Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bocik 8.1

Czapa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może ktoś wstawić jakiegoś dobrego bota na 8.1, żeby przynajmniej miał rune makera i auto fishing. ^^ bardzo bym prosil

Opublikowano

...lub jest to trojan

budynsz1.jpg

Jesli macie problem piszcie na GG 1252128

Ogladamlogobleach2tx8.jpgWszystkie juz widzialem

Opublikowano

Przecież blackdproxy już jest i tibiabot ng też jest - oba stable.

@down: 80k wydane na blackd proxy bardzo szybko się zwraca więc stfu.

d27abd6a991af08.gif
Opublikowano

Tibia auto jest ale coś mi nie hula włączam, wybieram charakter i tibia auto jest tylko w procesach ;( a poza tym to shit!

Opublikowano

Koks :< tu nie chodzi o brak umiejetnosci uzywania tego ale... ze to jeden wielki shit no ^^ ;p

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

hmm jak by byl shitem to nie zrobil bym 22 lev w tydzien i skili 83/80 ;]

trzba wiedziec jak uzywać ;]

top 12 FACC w skilach bylem ;]

Opublikowano

@Koks: do bocenia to jeszcze jako tako jest, ale jesli chodzi o UH Bota to juz jest do dupy... Nie dość że wolne (czasem np 2 sekundy musialem czekac) to jeszcze szuka po bp zamiast z hotkeyi (chyba ze sie cos zmienilo) no i zajebiscie kompa zamula jak sie wlaczy mh itp czgeo nie ma w NG.

@up: A po co skoro jest duzo lepsza NG? Zrobić takie TA nie było by wcale trudno, ale napewno atm bym nie zrobił czegoś w stylu NG więc po co mam tracić czas na bezsensowne pisanie czegoś co nie będzie miało użytku?

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

To nauczcie się wyrażać

Mogliscie napisać że ma niedopracowane funkcje a nie ze jest shitem -.-

Opublikowano
To nauczcie się wyrażać

Mogliscie napisać że ma niedopracowane funkcje a nie ze jest shitem -.-

Ma strasznie wolnego lootera i cave bota, poza tym nie wyobrażam sobie botowania tym na dc.

d27abd6a991af08.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...