Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Śmieszne]Let'S Play Do Minecrafta

doxxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Zapowiada się dobrze" OHOHOHOHOHOHO. Wrzeszczy na całą parę "GIŃ GIŃ GIŃ GIŃ!@!@@!@#fGSD$TSD%#", ma minimalną wiedzę o tej grze, można to wywnioskować z tych lets play'ów. Śmieszne ma być to, że podchodząc do owcy mówi "cicho, cicho ci.... DAWAJ WEŁNE!"...? Nie śmieszne. Musisz mieć zajebiste poczucie humoru żeby się z tego śmiać.

kaczkahaahha.png

Ja pierdole człowieku, czytanie ze zrozumieniem się kłania. O wiedzy na temat gry mówiłem o tej grze gdzie ma kida więc? Ogarnij się -.-

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Boże widzisz a nie grzmisz.... nie krytykujcie chłopaka dlatego,że ma cienki głos i słaby żart:/

Chociaż moim zdaniem jest bardziej zabawny niż te wasze "morsy" ....

@topic: radze zrobić Ci tak: napisz sobie na kartce o czym chcesz mówić co planujesz nagrać itp. to Ci pomoże przełamać jąkanie .

Nie musisz pisać idealnie słowo w słowo bo wiadomo,że podczas gry może coś się zmienić .

Ja czekam na kolejny odcinek,nawet wkręcająca ta gra ale nadal nie wiem na czym ona polega:P

Tylko budujesz i już czy jakieś lvl-e, misje itp?

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Może zaproś sobie kogoś do pomocy? Kogoś z mutacją.

Wystarczy skype, współdzielenie obrazu i tyle.

Lepiej wrzucić mapkę na serwer i grać we dwoje ;)

@TOP jeśli byś chciał pomoc z serwerem, pisz śmiało.

Budujesz, zdobywasz surowce, co raz to lepsze i ładniejsze budowle, bijesz się z zoombie, creeperami, szkieletami, pająkami <3

Opublikowano

Buns, tutaj cala wiedza o grze to znajomosc surowcow i caly crafting. Ja gram od alfy, a calego craftingu nauczylem sie w.. 5minut?

Wiedza o tej grze moze byc jedynie oparta na sztuczkach , wodnych drabinach, hamulcach albo redstonie, a on raczej gowno umie dodatkowo zapewne smieje sie ze wszystkiego, gada glupoty i dobijajacy glos.

AVE ZAGRAJMERZY +MUTACJA :<

Jak narazie cala gra opiera sie na eksplorowaniu. Wydobywasz surowce, wytwarzasz coraz to lepszy ekwipunek.

W dzien nie spawnuja sie potwory, ale..

-Po nocy zostaja pajaki. Nie beda cie atakowac dopoki Ty nie zaatakujesz ich

-Po nocy zostaja creepery. Szarlatany ktore sa bomba. Kiedy podejda i zrobia "ts tssss" znaczy, ze sa gotowe do wybuchu i *jeb* <3

-Reszta stworow sie pali. W jaskiniach nadal jest ciemno (Jak w nocy) Wiec jezeli jakas znajdziesz, mozesz byc pewny, ze beda tam potwory.

Ciekawa sprawa jest, ze niedlugo wejda ciekawostki takie jak:

-Tryb przygodowy. Misje, zadania i tym podobne.

-Pasek "głodu" jezeli zejdzie nam do 0 bedziemy tracic zycie. Oczywiscie bedzie mozna go wylaczyc.

Przydatne strony:

http://www.minecraftwiki.net/wiki/Crafting

/mam nadzieje, ze nie dostane warna za podanie adresu wikipedi.

@Down

Zwracam honor. Daje Ci + w ramach przeprosin.

Opublikowano

Buns, tutaj cala wiedza o grze to znajomosc surowcow i caly crafting. Ja gram od alfy, a calego craftingu nauczylem sie w.. 5minut?

Wiedza o tej grze moze byc jedynie oparta na sztuczkach , wodnych drabinach, hamulcach albo redstonie, a on raczej gowno umie dodatkowo zapewne smieje sie ze wszystkiego, gada glupoty i dobijajacy glos.

AVE ZAGRAJMERZY +MUTACJA :<

Kurwa, następny co nie potrafi czytać. Mówiłem o grze w której ma kid moda!!!! Bo się dopieprzyli że młody i ma kida.. CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM!

Opublikowano

Stary jutro pobieram minecrafta dzięki tobie zagram bo nakręciłeś mnie leci +

image.png 

JAK POMOGŁEM DAJ +

Opublikowano

Sory za wcześniejszy post miałem zjebany dzień i akurat wpadłem na ten temat ;>

Teraz pytanie:

Dlaczego robisz te Let's Play skoro jest mnóstwo tego na U tube i szczerze mówiąc twoje filmiki nie zyskają zbyt dużej oglądalność.

Oglądałeś Filmiki Jjayjoker'a lub CTSG? (sorka jak sie pomyliłem) wybacz ale nie dorastasz im do pięt...

Filmiki nic nie wnoszą i raczej nowych osób niczego nie uczą.

