Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wwe .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WWE ... Nic się tam nie dzieje ;P

MMA - To jest klasyk ... Leje się przykładowo Judo z Karate ;P

Lepsze i Bardziej interesujące ;d

Jeżeli Dasz "Lubie To" Stawiam Piwo

userbar_2.gif

Opublikowano

Boże boże boże, umieram!

John Cena dobry? Randy orton dobry!?!? CO TO MA ZNACZYĆ?!

Czy nikt nie pamięta:

The Rock- Genialna postać, pro przy mikrofonie jak i w ringu, i ostatnio wrócił do WWE- LEGENDA :)

''Stone Cold'' Steve Austin- J/w

Chris ''Y2J'' Jericho- zasłużony zawodnik, jednak.... Troche mu brakuje do legendy

Christian- Genialny, co prawda face, ale... Charyzmatyczny ma skilla i doświadczenie

''The Ultimate Opportunist'' EDGE- No master of spear to on nie jest, ale... swoje umie

Brock lesnar- jeden z największych monsterów w WWE

Goldberg- The king of spear! Oby kiedyś wrócił, jego feudy były genialne, i się nie marnował :)

Chris Benoit- Mój pan i władca, szkoda że umarł [*] R.I.P , Ale mamy za to Daniela Bryana, oby był tak samo genialny

''HBK'' Shawn Michaels- No cóż co tu dużo mówić? Mam nadzieje że nikt nie będzie mnie kwestionował

''Phenom'' The Undetaker- Genialny, jako American Bad Ass a teraz jako Deadman, oby wygrał z HHH

Triple H - No cóz,, legenda?: D A no i życze mu żeby przegrał z phenomem , ale... jak by wygrał mogłoby być ciekawie

Alberto Del Rio - No cóż ma genialnego skilla, ale umieszczam go tylko dlatego że wróżę mu wielką przyszłość:)

No to chyba tyle. Dzięki że przeczytaliście moje wypociny i pozdro :D

sygnakrlik.png

By Baksiu :D

Opublikowano

Jak można nazwać WWE prawdziwą federacją wrestlingu...

Żyje samym CZW (Combat Zone Wrestling) - backyard'owa scena wrestlingu (krew, krzesła, świetlówki, druty kolczaste itp.)

Moi ulubieni zawodnicy :

"Sick" Nick Mondo :

http://www.youtube.com/watch?v=9Y3nu9tk_Ns

Nick Gage :

http://www.youtube.com/watch?v=pAh7Gn5FQPA

Thumbtack Jack :

http://www.youtube.com/watch?v=Z1t0SvjGb6c

Nie polecam żadnego filmu osobom, które brzydzą się krwi.

perfection.png

Sig by Thtsn ;)

Opublikowano

Jak można nazwać WWE prawdziwą federacją wrestlingu...

Żyje samym CZW (Combat Zone Wrestling) - backyard'owa scena wrestlingu (krew, krzesła, świetlówki, druty kolczaste itp.)

Moi ulubieni zawodnicy :

"Sick" Nick Mondo :

http://www.youtube.com/watch?v=9Y3nu9tk_Ns

Nick Gage :

http://www.youtube.com/watch?v=pAh7Gn5FQPA

Thumbtack Jack :

http://www.youtube.com/watch?v=Z1t0SvjGb6c

Nie polecam żadnego filmu osobom, które brzydzą się krwi.

Powiem Ci że CZW też jest udawane.. Zauważ jak rozwalają się te świetlówki, gdy ktoś w nie uderzy, one maja strukture podobną do cukru, aczkolwiek są wytrzymalsze od cukru żeby się nie rozwaliły podczar ruchu : D

A tak poza tym: WWE jest największą i najlepszą ogranizacją <po tym co TNA ostatnio zaprezentowało> Aczkolwiek CZW też spoko :)

sygnakrlik.png

Opublikowano

Mam kolegę, który w USA ćwiczy backyard'owy (hardcorowy) wrestling.

Wszystkie uderzenia świetlówkami, rozcięcia NIE SĄ UDAWANE !

