Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Transwestytzm,Transgendrezym,Transsexualizm Dyskusja

Gość kiszkus2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Homoseksualizm jest ok bo to normalne, ale zeby zmieniac plec? ;/

Właśnie tutaj jest na odwrót. Ludzie, którzy pragną zmienić płeć nie wymyślają sobie tego od tak, z tym się rodzą, czują się kobietą/mężczyzną bo to jest zakodowane w ich mózgu, a to że natura zrobiła im psikus i dała im inną płeć to nie ich wina.

Sam znam chłopaka, który był dziewczyną, ale po prostu nie akceptował się takim jakim był.

Co do tematu, to tak jak mówiłem, jestem bardzo tolerancyjny, wobec wszystkich, homoseksualiści mi nie przeszkadzają, im ich więcej, tym mniejsza konkurencja dla nas, więcej dziewczyn przypada na jednego chłopaka. A takich ludzi jak Mroziak powinno się banować.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

A ja nie chcę, żeby moje dzieci, wnuki wychowywały się wśród takich osób jak ty.

No widzisz . To co my napiszemy w internecie nic nie znaczy.

Rozumiem ,że nie chcesz ,aby Twój syn przyszedł do Ciebie kiedyś w makijażu i sukience :) ?

A skąd wiesz w jakie towarzystwo wpadnie?

Możesz mu wpajać to w domu dzień w dzień , ale w główce się w każdej chwili może poprzewracać.

Co do tematu, to tak jak mówiłem, jestem bardzo tolerancyjny, wobec wszystkich, homoseksualiści mi nie przeszkadzają, im ich więcej, tym mniejsza konkurencja dla nas, więcej dziewczyn przypada na jednego chłopaka. A takich ludzi jak Mroziak powinno się banować.

Tak ,tak. Marna pociecha .

Zbanujesz mnie za moje poglądy ?

Za wysoka.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak twój szef z pracy okaże sie gejem to zwolnisz sie ?

Jak twój przyjaciel/kolega okaże sie gejem to też przestaniesz go znać bo jest gejem ?

Jak ktoś z twojej rodziny okaże sie gejem to uciekniesz z domu albo przestaniesz sie do niego przyznawać ?

A może odrazu pedały na stos albo do psychiatryków ?

Co za kurwa popierdolony zjebaniec takim to kurwa rozpierdolić łeb o ściane

Opublikowano

Taa , większość `nie mam nic przeciwko` ale na mieście jakby się zobaczyło to :

-Ty , patrz.

-Co?

-To ta baba co była chłopakiem!

-Pierdolona tranzwestytka ...

Ja tego nie toleruje <_<

Opublikowano

Że polska jest wolna? LOL, tu się wszystko z kościołem konsultuje to jak może być wolny. Ta banda złodziei(kościół) niszczy nasz kraj.

Zgadzam się z Tobą.

Homoseksualizm jest ok bo to normalne, ale zeby zmieniac plec? ;/

To normalne?! W czym to jest "ok"?

@Top:

W sumie to nic przeciwko nie mam, ale jakoś dziwnie mi na myśli z tym, że koło mnie kręcą się osoby innej orientacji..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...