Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Mi Grozi Za Pobicie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

''nie będzie problemów z liceum/studiami i pracą od 16 lat?/18? ''

NIE KURWA!

trzesiesz sie przed tym pc czy co ?

taka sytuacja jak Twoja zdarza sie dziennie setki razy

jak już masz coś dać to daj minusa..

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dopóki on(ten którego pobiłeś) nie wniesie oskarżenia do prokuratury to mogą ci obciągnąć.

RAsfepN.png
Opublikowano

Nic ci się nie stanie dostaniesz upomnienie jak to było pierwszy raz jak któryś to tylko zawiasy... Tobie nic nie mogą dac za pierwszy raz nawet zawiasów grzywne ani nic... poprostu powiesz ze to było pierwszy raz ze troche się przestraszyłeś nerwy cie poniosły i tak doszło i juz.

O tych co oglądali ustawke/ bójkę to nic im nie bedzie. psy troche z nimi porozmawiają i nic po za tym..

Opublikowano

Nic ci się nie stanie dostaniesz upomnienie jak to było pierwszy raz jak któryś to tylko zawiasy... Tobie nic nie mogą dac za pierwszy raz nawet zawiasów grzywne ani nic... poprostu powiesz ze to było pierwszy raz ze troche się przestraszyłeś nerwy cie poniosły i tak doszło i juz.

O tych co oglądali ustawke/ bójkę to nic im nie bedzie. psy troche z nimi porozmawiają i nic po za tym..

Psy nie mogą nawet palcem kiwnąć dopóki ten chłopak nie wniesie oskarżenia...

RAsfepN.png
Opublikowano

10 latki się biły HAHA

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Grozi ci co najwyzej to, że mama ci wypierdoli krzesłem potem tata.. a tak to bedzie w porzadku nie martw sie!

Opublikowano

Wpierdol od rodziców , Rozmowa z Pedofilogogiem i to wszystko ... Miałem podobny przypadek ale ja tylko walłem go z całej siły i pięści w pysk i wylądował w szpitalu :)xD

. .

Opublikowano

Kiedyś w 2gim. wbiłem jednemu zasrańcowi cyrkiel w brzuch na całą długość bo zaczepiał koleżankę i nic mi nie zrobili ;), a dzisiaj obecnie gdziekolwiek jest jakiś problem to mam to gdzieś czy komuś co złamie czy nie, dzień przed sylwkiem 2011 kolesiowi głowę rozwaliłem pałką teleskopową, złamana szczęka, nos i pęknięte kości policzkowe i go zostawiłem w piz.. pod jego klatką schodową ;), niestety nikt nie będzie do mojej siostry od szmat wyjeżdżał, 20lat fizycznie, 13 miał psychicznie. Więc nie bój się niczego

2006-2010

Gość kiszkus12
Opublikowano

Trafisz do więzienia gdzie zostaniesz cwelem i będziesz codziennie jebany w usta i odbyt

Opublikowano

o kurwa stary! chowaj sie za zaslone bo cie znajda! a jak cie znajda to dozywocie, bo co bedzie jak mu sliwa nie zejdzie? o boże! to straszne!

Opublikowano

Kiedyś w 2gim. wbiłem jednemu zasrańcowi cyrkiel w brzuch na całą długość bo zaczepiał koleżankę i nic mi nie zrobili ;), a dzisiaj obecnie gdziekolwiek jest jakiś problem to mam to gdzieś czy komuś co złamie czy nie, dzień przed sylwkiem 2011 kolesiowi głowę rozwaliłem pałką teleskopową, złamana szczęka, nos i pęknięte kości policzkowe i go zostawiłem w piz.. pod jego klatką schodową ;), niestety nikt nie będzie do mojej siostry od szmat wyjeżdżał, 20lat fizycznie, 13 miał psychicznie. Więc nie bój się niczego

Ciekawe kiedy kogoś zabijesz, przez przypadek.

RAsfepN.png
Opublikowano

Jak to była ustawka to powinien iść w zaparte, że się przewrócił, cokolwiek, byle nie mówić, że mu ktoś wpierdolił.

Jak tak zrobił to chuj mu do dupy, najpierw się ustawił, a później sprzedaje, frajer.

W najgorszym wypadku pewnie dostaniesz kuratora, krzywdy mu nie zrobiłeś.

Opublikowano

Ja jednemu typowi podczas takiej ustawki złamałem rękę.

Dostał odszkodowanie i jeszcze mi dziękował i dał 100zl.

A i wyceniam cię że w więzieniu nie dadzą ci więcej niż pół

paczki fajek za godzinę.

Opublikowano

Heh nic Ci nie grozi :P ( Nie będzie żadnej sprawy jak rodzice jego nie wniosą tego do sądu więc się nie martw chłopak i zdrowiej ) Coś mało go zbiłeś , ja miałem spór w 1 klasie gimnazjum z trzema ( Nie pozwolili mi słuchać peji a ja to olałem , no przecież nikt mi nie będzie gadał z jakiś pajaców co mam robić a co nie :D ) , trzecioklasistami i wszyscy byli zmasakrowani a mi się stało tylko to że wylądowałem na rozmowie u pedagoga i straciłem większość mojej wytrzymałości psychicznej

@Xavi , kurator jest za pobicia ilość krotne oraz za te z lepszym efektem :D

@Xavi , sprawa jest wtedy kiedy rodzice pokrzywdzonego to zgłoszą :D a raczej tylko 1 ze 100 zgłasza to na policje, więc wszystko zależy od rodziców.

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

Mialem podobnie tylko ze ja mu podbilem tak oko ze pojechal do szpitala i mial operacje

moji koledzy powiedzieli tak aby bylo na moja korzysc i sie zamna wstawili

moja stara jego stara przyszli jezeli rodzice sie zgodza na wsciecie sledztwa to masz sie zle

a jezeli nie to dobrze jedynie zachowanie nieodpowiednie

aha dodam ze jak zrobil audukcje to mu bedziesz placil odszkodowanie

tez tak mialem w tym roku

nie martw sie jezeli przeprosisz jego rodzicow to

niepujda na policje i niezrobia audukcji

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...