Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Śmieszne]Let'S Play Do Minecrafta

doxxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Chcę wam pokazać mój pierwszy let's play do minecraft. Jest okazja aby się pośmiać z mojego głosu ;p

http://www.youtube.com/watch?v=A0SQL-6SNOc

Miłego oglądania!

@Miksiu

Tak sam sygnę robiłem i nie, nie mam nic w ustach. Poprostu taki mam głos :)

Powiem Wam że Lineage2 to bardzo mały dział. Znam się na tej grze bardzo dobrze i co z tego, że mam 11lat na karku xD :rolleyes:

O.k O.k wiem, że mam już głupi głos ale czy let's play się podoba?? ponieważ mam zamiar nagrywać dalej

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak patrze na wasze wypowiedzi to nwm czemu jesteście tacy mądrzy?

To co,że ma śmieszny a nawet bardzo śmieszny głos? ale ma 11 lat , wy tez kiedyś tyle mieliście a niektórzy z was maja tyle samo ....

A to,że został kidem to głos należał do adminów i jeśli uważali,że się nada to chyba ich sprawa?

Powiem Ci,że filmik nie jest zły ale za mało opowiadasz o tej grze i się jąkasz :)

A tak po za tym to nie powinno znajdować się w dziale Filmy ?

Powie mi ktoś tak ogólnie o co chodzi w tej grze? bo nie rozumiem :P

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Dobra, teraz szczególniej. Przemogłem się, obejrzałem minutę filmu z miną taką :huh: po obejrzeniu 1:30, wyłączyłem. Jeżeli chcesz, nagrywaj, ale nie licz na to że będziesz mieć dużą publikę. Jeżeli ma Ci się to znudzić po kilku odcinkach, nie nagrywaj wcale.

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

powiem Wam, że już nagrałem 2 i nie nudzi mi się wcale. Jeżeli nie chcecie to nie oglądajcie wcale. Pokazałem to aby trochę rozśmieszyć was...

Publiki dużej nie chcę ale fajnie by było xD

Gość Mounthains
Opublikowano

Jak takie dziecko mogło zostać kid modem...

Nic nie wniosłeś do treści tematu. Co Ty tu robisz?

On chcial ocene filmu

Opublikowano

Dla mnie może być-a to, że masz 11 lat czy ileś tam nie ma dla mnie większego znaczenia, tylko żebyś za szybko się nie znudził. Powodzenia przy dalszej pracy.

Opublikowano

Możesz napisać, które momenty są śmieszne, bo nie za bardzo wiem kiedy mam się śmiać.

glosniej.png

KIJ MNIE TO OBCHODZI, USUWAJ SE MOJE MORSY, MAM PRAWO I MI NIE ZABRONISZ CWANIAKU.

BTW. Jakbyś nie zauważył to rada dla tego gościa, więc się lecz na nogi, bo na głowę za późno.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Przejdź mutacje głosu to pogadamy...

Mam 18 lat i dziwie sie żeby 11 latek miał kidmoda...

Mam nadzieje że szybko skończysz z Let's play'ami ...

@Up

Ja wiem co było śmieszne ;)

Ten głos...

Opublikowano

Przejdź mutacje głosu to pogadamy...

Mam 18 lat i dziwie sie żeby 11 latek miał kidmoda...

Mam nadzieje że szybko skończysz z Let's play'ami ...

@Up

Ja wiem co było śmieszne ;)

Ten głos...

Nie liczy się wiek a raczej wiedza o np. danej grze ;) Zna się to ma kida :)

Opublikowano

Jest już dużo lepiej. Popracuj nad wymową. Puki co, oglądam dalej.

Opublikowano

Dla Waszej informacji to odcinki bedą wychodzić bodajże 4 razy na tydzień. Następny odcinek we wtorek i środę.

Opublikowano

Nie liczy się wiek a raczej wiedza o np. danej grze ;) Zna się to ma kida :)

HOHOHOHOHHOHOHO. CHOPIE, wiesz co Ty gadasz? Gdyby nagle Ci zaczęło gadać jakieś małe dziecko z 6 lat i byś gówno zrozumiał, a miałoby dużą wiedzę o grze, to fajnie by było? Wątpię. Mój kolega się wstrzymuje od nagrywania "Lets play'ów", ponieważ nie przeszedł jeszcze mutacji. Zobacz sobie Lets Play'e, osób powyżej szesnastego roku życia, prawie wszystkie są zajebiste. Dobra wymowa, głos, jest git. Ale jak słyszę ciągle jakieś dziecko, które ma jeszcze żartować, bo myśli, że to było SUPEROMGALEZAJEBIŚCIE ŚMIESZNE, to ja podziękuję, dobranoc.

4to7r2K.png

Opublikowano

HOHOHOHOHHOHOHO. CHOPIE, wiesz co Ty gadasz? Gdyby nagle Ci zaczęło gadać jakieś małe dziecko z 6 lat i byś gówno zrozumiał, a miałoby dużą wiedzę o grze, to fajnie by było? Wątpię. Mój kolega się wstrzymuje od nagrywania "Lets play'ów", ponieważ nie przeszedł jeszcze mutacji. Zobacz sobie Lets Play'e, osób powyżej szesnastego roku życia, prawie wszystkie są zajebiste. Dobra wymowa, głos, jest git. Ale jak słyszę ciągle jakieś dziecko, które ma jeszcze żartować, bo myśli, że to było SUPEROMGALEZAJEBIŚCIE ŚMIESZNE, to ja podziękuję, dobranoc.

Mylisz kurwa człowieku pojęcia. Jest wiedza i wiedza więc nie pierdol. A co kurwa może zabronisz mu nagrywać? Robi to co chce i lubi. Zapowiada się dobrze więc nie pierdol głupot bo mi się nie dobrze robi. Idź morsować -.-

P.S. oglądam lets playe dużo ludzi, w przedziale wiekowym 16/30. Młodym też trzeba dać szansę. Kojarzysz kanał BocianVlog? Ile ma lat? 10? 12? Podbił vlogerską część youtuba więc nie pierdol takich farmazonów.

Opublikowano

Mylisz kurwa człowieku pojęcia. Jest wiedza i wiedza więc nie pierdol. A co kurwa może zabronisz mu nagrywać? Robi to co chce i lubi. Zapowiada się dobrze więc nie pierdol głupot bo mi się nie dobrze robi. Idź morsować -.-

"Zapowiada się dobrze" OHOHOHOHOHOHO. Wrzeszczy na całą parę "GIŃ GIŃ GIŃ GIŃ!@!@@!@#fGSD$TSD%#", ma minimalną wiedzę o tej grze, można to wywnioskować z tych lets play'ów. Śmieszne ma być to, że podchodząc do owcy mówi "cicho, cicho ci.... DAWAJ WEŁNE!"...? Nie śmieszne. Musisz mieć zajebiste poczucie humoru żeby się z tego śmiać.

kaczkahaahha.png

4to7r2K.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...