Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT][Cn] 9Qx

4Ever8901

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

lagów teraz nie ma ale kicka podczas expa a top 1 polaków to on nie jest bo jest kilku co mają powyżej tego ....

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no niewiem czy ktos ma 80 +

do lvl 75lvl exp jest wysmienity..

ale potem juz jest trudne

2 godziny od 75 do 80 ^^

ma tez dobre eq ma pare stalek

2 szmaragdowe

luk na 90lvl +9

bezduchy na 80lvl +9

charamki na 75lvl sr 30 +

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Opublikowano

ja od 70 do 80 lvl-a expiłem z 35 min więc wiesz a eq to nie problem z yang bugiem

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

@up

widac tylko tobie przeszkadzają te lagi..

Reggae to coś więcej niż muzyka♥

Zbyt szalony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć!

Opublikowano

Słuchaj shraku po kij się chwalisz?? ja mam 115lvl i jakoś cicho jestem bo wiem że zaraz każdy będzie daj daj daj ale kurr się od razu nie chwale

PS..

Uważaj bo Ci stanie !!

Dobrze już dobrze po co te zbędne złośliwości na jego temat? Z resztą jak możesz mieć 115lvl? ;] Przecież od momentu publikacji na serwerze nie wystawiano sklepów z ebonitowymi szkatułkami :>Za nim zareklamowałem ten serwer to owszem było więcej ludu i więcej sklepów w których właśnie były te szkatułki...I ja z resztą też nie widziałem żadnego "pro koksa" na serwerze a uwierz mi trochę na nim gram ^^

Opublikowano

aeza ale wiesz co w żywe oczy kłamac... szkoda mi cie człowieku daj nick . zobaczymy

Opublikowano

mi Ciebie też szkoda... po 1 to hamuj ze słowami !! bo mnie już wkurwiasz po 2 nie gram dla kogoś tylko dla siebie i nie mam zamiaru nikomu dawać nicku żeby było potem daj coś !!

nie wierzysz to nie wypierdalaj mnie to nie interesuje ja swoje wiem dobranoc:)

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

mi Ciebie też szkoda... po 1 to hamuj ze słowami !! bo mnie już wkurwiasz po 2 nie gram dla kogoś tylko dla siebie i nie mam zamiaru nikomu dawać nicku żeby było potem daj coś !!

nie wierzysz to nie wypierdalaj mnie to nie interesuje ja swoje wiem dobranoc:)

Aeza to słuchaj może wpadniesz do shinsoo i walniemy sobie parę pvp? ; d Też mam całkiem dobrego woja z 101lvl ale no nie przecież jak Ty wpadniesz swoim 115 to kilka hitów i leże :< Jak coś 4Ever8901 shinsoo ;p Zapraszam do polskiej gildii Wermacht ^^

Opublikowano

Ludzie,przestańcie płakać jak przez chwile nie będzie mogli wbić na serwer.Może akurat w tym momencie net wam zamulił?;x

@Pawek360

Próbowałeś wbić na servinfo.py? Ja osobiście gram na spolszczeniu i mi wszystko śmiga ;p

Opublikowano

Wie ktoś morze czemu stronka niedziała????

50442140989713903247.png

Opublikowano

kurde , grajcie na tym serwie , bo naprawde fajny jest , a kurde prawie nikt nie gra , a potem wiara beczy ze nie ma CN serwerów ; xxx

Opublikowano

@xDragon123

z chęcią bym zagrał ale nie działa ani główna ani rejestracja ;(

Opublikowano

Serwer swietny dziekuje ci bardzo za publikacje

tylko ostatnio cos sie psuje..;/

a szkoda bo mam sure bm i ze sferki ponad 30k biore bez krytyki ;p wiec z kryryka z ponad 60 sie wezmie a raczej sie bralo

strasznie malo ludzi bylo na servie przeszukalem 3 miasta i nic

wielkie dzieki moi rodacy za rozpierdolenie serva

Opublikowano

@UP

wiesz co ci powiem? odpierdalsz głupoty teraz gralem na serwie wiec co pierdolisz?

Opublikowano

@UP

wiesz co ci powiem? odpierdalsz głupoty teraz gralem na serwie wiec co pierdolisz?

Dobrze,dobrze...Skończcie tą niepotrzebną wymianę zdań.Serwer już się ogólnie nie nadaje do jakiejkolwiek egzystencji.No co z tego,że jest ON jak strona nie działa,więc nikt nowy nie może wbić a tym bardziej chinole którzy też są w pewnym sensie potrzebni na serwerze ze względu,że też tworzą jakąś populacje,a Polacy mniejszość.Tak jak mówię serwer się nie nadaje do grania...No chyba,że lubicie sobie pograć tak w 2-3 osoby ale dla mnie to jest już nieco żenujące i uciążliwe więc wiecie...Chinolom po prostu też znudził im się ten serwer.Powbijali 120lvle ebonitowymi szkatułkami,zrobili eq,pograli trochę i kuniec.Albo po prostu zauważyli,że na serwer wbili cudzoziemcy a jako iż uchodzimy za największych "noobów" i hakerów to nasi skośnoocy przyjaciele zrezygnowali z gry na serwerze.

Ale nie martwcie się.Na pewną będą nowe i lepsze prawdopodobnie ale niestety nie wiem czy jest w ogóle sens dawania tych serwerów jeżeli tracą one swoją wewnętrzną wartość poprzez wchodzenie na nie przez Polaków.No ale to już jest temat rzeka więc zostawmy go w spokoju.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...