Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Db-Bot

Sadist

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy dobrze rozumiem...Trzeba wkleić pliki Sro-Client oraz Silkroad do folderu zszc i tyle tak? Bez patchowania "zszc patcher" ?

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dajcie cracka i tyle plx ;d heh bo widze żę juz server full czyli boty działają ;d

facebookbannedinpakista.jpg

Juz Osiągalny??

Opublikowano

Macie racje lykajcie tego bota z wirem a jak wyfarmicie postac to sie okaze zoonk :P bo nie bedziecie mogli wbic na serwa,

POWODZENIA z tym bocikiem , nie ma jak wirek gratis ale widze ze wam juz na mozg padlo, nie wazne co byle tylko dzialalo.

Opublikowano

Widzę że dalej ludzie maja ze zrozumieniem najprostrzej sprawy z tym tutorialem . A więc tak.

Ściagamy zszc clienta w wersji 1.689 rozpakowujemy go.

Ściagamy patch najnowszy w wersji 1.690 i go instalujemy ( jak to chyba kazdy wie )

Link od ZSZC teamu

http://www.multiupload.com/3IQ33R48GD

Ściagamy Jumbot Loader do odpalenia później silka aby bot dzialal.

Link ode mnie skan plików poniżej

http://www.przeklej.pl/plik/jumbotloaderbykbumdlampcforum-zip-0028de59c7tb

Scan

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=9078ab36d82291af28150cf1ace74d92a8a98e27d0724fcb913253a0d1635208-1300468689

Po rozpakowaniu i zpatchowaniu najnowszym patchem od zszc teamu bierzemy się za odpalenie silka aby działał botek.

Odpalamy w kolejnosci loader , proxy ,db-bot w wersji 1.3a oraz loader (Jumbot)

W proxy wpisujemy adres ip serwera na którym chcemy grać ( bocic ) i klikamy START

W dbbocie ustawiamy ścieżkę do SRO_Client.exe i nic nie ruszamy więcej

W loaderze Jumbot w miejscu redirect wpisujemy 127.0.0.1 oraz port ustawiamy na 15778 i naciskamy LUNCH - W TYM MOMENCIE ODPALA SIĘ NAM SILK !!!

jEŻELI WSZYSTKO MAMY DOBRZE I W KOLEJNOŚCI ODPALONE TAK JAK NAPISAŁEM TO NA PASKU PO NAJECHANIU NA PROXY POWINNO PISAĆ "SrProxy + Bot - Connected"

Mam nadzieję że teraz juz nikt wiecej nie napisze , że coś nie działa a jak CI nie działa to znaczy , że coś zrobiłeś źle nie według tego co napisałem.

WAŻNE !!!

Wcześniej aby bot poprawnie działał potrzeba bylo użyć jeszcze patchera na media tzw "mediapatchera" teraz tego się nie używa , a jeżeli użyleś to silk będzie wywalał błąd !!!

Jeżeli pomogłem to liczę na plusika :D

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

Wszystko się włącza jednak Pisze że połączenia z proxami zostało zerwane i Bot nie widzi postaci. Robię wszystko jota w jotę jak w tutku.

Opublikowano

niedziałą umnie a robie tak jak ten typ pisze;d Ehh Musze czekac na cracka

facebookbannedinpakista.jpg

Juz Osiągalny??

Opublikowano

A ja mam taki problem otóż ogólnie silk włącza się przez loadera ale jak przechodze potem do ustawień bota i chcę dodac skille to mam taki error:

"Wystąpił nieobsługiwany wyjątek w aplikacji. Jeśli klikniesz przycisk Kontynuuj, aplikacja zignoruje błąd i podejmie próbę kontynuacji. Jeśli klikniesz przycisk Zamknij, aplikacja zostanie natychmiast zamknięta.

Wie ktoś o co chodzi?

Opublikowano

Mam problem gdy włączam SWSRO Bot to mi wyskakuję ten komunikat co mogę zrobić proszę o szybką odpowiedź z góry dzięki

79540336070330586668.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...