Co do głosu niestety jest irytujący i osobiście uważam żebyś znalazł sobie kogoś innego do "mówienia" lub poczekaj aż przejdziesz mutacje.

Co do mojego tekstu z kidem.

To bardzo przepraszam i nie mam prawa oceniać Cie tylko ze względu na wiek.

Jeżeli robisz filmiki bo je lubisz to to rób ;) liczy się frajda z tego nie? ;)

P.s Jest 1 w nocy więc pisałem trochę chaotycznie ;P

Opublikowano

Sory za wcześniejszy post miałem zjebany dzień i akurat wpadłem na ten temat ;>

Teraz pytanie:

Dlaczego robisz te Let's Play skoro jest mnóstwo tego na U tube i szczerze mówiąc twoje filmiki nie zyskają zbyt dużej oglądalność.

Oglądałeś Filmiki Jjayjoker'a lub CTSG? (sorka jak sie pomyliłem) wybacz ale nie dorastasz im do pięt...

Filmiki nic nie wnoszą i raczej nowych osób niczego nie uczą.

Co do głosu niestety jest irytujący i osobiście uważam żebyś znalazł sobie kogoś innego do "mówienia" lub poczekaj aż przejdziesz mutacje.

P.s Jest 1 w nocy więc pisałem trochę chaotycznie ;P

Może robi dlatego że lubi? Ja nagrywam filmy, bo lubię, a dużej oglądalności nie mam.

@Down widziałem to ;)

Opublikowano

@UP

Czytaj ze zrozumieniem:

@Edit:

@Up to po co ten spam? ;)

Opublikowano

ehh

Szkoda, bo nie mam nikogo kto już przeszedł mutację, a jak już ktoś się znajdzie to nie gra w tą grę...

Także pozostaje sam i może uda się zaprosić kumpla do wspólnej rozmowy

A tak na marginesie to podoba mi się, że przynajmniej Wam się choć trochę podoba :)

Opublikowano

A mi się twoje filmy podobają, niby nic w nich nadzwyczajnego, ale ukazujesz najpotrzebniejsze rzeczy w Minecraft.

Osobiście jak 1. raz wszedłem na Single w Minecrafcie, gra odrzucała, nie wiedziałem co mam robić, dobrze że zajrzałem w ten dział i obejrzałem filmiki.

Nie przeszkadza mi twój głos, głos jak głos, każdy kiedyś taki miał i dobrze że się go nie boisz :)

Pozdrawiam,

Lancer !

fb.com/myrodj

Opublikowano

Nawet fajne.Co do niektórych co ma kur.. wiek do Znajomości gry?Tak samo jego sprawa ,czy chce nakręcać filmiki czy nie.Też kiedyś mieliście po 11 lat ... Według mnie kręć dalej ^^

Opublikowano

Obejrzałem 2 odcinki. Gra jest zajebista, i bym w nią zagrał gdyby nie grafika.

Popracuj trochę, a będzie dobrze, głos nie jest ważny.

Następnym razem nie krzycz przy zabijaniu zwierzątek "GIN GIN GIN", nie dziw się, że ludzie Cię krytykują, bo to jest żałosne i dziecinne.

W ogole nie wiem jak można "narąbać szkło"?

Oglądalności nie będziesz miał na pewno.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Obejrzałem 2 odcinki. Gra jest zajebista, i bym w nią zagrał gdyby nie grafika.

Popracuj trochę, a będzie dobrze, głos nie jest ważny.

Następnym razem nie krzycz przy zabijaniu zwierzątek "GIN GIN GIN", nie dziw się, że ludzie Cię krytykują, bo to jest żałosne i dziecinne.

W ogole nie wiem jak można "narąbać szkło"?

Oglądalności nie będziesz miał na pewno.

JJayJoker też drze mordę a innym się to podoba i nie twierdzą że jest to żałosne i dziecinne. Wszystko zależy od tego w jaki sposób się to zrobi. Nie udawaj nikogo, bądź sobą, tyle.

Opublikowano

No troszkę lepszy niż poprzedni film. :P

Nie wiem czy mam coś z głośnikami, ale coś słabo cię słyszę.

01298781249509311092.png

Opublikowano

@UP

Tak, wiem. Konwertowałem sony vegasem i mi się filmik prze konwertowany nie zapisał. W tym który się na zapisał był bardziej donośny głos i lepsza jakość;)

Maggot666 już nakręciłem kolejny w którym mówię co się co craftuje

Opublikowano

(...)

Maggot666 już nakręciłem kolejny w którym mówię co się co craftuje

Hehe czegoś tu nie rozumiesz ;)

Czy w realu potrafisz NARĄBAĆ szkło ?

Chodzi mi o błąd językowy.

Szkło można wytworzyć, zrobić, ale nie narąbać.

Narąbać możesz drewno na opał, ale nie szkło.

Następnym razem myśl co mówisz.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Powiem Ci ładnie, żeby nie było warna. Wyjmij "penisa z buzi", a dopiero potem bierz się za takie rzeczy. :<

... Następnym razem bez anatomicznych odnośników byśmy poprosili :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...