Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl]Mpgh Public Hack Nowy!

barabaszek5

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja teraz na tym śmigam więc nie wiem czemu dostałeś bana. 1hit chyba nie działa tak jak powinien tzn. na hm i mm jest ok a na gm/td/ffa nie działa.

Opublikowano
Żal człowieku pisałem chyba że daję nowego linka więc rusz dupę i go użyj!

pobralem plik z zalacznika! poza tym czytalem co napisales! ale banuje mnie! probowalem po raz 3! 'You are blocked from server for a while' ...

Opublikowano

To jakoś dziwne że mnie nie banuje i osób które umią odpalić tego hacka też nie! nobek jestes i tyle napisałem że sciągasz na własną odpowiedzialność że akurat ciebie, a że ciebie zbanowało to nikogo nie obchodzi.

Dałem już link do injectora

1390144171-U592769.png

Opublikowano

skoro wlepilo mi bana, zainjectowalem to poprawnie! i dziwne jest ze na nowo powstalym koncie! wiec cos jest nie tak! i nie besztaj mnie od niewiadomo kogo, bo jestes autorem tego tematu wiec powinienes starac sie pomoc a nie wytykac palcami i twierdzic ze cos zrobilem zle.

Opublikowano

Tylko, że problem leży po twojej stronie bo ty piszesz że nie polecam zamiast zapytać forumowiczów ze mną włącznie skąd wiesz może coś jednak źle zrobiłeś. Nie lepiej najpierw poprostu zapytać?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

to nie mialo byc na zasadzie zniechecenia do pobierania, bo kazdy zrobi to z wlasnej woli. i nie mialem tego na mysli w takim kontekscie, raczej cos w stylu ostrzezenia. nie moglem niczego zrobic zle, skoro zainjectowalo. ale mniejsza, jesli ten nie dziala poczekam na nastepny o ile bedziesz go tutaj udostepnial. daje + za wstawke.

Opublikowano

skoro tak, to czekam na nastepny :) w sumie to mogloby byc dobre, wszystko w jednym temacie. poza tym latwiej byloby znalezc szukajacym.

Opublikowano

Już działa :D Masz + fajnie się gra ;p Mój rekord statów to 42:3 a potem vote kick ;/

@edit mam bana na tydzień -,-

hack wykryty do zamknięcia temat.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Hack już niestety wykrywalny. :( Przykro mi :(

Robię wszystko tak, jak wczoraj i teraz wykrywa...

1389638202-U295319.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...