Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT][Cn] 9Qx

4Ever8901

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobrze,dobrze...Skończcie tą niepotrzebną wymianę zdań.Serwer już się ogólnie nie nadaje do jakiejkolwiek egzystencji.No co z tego,że jest ON jak strona nie działa,więc nikt nowy nie może wbić a tym bardziej chinole którzy też są w pewnym sensie potrzebni na serwerze ze względu,że też tworzą jakąś populacje,a Polacy mniejszość.Tak jak mówię serwer się nie nadaje do grania...No chyba,że lubicie sobie pograć tak w 2-3 osoby ale dla mnie to jest już nieco żenujące i uciążliwe więc wiecie...Chinolom po prostu też znudził im się ten serwer.Powbijali 120lvle ebonitowymi szkatułkami,zrobili eq,pograli trochę i kuniec.Albo po prostu zauważyli,że na serwer wbili cudzoziemcy a jako iż uchodzimy za największych "noobów" i hakerów to nasi skośnoocy przyjaciele zrezygnowali z gry na serwerze.

Ale nie martwcie się.Na pewną będą nowe i lepsze prawdopodobnie ale niestety nie wiem czy jest w ogóle sens dawania tych serwerów jeżeli tracą one swoją wewnętrzną wartość poprzez wchodzenie na nie przez Polaków.No ale to już jest temat rzeka więc zostawmy go w spokoju.

zgadzam się ;p i myślę, ze teraz polacy powinni zachować jakis dystans co do 1hk , dmg itp.

Wydaje mi sie , ze wtedy chinole zmieniliby też podejście do polaków.

Opublikowano

hmm fajnie sie gra mi sie udalo schakowac ))) i dorobilem do nich clienta z new rzeczami

NIE WIEM CO CHCECIE MI DAC ... DAJCIE cO CHCECIE

A ZRESZTA LUBIE METINA  A III CABALA
  • 1 rok później...
Opublikowano

Nowe postanowienie w Metin2.

Prezentacja jest zamknięta > Kosz.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...