Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][24/7][Role Play] MCSpeed

niebieskiarek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 567
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam!

Chciałbym prosić o dodanie mnie do WL, poniewarz czekam już od 40 min. Proszę o jaknajszybszą reakcję. mój nick to Mordiwhite.

reflinki

Opublikowano

jacza96 admin też ma swoje życie doda ciebie jak będzie miał czas musi przecierz zająć się serwerem oraz pluginami napewno niedługo cię doda

Opublikowano

Prosze o dodanie do wl Nick:Zgredek

10 Postów V

20 Postów V

50 Postów X

100 Postów X

150 Postów X

200 Postów X

250 Postów X

Daj ----

Opublikowano

Witam wkoncu moze niebede najstarszy na serwie:P poprosil bym o dodanie do whitelisty loginu Machete

uzasadnienie: czytalem pare wypowiedzi z tego co zauwazylem serwer nie jest peacefull bajka!!!!

Prosil bym o dodanie mnie.

Opublikowano

dodaj oskaru1234

Proszę kliknij a uratujesz życie!

www.pustamiska.pl

Moje tuty:

Jak poprawnie wgrać samochody do Gta 4

http://www.mpcforum.pl/topic/437070-gtaivporadnik-jak-poprawnie-zainstalowa-pojazdy/page__p__3114604#entry3114604

Opublikowano

Cytuje: Gra na serwerze jest w całkowicie darmowa, nawet zapisy na whiteliste nie są płatne.

Wpływy z dotacji pokywają około 30% płatności za serwer dedykowny i sa w 100% dobrowolne.

Niestety sie mylisz do dnia dzisiejszego nie zostalem dodany mimo iz pisalem podanie + pisalem ci na gg. Odeslano mnie na forum gdzie oplata jest obowiazkowa!!!

Takze nie wciskaj kitu ludziom tylko powiedz ze chcesz na tym zarobic i juz.

To calkowicie zrozumiale, robisz cos wkladasz w to swoj czas i pieniądze wiec chcesz miec cos z tego ale plz nie oszukuj ludzi tylko zrób poprostu dotacje a nie system ze zeby sie zapisac wyslij sms......ja rozumiem ale moze nie tu ale sam sobie przyznasz ze to sie mija z prawdą to free.Sa serwery takie gdzie jasno mowią sluchajcie zbieramy na nowy sprzet chcemy na nim postawic lepszy serw i uwierz mi ludzie tacy jak ja z wlasnej woli daja kase im tu jest to jednak niejasne wybacz moje zdanie.

Co do banow itp to sie niewypowiem bo niedano mi tam zagrac ale czy niedziwi cie to ze tyle osob pisze zle rzeczy o tym serwerze? przesledz fora innych serwow takie rzeczy sa marginalne a tu jak sie czyta to sie ma wrazenie ze to jest na porzadku dziennym wiec moze to temat do przemyslenia.

Koncząc swoj wywód powiem tylko ze niemam na celu cie osadzac bo cie nieznam ale chce ci dac do myslenia

ps . niemysl ze jestem jakims dzieckiem bo tak widze miewasz tak myslec czemu sie niedziwie bo wiekszosc graczy to ludzie w wieku 15 lat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...