Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam w tej chwili wizza 48lv na gapie -1 i będę zbijał do -9 i farmił go bowem 91lv...

Tylko pytanie ...

Gdzie?

Chodzi mi o bezpiecznego spota (jak padać to z 1/2 dziennie max) oraz w miarę pustego...

Istnieje taki ? ;'p

Ogólnie serwer to Gaia...

Teraz na Shakram i Edimmu siedzę ale wydajne są zawalone więc dziennie na gapie -1 wbijam mu tylko z 50% v_V

Z góry thx za odpowiedz.

Opublikowano

Heh ok ;'p

Thx za odp..."+"

W takim razie proszę o nie zamykanie tego tematu ... jak wbije z 58lv to refresha zrobię żeby nie zaśmiecać forum.

@Down

Thx masz też "+" ;'p

Opublikowano

gap -9 ?

to jak powiedziane na sonarach do 50, ale potem górniki do 54, a potem mocniejsze górniki (67) do 57-58 potem już możesz na maskach siedzieć. W cave jest w miarę ze spotami, lepiej niż w zawalonym GB takla

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Machnal sie chyba w temacie ,w temacie pisze ze 56 lvl ;p a on pisze ze " Mam w tej chwili wizza 48lv na gapie -1 i będę zbijał do -9 i farmił go bowem 91lv... "

@down

A no fakt sorka , zle zrozumialem ;p

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@UP

nie pomyliłem się...

Teraz go nie farmie tylko zbijam mu gapa na -9 i od 56lv muszę mieć spota pod farming i "START" wtedy dopiero (czyli wizz bedzie miał 56lv i -9gapa)

Opublikowano

Może nie ma czasu na dlvl lub nie ma sbota. Jeśli chce się tak farmić to na pewno zajmie mu to dłużej niż na ongach. Jeśli chcesz zrobić zapas SP do 105lvla to czeka cię długa farma ;/

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

@UP

Na ongach najlepiej farmić, bo szybko padają i nie trzeba mieć dużego lv'a do taxowania(52lv wizz wystarczy). Najwięcej leci sp jak różnica między twoim lvlem a lvlem potwora wynosi 11lvli.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

@All UP

Wiem, że na ongach lepiej ale ja robie tego wizza właśnie po to, aby wyfarmić sobie z 1,5kk SP na ongach nukerowi ...

Głównie taki jest cel mojej farmy ...

Potrzebuje wyfarmić z 400k SP