Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][24/7][Role Play] MCSpeed

niebieskiarek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 567
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cytuje: Gra na serwerze jest w całkowicie darmowa, nawet zapisy na whiteliste nie są płatne.

Wpływy z dotacji pokywają około 30% płatności za serwer dedykowny i sa w 100% dobrowolne.

Niestety sie mylisz do dnia dzisiejszego nie zostalem dodany mimo iz pisalem podanie + pisalem ci na gg. Odeslano mnie na forum gdzie oplata jest obowiazkowa!!!

Takze nie wciskaj kitu ludziom tylko powiedz ze chcesz na tym zarobic i juz.

To calkowicie zrozumiale, robisz cos wkladasz w to swoj czas i pieniądze wiec chcesz miec cos z tego ale plz nie oszukuj ludzi tylko zrób poprostu dotacje a nie system ze zeby sie zapisac wyslij sms......ja rozumiem ale moze nie tu ale sam sobie przyznasz ze to sie mija z prawdą to free.Sa serwery takie gdzie jasno mowią sluchajcie zbieramy na nowy sprzet chcemy na nim postawic lepszy serw i uwierz mi ludzie tacy jak ja z wlasnej woli daja kase im tu jest to jednak niejasne wybacz moje zdanie.

Co do banow itp to sie niewypowiem bo niedano mi tam zagrac ale czy niedziwi cie to ze tyle osob pisze zle rzeczy o tym serwerze? przesledz fora innych serwow takie rzeczy sa marginalne a tu jak sie czyta to sie ma wrazenie ze to jest na porzadku dziennym wiec moze to temat do przemyslenia.

Koncząc swoj wywód powiem tylko ze niemam na celu cie osadzac bo cie nieznam ale chce ci dac do myslenia

ps . niemysl ze jestem jakims dzieckiem bo tak widze miewasz tak myslec czemu sie niedziwie bo wiekszosc graczy to ludzie w wieku 15 lat

Oto ss z tematu na naszym forum "Wzór podania"

zrzutekranu1ze.png

Jest napisane jak byk dużą czcionką na dodatek na czerwono !

Poza tym przejrzyj podania na whiteliste i zobacz czy tam ktoś podaje jakieś kody sms ?

Została przygotowana taka usługa ale nigdy nie była w prowadzona od początku istnienia serwera.

Kolego chyba naprawdę pomyliłeś serwery.

@Edit

Właśnie sprawdziłem

Ty człowieku nie jesteś nawet zarejestrowany na naszym forum....!

mcspeed

Opublikowano

Szkoda ze tego czerwonego napisu niebylo jak ja tam wchodzilem zapewne zostal dodany pare dni temu a na forum waszym jestem kolego pod innym nickiem tylko. Dobra koncze tu temat zycze powodzenia.

Opublikowano

Serwer po prostu cudny !

ania sobie teleportuje ludzi do Rataaja, który zabija nieszczęśników, a potem bierze itemy.

Na nowo zebrane itemy znowu zostały zakur*ione przez tego samego hama. Tym razem po wyjściu ze spawna.. żenada..

20090420200952.png

Uploaded with ImageShack.us

Jeszcze coś.. chyba w regulaminie jest zakaz zabijania w mieście ??

On zabiłał ludzi co chwile, admin nie zareagował. Jak ja przeklnąłem to perm.

TO ŚWIADCZY O ADMINACH !!!

gorszego serwera nie widziałem..

Opublikowano

@d'emploi

Bana dostałeś za wielokrotne przeklinanie mimo moich upomnień + za speedhacka

Na serwerze mpcforum dostałeś perma to szukasz innego miejsca żeby potrollować?

@Dzik W Pyrach

Masz manie prześladowczą czy może obsesje ?Odpuść sobie...

Opublikowano

@d'emploi

Bana dostałeś za wielokrotne przeklinanie mimo moich upomnień + za speedhacka

Na serwerze mpcforum dostałeś perma to szukasz innego miejsca żeby potrollować?

@Dzik W Pyrach

Masz manie prześladowczą czy może obsesje ?Odpuść sobie...

Więc zabijanie przy respie jest dozwolone ? Jak tak to zaczynam od nowa i każdego tłuke..

Na serwerze MPC w tym samym dniu miałem unbana, i świetnie mi się powodzi.

Opublikowano

Cytuj ma swoje unikatowe id możesz sobie edytowąć tamte posty ile chcesz a i tak po id sie wyszuka post z przed edycji.

Data rejestracj 22:08 pogrążasz się.

mcspeed

Opublikowano

Dzik W Pyrach i Sensej87 to jedna i ta sama osoba.

Było to oszustwo, do tego używał multi acc.

Dziękuje za szybką reakcję na moją prośbę o sprawdzenie czy nie są to multi konta.

Pozdrawiam i zapraszam do gry na naszym serwerze.

mcspeed

Opublikowano

Dzisiaj w nocy serwer przeszedł pomyślnie aktualizację do wersji beta 1.5_02

Proszę o zaktualizowanie swoich klientów do wersji beta 1.5_01 lub beta 1.5_02(testowa) na wersji beta 1.5 nie był testowany.

mcspeed

Opublikowano

Odświeżam i zapraszamy mamy jeszcze kilkanaście wolnych miejsc.

Dodana jest nowa Grupa

Kupiec

Ma on między innymi prawo do kupowania hurtowo towarów ze zniżką 30%

mcspeed

Opublikowano

Bardzo ciekawy serwer,miła administracja , po prostu świetnie się gra . Gram już od miesiąca i nie zawiodłem się.

Zapraszam na Serwer

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...