Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl]Zmieniacz Bonów By Padmak

galu   

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ok usuwam bo mnie wkurwia ten spam na pw od idiotów którzy nie umieją właczyc bota...Kto ma to fajnie kto nie to trudno , pozostaje wam wersja niemiecka ;]

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak jak już Ci wczesniej pisałem w tamtym temacie...

Edytorem szesnastkowym inaczej hexadecymalnym

# btw. lepiej niech ktoś napisze czy działa +/- sobie darujcie ;|

Opublikowano

@ up

Nie calkiem rozumiem twoja wypowiedz co do yitiana. Przez co wchodzisz mod czy client?

Kupywac ja moge byle by zmienial.

Napisz dokladnie na jakim cliencie grasz i co robisz by dzialal.

Opublikowano

Sprobuje zainstalowac, i cos porobic zaraz napisze edit.

injector.exe wystapil problem..

Niewiem co to ma byc i dlaczego sie tak dzieje ; / .

Robie wszysko jak zapisales.

EDIT: No jakos dziala i dobrze zmienia.

Opublikowano

Autokupowanie bonu nie działa pewnie na Kamermodzie bo to inne exe i crashuje , jak by Kamer zrobił moda na exe z edgmt2 to by działało Wam

Opublikowano

ee "@Piteruum

1. wchodze na remie przez kamermoda

2. uruchamiam injector

3. wstrzykuje dll

4. ustawiam tam na dole w okienku Działa na: 2010 #2

5. daje item na 1 miejsce w eq

6. ustawiam sobie jakie bony chce zmienic

7. i daje start

"

wstrzyknąłem dll potem choose window dalem na metka metek nazwa sie zmienilaaa na metin - bonusswitcher incjeted ale nic nie wyskoczyło żadnego hacka/bota ? co jest ?

Opublikowano

ok . wszystko fajnie tylko mam problem ;P gram na hamachi i jak mam odpalic przez spolszczenie ?. czy jest taka mozliwosc ? prosze o odpowiedz @ Down

Opublikowano

Zrobi mi ktos Video Tuta

?. Bo nie potrafię zrobić tego na spolszczeniu Tzn ( gram na spol przez kamer moda ) jezeli ktos zrobi dam + czy tam jak ktos chce -

Opublikowano

Nie zauwazylem wogole bonow 6,7 Silny przeciwko np. Ninja odp na ninje i tak na wszystkie postacie.

Omdlenia tez nie ma.

Opublikowano

wstrzyknąłem dll potem choose window dalem na metka metek nazwa sie zmienilaaa na metin - bonusswitcher incjeted ale nic nie wyskoczyło żadnego hacka/bota ? co jest ? Trzeba coś jeszcze klikać żeby wgl zobaczyć tego hacka ??????

Opublikowano

o czym ty mówisz ????w folderze zmieniacz bonów są 3 pliki do bonów.exe , injector.exe , zmieniacz bonow by padmak.dll Do bonów exe to plik który zastępuje launchera metina, ja używam metin2modsf2010.exe injectror do wstrzykiwania padmaka więc o jakim exe ty mówisz ?!

Opublikowano

Mi nie działa.Pisze że ten injector jest tylko na Viste i Windows 7.Probowalem innym wstrzyknac ta dllke ale wywala blad ze nie moze znaleźć MSVCP100.dll.Wie ktoś dlaczego?

Opublikowano

Ja ci nie potrafię pomóc up. Masz xp ?

A ja za to mam taki problem Jak biore na full scren 800x600 16 bit to jak uruchamiam do bonow exe to na chwile idzie do metka ale szybko wraca do pulpitu i nie ma tego hacka ...

a ajk na windows mode 800x600 16 bit to ze coś tam your system 3d graphic ...

sterowniki mam dobre, więc moze jaka rozdzialke dac i ? i jaki mode ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...