Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Mi Grozi Za Pobicie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka w czwartek miałem ustawke z kolegą wszyscy chcieli żeby to się stało w szatni i zaczynamy poszły pięści 1 łomot 2 wkońcu on leży i mi mówi że dość poddaje sie okazało się że ma podbite oko (dzisiaj limo ale nie duże) i ma strupa na dolnej powiece troche jakby na górze policzka poszedł do pielęgniarki a ta zadzwoniła na policję

policjant wchodzi do klasy i się przyznałem odrazu żeby był łagodniejszy a ten na korytarzu wyniszczył mnie psychicznie i nie wiem co mi grozi

ja mam 14 on chyba 13 może mieć 14 jesteśmy w 1 gimnazjum poszło o to że on mi groził że już nie żyje :mellow: ja nie mam większych obrażeń tylko stłukłem na nim rękę/małego palca tak jak mówię odrazu się przyznałem przepraszałem go całą lekcję z nim czekałem na jego ojca i mu pomagałem dzwoniłem do niego w czwartek wieczorem czy nic poważnego on dobrze widzi nic ze wzrokiem tylko to małe limo i zadrapanie

jaki byłby najłagodniejszy,najgorszy wyrok to poprawczak ale to moje 1 wykroczenie i zazwyczaj jestem spokojny,i jak będzie najprawdopodobniej :(

no ale jaka grzywna??? i co dostaną koledzy którzy obserwowali ustawke?

nowe acc strielock275!!!

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Będziesz miał sprawę w sądzie, a jeżeli jesteś nieletni to poprawczak. Także zalezy od tego czy tamten koleś dostał duże obrażenia ale po twoim temacie widac, że nie ma dużych obrażeń więc grzywna ;)

469811415538581269916.jpeg

Opublikowano

nic Ci nie zrobią, więc się nie stresuj, napierdalani* się w Twoim wieku to normalka nie takie rzeczy robiłem w Twoim wieku, grozili mi sądami, policjami chujemuje a skończyło się na głupim ostrzeżeniu - czyli za drugim razem wezwanie. Pewnie Twoi i Jego rodzice i Wy razem z nimi będziecie rozmawiać z dyrektor szkoły, a Ciebie upomni, że na drugi raz wezwie policję.

@Harukimso

Poprawczak za pobicie? HAHAHAHAH takie rzeczy to wdupiają za gwałty w dzisiejszych czasach :U.

A co grozi tym którzy widzieli tę ustawkę?

Tak jak by brali w tym udział, a nie zareagowali czyli jeżeli byłaby sprawa (a nie będzie) to dostaną to samo co Ty.

''wyniszczyl Cie psychicznie'' żebyś drugi raz tego nie robił a czytaj to jako ostrzeżenie, i następnym razem uważaj z kim się bijesz.

jak już masz coś dać to daj minusa..

Opublikowano

Będziesz miał sprawę w sądzie, a jeżeli jesteś nieletni to poprawczak.

HUHSUAHUAHUAHUA, poprawczak? Weź zamilcz, skoro gówno wiesz.

Jest to zwykła bójka w szkole, jakbyś mu coś rozjebał to byśmy mieli o czym rozmawiać.

Jak dla mnie jesteś idiotom, że się przyznałeś. A jeśli masz się bić z frajernią, to tego nie rób.

g0Tef.jpg

Opublikowano

Uwaga minusowa, opr od rodziców, spotkanie z pedagogiem i nic więcej :P A jak się mu należało to się nie przejmuj tylko ciesz !

9cd5f804379a.jpg

Opublikowano

Przesłuchanie na policji, rozmowa z sędzią jeśli wniosek pójdzie do sądu i nic więcej.

Ja tam w podstawówce z nożem biegałem po szkole i tylko upomnienie itp.

Jeśli bd to notorycznie robił to dostaniesz najwyżej kuratora lub polecisz do ośrodka.

perfection.png

Sig by Thtsn ;)

Opublikowano

Up@ Lepiej być według mnie uczciwym. A jak byś się nie przyznał to tylko oznaka że się boisz policji. Dobrze chłopak zrobił ,a z poprawczakiem upy mają racje nie masz się co martwić.

