Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl]Mpgh Public Hack Nowy!

barabaszek5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wstawiam tu najnowszego hacka z mpgh forum działa w 100% oczywiście twórca hacka dał mi prawa do publikacji, a ja ich nie przekazuje nikomu żeby nie było tematów typu Tamten koleś zrobił brzydko ja poprawiam estetycznie :) Dodam jeszcze, że dla tych którzy nie umią odpalać mpgh injectorem zapodałem cheetacha 1.4 :)

Status: Undetected

Oto Funkcje hacka:

* No Fall Damage

* Instant Defuse

* See Ghosts

* No Weapon Switch Delay

* Fast Reload

* One Hit Kill

* No Weapon Weight

Link: http://www.megaupload.com/?d=TJBQ7TRG <-- nowy link jeszcze raz sorcia za pomyłkę.

http://www.megaupload.com/?d=LYF7R37Z<-- Link do injectora.

Skan: http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=cccf79613b5ee58aeb4356a6b72cb436c8465e154fd1a0daf69db5267caccdda-1300197268

Jak odpalić:

20uagkk.jpg

1. Ciskasz A i wybierasz dll który był w folderze nazywa się cf.dll

2. Naciskasz B i wpisujesz crossfire.exe

3. Teraz naciskasz C i odpalasz grę.

crossfire201103040001.png

Proszę dawać plusiki :)

MPGH Public Hack.rar

1390144171-U592769.png

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wielki -, za " Witam wstawiam tu najnowszego hacka z mpgh forum działa w 100% oczywiście twórca hacka dał mi prawa do publikacji, a ja ich nie przekazuje nikomu żeby nie było tematów typu Tamten koleś zrobił brzydko ja poprawiam estetycznie Dodam jeszcze, że dla tych którzy nie umią odpalać mpgh injectorem zapodałem cheetacha 1.4 ", Za oszustwo, pisalem z tym panem, i prosil aby nie rozpowszechniano tego Hack... Postaram sie o "Delete" konta dla cb. Dziekuje i pozdrawiam.

6105086_4_1.png
Opublikowano

Lol załosny jestes bo pierwszym dowodem na to jest to że tworcą hacka jest dziewczyna!! Spaliłeś sie i niby ja oszukuje? jestem w bardzo dobrym kontakcie z twórczyni i gdy tylko zrobi nowego to wysyła go na mojego maila! masz minussss nobku a konto to tobie mogą usunąć za to że jesteś taką zazdrosną ciotą.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

W 100% zgadzam się z barabaszkiem bo widzałem twórczyni hacka na mpgh i jest dziewczyną. Tam był taki temat że podajesz jej maila i ona ci wysyła gdy tylko ma nowego żeby go rozpowszechniać a barabaszek podał pierwszy z naszego forum więc tylko jemu wysyła. Leci + bo oczywiście działa a dla ciebie kondomie - olbrzymi.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Aha i jeszcze dodam głąbie że gdyby nie chciała rozpowszechniać to poco wstawia na mpgh?? kolejny dowód że jesteś zazdrosnym noobem i ciotą takich powinno się banować na tym forum.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Nie wiem dlaczego bany dostajecie ja gram cały dzien na nim i zero bana ;/ jeżeli nie wierzycie to możemy wejść do jednego rooma i wam pokaże :)

@Edit OOO ludziska sorry miałem dwa linki z megaupload i wam dałem starego zaraz zmienie link naprawde sory za tą pomyłkę.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Wypróbuje nowy i dam edita.

@edit nie da się wstrzyknąć do procesów żadnym injectorem -,-

pls dajcie filmik jak właczyc

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

No dałem ci przecież cheetacha czekaj zaraz zrobie ss czy coś żeby ci pomóc.

20uagkk.jpg

1. Ciskasz A i wybierasz dll który był w folderze nazywa sie cf.dll

Daj plusika za pomoc :)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

mi sie wydaje że ten hack nie będzie działać przed tem zrobiłeś temat o tym hacku tylko że cracked i nie działał ten na 100% nie będzie też działać sprawdzam ale i tak masz plus za dodanie hacka

5mvx.jpg

Opublikowano

Możesz dać na inny server? Bo na tym pisze "Plik jest chwilowo niedostępny. Spróbuj ponownie później."

Dzięki. I tak masz + za wstawienie

Opublikowano

1. Ciskasz A i wybierasz dll który był w folderze nazywa sie cf.dll

ORTOGRAFIA BARABASZEK.

lolencja.jpg

images1ndm.jpg

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Dałem wam w załączniku może wreście dacie mi spokój co do upa :). A co do ciebie lolencja to o co ci chodzi z ortografią? przecież nie napisałem żadnego błędu więc??

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Mi wszystko ładnie injectuje itp ale jak kogoś chce zabić one hitem albo klikne insert to nic się nie dzieje :(

Wie ktos może czym jest to spowodowane ?

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

mi nie działa ten hack pisze że inject completed a nic nie ma nie widze ghost gosciu mi nie reloaduje broni szybciej nie wiem czemu

5mvx.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...