Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Download] MyExpbot 1,0-Officjalna 1 Wersja Expbota.

emilo16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@ UP

No no duzo lepiej, jeszcze znajdowanie mobow, zeby nie chodzil po calej mapie tez ^^.

I bedzie super jak dla mnie.

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pomocnik
Opublikowano

o kurwa co to za gwno gorszego bota nie widzilem moglbys napisac jak zrobic aby bot wykrywal kolor i klikal na niego myszka? napisz plissss

Opublikowano

O kurwa, zrobiles bota w AutoIT i w dziale z tym oto programem na mpc pytales sie co chwile o kod, bo petli nie umielas zrobic a teraz szpanuje swoim pr0 el0 expbotem, a te dzieciaki neo Cie kochaja bo maja expbota za free bo zal im dupsko sciska 5zl wydac.

@EDIT: juz moglbys chociaz nazwe okna z Form1 zmienić, czy muszę zrobić Ci tuta?

Opublikowano

O kurwa, zrobiles bota w AutoIT i w dziale z tym oto programem na mpc pytales sie co chwile o kod, bo petli nie umielas zrobic a teraz szpanuje swoim pr0 el0 expbotem, a te dzieciaki neo Cie kochaja bo maja expbota za free bo zal im dupsko sciska 5zl wydac.

@EDIT: juz moglbys chociaz nazwe okna z Form1 zmienić, czy muszę zrobić Ci tuta?

czy JA DAJE IM JUZ DL DO TEJ VER.?

dalem tylko ss,ktorej nie ma w dl!

wiec SIE OPANUJ!

ps>

tam,pytalem sie o Send,co potrzebne mi bylo do FB,ktorej nie ma na MPC bo pisalem dla kolegi,a ty Wlasnie TY szpanujesz swoim "PRO ELO ELO" postem,a widac,ze nowy na forum jestes,wiec co mozesz wiedziec co i JAK?

PS2.

Tak,ludzie czekaja na darmowego expbota,i zabronisz im tego,ze proboje w przeciwienstwie Do Ciebie szanowny Obywatelu,cos wniesc na forum,a nie nabijac posty wyzywac ludzi,a nawet te dzieci "neo" tez maja uczucia,i moze im szkoda tych 5 zl?

Przemysl to,bo nie lubie jak ktos spamuje mi takimi tekstami.

Dla Ludzi Normalnych'//

Jutrowydam tez filmik i widac tam co i jak.

Piteruum

Tak,wywale ta funkcje,ktora szuka po mapie mobow jak ich nie ma:)

Opublikowano

leci kolejny - idzie all tylko ze trzeba dopracować troche bicie mobów bo goni jak popiepszony jakby dac taką funkcję co njablize to bije idzie na pl jeszcze jedno czemu nie zrobicie patcha do easymetin2

Opublikowano

pisałem na starym wątku ale nie odpisacłes

więc tak podczas logowania wywala z metina cos zeby tego uniknąc andrzejt17 robił takie parchy

a metin bez craków moze byc bezpłatny wystarczy sobie godzine zmienić i juz masz exp bota.

Opublikowano

Mi chodzilo o to ze znajduje moba podchodzi do niego i zabija. Jesli zabija podchodzi do nastepnego, tu chodzi akurat o lucznikow.

Bo normalne moby to , tam gdzie gram sa agresywne.

Opublikowano

Hm...

Przewiduje FB,Auto Reloga,Shop Bot(daleka przyszlosc),fish killera,moze spambot.

Zaraz robie filmik ,co i jak poniewaz duzo osob sie gubi.

Opublikowano

Ja zamawiam shop Bota ^^, samego nawet bardzo mi sie przyda.

Mam nadzieje ze takze zrealizujesz moj pomysl z Waithackiem.

Opublikowano

Pomyslimy,pomyslimy,lecz nie teraz,a-potem:)

Zaraz wstawie filmik.

UPDATE!

Dodalem Oficjalna VER. 1,0

+

Filmik,jak sie wrzuci na Yt,bo troche ma wagi.

Opublikowano

Byczek jest wtedy "PRZYKÓWA" wieksza uwage;)

Nie mowie o funkcjach em2,chodzi o sam exp.

Piteruum

Jutro Postaram sie to poprawic,nie wiem czego tak jest u Ciebie,sproboj pobrac od nowa i probowac pare razy odpalic bota.

PS>

Film dodam jutro,chociaz jest na moim kanale juz

Grski

Wiem,nie musisz az tak tlumaczyc,lecz nie ogarne tylu mobow co jest na calym metku.

Zrobilem-praktycznie juz wersje bez bugow,znacznie lepiej namieza moby,nie klika czasem jak pacan.

Daj te pomysly tu,albo sam je wyslij.

Opublikowano

Mi chodzi tylko o to zeby bot zabijal moby wokol siebie ktore przybiegna, pozniej lucznikow, tak caly czas + do tego skile.

Opublikowano

Hm...

Przewiduje FB,fish killera,

Fishbot to sie na privach rzadko ktorych przydaje, jesli juz to zrobic osobnego bota pod PL(do niego pododawac FB) i osobnego pod privy i

http://i.imgur.com/rNcKrba.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...