Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Db-Bot

Sadist

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm coś nie tak z tym patchem? Robię wszystko jak zawsze a mimo to nie działa z botem... Tzn nie włącza się silk wo gule. "Wystąpił błąd z aplikacją SRO_client.exe ... Nie mam pojęcia jak z tym wygrać.

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podobno mają wprowadzać jakiegoś patcha przez, którego bot nie będzie działał.

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Opublikowano

wprowdzili jakis anti-bot patch. Cos nie pozwala sie łączyć proxy z ich serwerami ;]

Opublikowano

wlacz normalnie clienta gry zaznacz water i po prawej stronie masz linki do downloadu -.-

Opublikowano

Na stronie macie patcha. Napisali że 1 link miał jakieś błędy i teraz powinno działać ale mi nadal nie działa....

Opublikowano

dodajcie w antyvirze plik do wyjatkow i po kłopocie. Mi działa i wątpie żeby oni cos tam wrzucili niebezpiecznego.

Opublikowano

Wrzucili jakiś program, który nie pozwala na używanie bota. :0

Ale i tak coś wymyślą i bot będzie działać. O ile ten wirus w ogóle potrafi powstrzymać nas od używania bota. xP

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

kurcze ;/ a zaczolem dopiero grac na zszc a tu taka lipa z botem ;/ ale jak ktos bedzie mial info czy juz dziala bot i jakies namiary na niego to prosil bym o napisanie to w tym temacie ;];]

Opublikowano

hehe w tym bocie jest virus wykrywa mi go win 7 virus nosi nazwe PerfectKeyloger wiec niewiem czy taki + za to sie nalezy

Opublikowano

Na YouTube w życiu nie znajdziesz czegoś bezpiecznego. :) No może raz na jakiś bardzo długi czas. xP

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Jak bys mial jakies namiary na czystego bota na zszc v1.690 to podaj linka w tym temacie :]:] i zeby dzialal na water :)

Opublikowano

Sposób dzala idealnie. Wszystko się odpala tak samo jak wczesniej tylko nie mozna robic patchowania media patcherem.

Uruchom loadera , potem proxy i wpisz adres serwera na którym chcesz grać bądź fire lub water , włącz bota db-bot z pliku crackloader , ustaw tylko sciezke dostepu, teraz wlacz launcher z Jumbobota. W zakladce redirect wpisz 127.0.0.1 i port 15778 i teraz wciśnij lunch i się uruchamia po kilku sekundach silk i działa botek :D

Miłej zabawy.

Co do wirusów to są tak jak na skanie pokazane na elitepvpers, nie wiem za bardzo czy są groźne ale raczej nie. Wydaje mi się że to jakieś fałszywe alarmy (mam taką nadzieję :)

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

Zeby ten sposob dzialal co opisalem powyzej nie wolno patchowac zszc patcherem tylko nalezy zpatchowac do najnowszej wersji nic wiecej i zrobic jak napisane powyzej i dziala.

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...