Opublikowano

Chuj* wiecie wiec sie nie wypowiadajcie, nie straszcie chłopa jakimiś ośrodkami i sądami.

Gimnazjum to gówno zapamiętaj to, lubią tam straszyć i nic więcej (no może poza 'grubszymi' sprawami)

Opublikowano

czyli no stress? rzeczywiście będzie rozmowa z pedagogiem tylko że pan policjant wie o innych ustawkach i ma iść na przesłychania cała klasa

nowe acc strielock275!!!

Opublikowano

Jak się będziecie dalej ustawiać w przypałowych miejscach to napewno będziecie przesluchiwani.

Jezeli przestaniecie - sprawa ucichnie i koniec.

Opublikowano

ale nie że tylko w szkole tylko w parku i tam w któreś ustawce pani pedagog jak wracała za szkoły zobaczyła jak kolega z klasy nawala kozaka 2 leżącego wytłumaczyli że to "sumo" xD ale sie domyśliła

ale ja nic nie będę miał bo chciałem pracować od 16 lat a z liceum czy studiami nie będzie problemu?

nowe acc strielock275!!!

Opublikowano

- Demoralizacja Szkoły

- Demoralizacja Szkoły

- Pobicie

Te trzy sprawy są za mną. Dziwne, bo nigdy nikt mi nie groził ośrodkiem lub poprawczakiem.

Nie masz czego się bać, czeka Ciebie tylko rozmowa z policjantem lub pedagog.

g0Tef.jpg

Opublikowano

skończysz jak rysiek z Klanu , dostaniesz z 5 lat za naruszenie nietykalności osobistej ;d

akurat będziesz miał 19 lat jak wyjdziesz ^^

Taaa psy zawsze ryją banię wcisną ci coś czego nie zrobiłeś i wgl ;d

pierdol to ;p

broniłeś się i już ;d

Opublikowano

no nie no nie sądzę że odrazu poprawczak ale czy nie będzie problemów z nauką? czy pracą?

oko mu na początku spuchło ale dzisiaj ma tylko małe limo i to zadrapanie mi ręka tylko spuchła takie większe stłuczenie teraz jest mało spuchnięta i ciepła mogę ruszać palcami tylko jak ruszam kostką od małego palca dziwnie mi strzela ta z 2 ręki normalnie

nowe acc strielock275!!!

Opublikowano

Nic ci wielkiego nie zrobią chyba że złamałbyś mu rękę albo oko wydłubał, ale najcześciej jest tak że 2 strony dochodza do porozumienie. Jak coś to wiesz on ci groził a to też powód tej bujki.

sugnadlakelkela.jpg
Opublikowano

Ubij cepa drugi raz, przestanie cudować z pielęgniarką.Wczoraj rozjebałem kolesiowi nos tak,że nie bylo widać twarzy tylko sama krew, dostal 2 strzaly na W-F dostałem zjebe od WuEfisty i tyla.Nic ci nie zrobią, spij spokojnie xD

Na drugi raz sprawdź z kim sie lejesz własnie poto żeby nie było takich problemów.

Sory za błędy nei chce mi sie pisać poprawnie bo sie trzeba umęczyć xD

Opublikowano

Jedynie do dyrka możesz zajść albo wychowawczyni pokrzyczy

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Opublikowano

Raczej nic nie będzie, ja raz w 2 gimnazjum rozwaliłem jednemu chłopakowi z pół ucha i 1/4 zębów a skończyło się na monologu z dyrektorem "żeby to był ostatni raz" a pracownicy szkolni mają chyba taką tendencję do policji bo mój brat jak się "szturcha" z kolegami to nauczyciel z dyżuru od razu krzyczy że wezwie policje do szkoły :)

1327238783-U261492.png

Opublikowano

no nie no on mi groził i był fajt tyle że minie adrenalina wzieła i taka bomba na ryj@ ale ma małe limo i zadrapanie

ale nie będzie problemów z liceum/studiami i pracą od 16 lat?/18?

nowe acc strielock275!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...