że nie <_<

Choć spróbować warto :rolleyes:

Osoby które już to zrobiły i nie mogą dostać się na swoje konta muszą napisać do nas podając ID serwera PL1 lub PL2 oraz wyraźnie zaznaczyć ze rejestrowali się na w/w portalu.

:)

Opublikowano

Ceny naprawde niskie, teleport 10 000 uri normalnie chyba kosztował 100 000 uri. Mimo tego nie zacznę grać w to gówno poraz drugi po stracie mojej vegi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...