Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Transwestytzm,Transgendrezym,Transsexualizm Dyskusja

Gość kiszkus2

Rekomendowane odpowiedzi

Gość kiszkus2
Opublikowano

Co o tym myślicie ?

Potępiacie czy nie ma cie nic przeciwko ?

Opublikowano

coz.. wolny kraj niech se doszywaja siusioki i inne;d takie zboczenia, ale to nic np dendrofilia to poped seksualny do drzew:D

s0vgbq.png

userbarkopiasz8.png

Opublikowano

Ty na MPC zakładasz taki temat? Przecież zaraz hołota będzie używała argumentów typu "pedały" itp.

Co do tematu, mnie tam nie przeszkadza, jak ktoś się czuje dziewczyną a jest chłopakiem to niech się zmienia, nic mi do tego.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

nie lubie takiego czegos ale jak wszyscy wiedzą kraj jest wolny i niech robią ze sobą co chca ...

Że polska jest wolna? LOL, tu się wszystko z kościołem konsultuje to jak może być wolny. Ta banda złodziei(kościół) niszczy nasz kraj.

@Topic

Nie mam nic przeciwko.

RAsfepN.png
Gość kiszkus2
Opublikowano

Że polska jest wolna? LOL, tu się wszystko z kościołem konsultuje to jak może być wolny. Ta banda złodziei(kościół) niszczy nasz kraj.

@Topic

Nie mam nic przeciwko.

Widze że nie tylko ja nie lubię kościoła i złodziejskich księży

Opublikowano

[quote name=Mroziak ^^' timestamp='1300373126' post='2210371]

Potępiam.

A możesz powiedzieć czemu? Co ci się w tym nie podoba?

RAsfepN.png
Opublikowano

A możesz powiedzieć czemu? Co ci się w tym nie podoba?

Nie chcę ,żeby moje dzieci,wnuki wychowywały się wśród takich osób.

Dla mnie powinno być to karalne w Polsce <lol>.

Za wysoka.

Opublikowano

[quote name=Mroziak ^^' timestamp='1300373659' post='2210414]

Ciebie powinni zkarac..

Ja osobiscie nic nie mam ale takie osoby sa troche obrzydliwe.

Homoseksualizm jest ok bo to normalne, ale zeby zmieniac plec? ;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Popieram Osame. Zobaczcie, jaki nacisk na rządzie wywiera kościół.

Tak samo jak Katastrofa Smoleńska. Rozumiem, zginęło ponad 100 osób, ale czy ja za śmierc dziadka czy kogoś innego bliskiego dostane od rządu takie odszkodowanie?

Co do topicu. Niech sobie żyją. Mnie to nie przeszkadza i mnie to nie dotyczy.

Opublikowano

HAHAHAHAHA to wg Cb jest normalne? ...

@topic

A ja potępiam, powinni takich ludzi zamykać w szpitalach psychiatrycznych, bo jeśli ktoś se "zmieni płeć" na pewno ma coś z głową.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Homo są normalni. LOOOOL.

Homoseksualizm jest chorobą psychiczną, którą powinno się leczyć.

sygnaturae.png

Genialna sygna by duds.

Opublikowano

Homo są normalni. LOOOOL.

Homoseksualizm jest chorobą psychiczną, którą powinno się leczyć.

Psychologowie, psychiatrzy i inni specjaliści zajmujący się zdrowiem psychicznym, zgadzają się co do faktu, że homoseksualność nie jest chorobą, zaburzeniem psychicznym czy problemem emocjonalnym.

Podkreślając różnicę między homoseksualnością a pedofilią, głosi, że homoseksualność, w przeciwieństwie do pedofilii, nie jest uznawana obecnie za zaburzenie psychiczne.

To normalne, rodzisz sie z tym :) Oczywiscie mowie tutaj o homoseksualistach a nie o ''pedziach'' bo tutaj jest roznica..

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ciebie powinni zkarac..

Ja osobiscie nic nie mam ale takie osoby sa troche obrzydliwe.

Ciebie powinna "zkarać" nauczycielka języka polskiego.

Skończ filozofować i mówić mi tu o psychologach ,bo jest to temat o tym co myślimy my , a nie psychologowie.

Za wysoka.

Opublikowano

[quote name=Mroziak ^^' timestamp='1300380780' post='2211133]

Ciebie powinna "zkarać" nauczycielka języka polskiego.

Skończ filozofować i mówić mi tu o psychologach ,bo jest to temat o tym co myślimy my , a nie psychologowie.

To tak jakby powiedziec ze heteroseksualni sa chorzy psychicznie -.-''

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość kiszkus4
Opublikowano

Szczerze to nie sądziłem że temat sie rozwinie tylko że ktoś go zamknie z kretyńskim powodem

Opublikowano

[quote name=Mroziak ^^' timestamp='1300373659' post='2210414]

A ja nie chcę, żeby moje dzieci, wnuki wychowywały się wśród takich osób jak ty.

RAsfepN.png
Opublikowano

A ja nie chcę, żeby moje dzieci, wnuki wychowywały się wśród takich osób jak ty.

Nie znalem Cie od tej strony osama :)

Szczerze to nie sądziłem że temat sie rozwinie tylko że ktoś go zamknie z kretyńskim powodem

A ty co o tym myslisz?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość kiszkus5
Opublikowano

Ogólnie nie przeszkadzają mi ale jeżeli spotkałbym się z kobietą a potem dowiedział się że to facet mogło by być bardzo nieciekawie

Niektórzy wyglądają naprawdę jak prawdziwe kobiety tylko widać "dyndająca niespodziankę" :D a z reszty nie domyślisz sie nawet głos zmieniony przez hormony

Jednak troche dziwna sytuacje patrzysz " o kurwa ale laska jebałbym" a wychodzi na to że ma penisa

Co jeszcze móglbym dodać hmmm jeśli im to pomaga to czemu nie mają do tego prawo ale takie osoby mają problem z znalezieniem partnera , przyjęciem do pracy i ogólnie z funkcjonowaniem w społeczeństwie gdzie są wytykani czy też poniżani albo omijani i traktowani jak powietrze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...