Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Ćwiczyć,Jak ?

Asert

Sterydy  

22 użytkowników zagłosowało

1. 1. Je?li ?wiczysz czy u?ywasz sterydów?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze..Otóż mam 13 lat i chciałbym zapoczątkować rozwój mojego ciała jakoś tak taktycznie i zwracam się z tym pytanie do was,może w szczeólności do papy smurfa,nigdy nie miałem poblemów z kondycją,wręcz przeciwnie.

Mój wzrost; 1.73

Waga;60kg

Wiek;13 lat

Jak już mówiłem nawet ze mną gimnazjaliści nie wygrywają na ręke ale nie wiem jak dalej prowadzić mą wygraną i jakie ćwiczenia wykonywać.Dlatego proszę o właściwe rady,sterydów raczej w wieku 16 lat się nie tknę ;)

Opublikowano

W Twoim wieku to ja Ci proponuje pompki, brzuszki i przysiady. Robisz maksymalnie tyle ile możesz, a gdy czujesz ze juz jest za lekko to dołóż 5/10 powtorzen. I obowiązkowo przed każdym cwiczeniem rób cwiczenia rozciagające.

Opublikowano

Jak narazie to moje ćwiczenia to wyglądają tak;

rozciąganie każdej części ciała,15 brzuszków,10 pompek (szybkich),boksowanie w worek 5 m.i uniki,10 brzuszków,10 pompek(wolne),boksowanie worka i to razem trwa z 15-30 minut,chyba dobrze robie ?

Opublikowano

Na razie raczej dobrze Ci idzie i wiem że w wieku 13 lat nie możesz ćwiczyć za dużo , bo jeszcze rośniesz.Ćwicz tak jak teraz ćwiczysz ew. robi się ciepło - biegaj po jakimś boisku w pobliżu twojego miejsca zamieszkania.

Opublikowano

15 brzuszków,10 pompek (szybkich) 10 brzuszków,10 pompek

25 brzuszków i 20 pompek,

Zrób przynajmniej 50 brzuszków i 20 pompek.

.

Opublikowano

Gdybym był bogaty to napewno próbował bym dobrych sterydów ale że nie jestem bananowcem a nie chcę jechać na ruskiej mecie jadę na sucho ale niedługo wrzucę odżywki.

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

@UP To by było najgorsze co zrobisz i co byś zrobił,na starość miałbyś wodę ze skórą a nie ręce...Nie radzę ^^Lepiej jechać "uczciwie".Bo robiąc taką głupotę pokazujesz że nie masz cierpliwości i silnej woli.

Opublikowano

Powiem tak :D

Może i to gówno prawda ale mój kolega ćwicząc 6 lat na sucho (odpowiednia dieta i trening robią wszystko) ma dość sporej masy mięśniowej

wygląda jak nie jeden na Mecie czy coś .

Jadąc z nim na rowerze ja na siedzeniu a on na stojąco pedałował to dosłownie czułem jego prążki mięśni , trica , bica .

Może nie tak napompowane FEST ale twarde i zrobione pod wytrzymałość mięśnie :D

Masakra xD

13 lat ?

Kutwa...

Jedz co mama daje ^^

Opublikowano

Rób 3 serie po 20 brzuszków, pompek, przysiadów dziennie podnoś ciężarki jeśli Ci się chcę ( bo ja się przyglądam jak tata ćwiczy o wiesz :D ).

469811415538581269916.jpeg

Opublikowano

Gdybyś zaczął od siłowni, po 15 minutach byś leżał..

Zacznij od lekkich ćwiczeń np. rozciąganie, chodzi oto, żeby się rozgrzać.

Następnie kilka serii przykładowo 10 pompek, brzuszki.

Nie na chama, bo nawet w domu padniesz.. Hantlami ile chcesz, to i tak tylko mięśnie rąk ćwiczysz.

Opublikowano

ja bym kupił do tego metalowe hantle za 50 złoty jaki wyciskacz do cytrusów i limonki+cytryny+pomarańcze no tak na adhd xD

nowe acc strielock275!!!

Opublikowano

Lol, 10 przysiadow, pompkek i to szybkich? Ch

lopie to ci nic nie da. Cwiczenia musisz wykonywac powoli i dokladnie. Jedna pompka powinna zabierac 3-4 sekundy. I te 10 pompek to chyba w jednej serii...

RAsfepN.png
Opublikowano

Brzuszki , brzuszki i brzuszki jeszcze raz, przynajmniej 5 seri. Sprawdź ile możesz zrobić, a później sobie ułóż plan. Po kilku miesiącach będziesz widział efekt. Z pompkami to samo , sprawdź się ile zrobisz w jednym tempie,a później ułóż sobie plan-5 seri.

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Podciągaj się też

Taa, najlepsze, zamontuj se drążek na środku pokoju i zawsze przechodząc obok niego spróbuj pobić swój rekord (nadchwytem i podchwytem), pracują wszystkie mięśnie, jak kolana podniesiesz to będziesz miał jeszcze kaloryfer.

Żadnych sterydów i innego gówna, tylko drążek . <3

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

ale co ty chcesz rzeźbę, masę czy co nic nie napisałeś o sobie czy prowadzisz diete czy masz aktywny tryb życia nic to jak ktoś ma ci coś pomóc ??

Opublikowano

UP@To i to,raczej wole bić na siłę dlatego pierwsze 10 pompek robię szybko,drugie bardzo wolno.

wejdź na pierwsza strone i przeczytaj ostatni post . ;-)

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...