Scenariusz (kto ma wygrać itp.) jest, ale wszystkie uderzenia są prawdziwe !

perfection.png

Sig by Thtsn ;)

Opublikowano

Nie lubie żadnego bo te cale WWE jest zalosne, nie rozkminiam jak mozna to ogladac.

ogladam bardzo rzadko ale tylko zeby sie posmiac ;f.

@UP hahahahha

Uderzenia nie sa udawane? :DDDDDDDDDD #wypjer*

jak już masz coś dać to daj minusa..

Opublikowano

@Enliven

Randomie - uderzenia świetlówką, krzesłem, słupek czy innym badziewiem w CZW nie są udawane ! JEST TYLKO SCENARIUSZ CZYLI KTO MA WYGRAĆ.

Nie ma co gadać z erą zacofańców.

perfection.png

Sig by Thtsn ;)

Opublikowano

Koleś rozwal świetlówke, i zobacz jak sie rozwali a jak rozwalają się ich świetlówki....... Stary nie rozśmieszaj mnie : )

Zawdonicy w CZW są bardziej narażeni na śmierć, kontuzje, ból.. to fakt, ale to jest w pewnym % reżyserowane a w pewnym % udawane! Koleś wyluzuj :)

Aaa i nie gadasz z dzieckiem tylko z osobą która wie co to Wrestling , więc wyluzuj;p

sygnakrlik.png

Opublikowano

Dla mnie najlepszymi postaciami w WWE są:

1. Kane (Świetnie zbudowany zawodnik. Ogólnie jego technika walki jest brutalna)

2. Undertaker (To samo co Up)

3. Alberto Del Rio (Od dłuższego czasu nie widziałem takiego zawodnika, jest genialny a jego pyszałkowatość mnie rozbraja)

4. Edge (Rated R nic więcej nie powiem ;D )

5. Jericho (Po prostu lubie Hellów ;) )

6. Sheamus (mam nadzieje że poprawnie napisałem jego imię)

7. The Rock

8. Randy Orton

Irytują mnie :

1. Santino Marela (czy jak sie on zwie)

2. The Miz

3. John Cena

Jest ich sporo ale nie pamiętam ;P

WWE samo w sobie traktuje jako rozrywkę oglądam bo lubie

Dobrze wiem że to nie są walki na serio ale wrestlerzy naprawde ryzykują zdrowiem. (za to ich szanuje)

Lubie sie relaksować i oglądać ten program... pamiętam czasy jak miałem 5 lat i oglądałem jeszcze Hogana ;)

Co do reszty:

MMA? badziew w którym walki są nudne i trwają max 5 min a na kolejną walke twojego ulubieńca czekasz kilka miesięcy. (Dodam że nie zawsze MMa jest "Nie udawana" moge sie założyć ze mnóstwo razy ustawki szły...)

Czemu wszyscy wciąż "wyżywają" na tym programie?.

Polska piłka jest tak samo udawana jak WWE ale nadal oglądacie mecze... (Powiecie może dlaczego? )

Serial również jest udawany ale ludzie jednak to oglądają mimo iż przykładowa Kasia zerwała 7 raz z Tomkiem... (A widzowie przeżywają to jak 3 wojne światową)

Wrestling nie musiał wam przypaść do gustu ale szanujcie ludzi którzy to oglądają i nie pierdolcie co każdy post że WWE jest do dupy...

Temat jest o WWE a nie o MMA czy o jakimś innym programie jak macie ochotę pogadać o czym innym niż WWE zróbcie oddzielny temat a nie spamujecie... (co 2 osobę można raportować za spam...)

Gość daronian
Opublikowano

Big Show, Edge, Rey Mysterio, Kofi Kingston, John Cena, Randy Orton i paru innych...

Są doświadczeni, czyszczą zawsze w ringu no i oczywiście szacunek do nich.

Opublikowano

John Cena - Bo jest super

Rendy Orton - Zniszczył Nexusa

Undertaker : Fajne wejście

Rey Misterio : 619 i fajna maska

Edge : Fajna muza na poczatek

Kofi Kingston : fajny styl + fajna muzyka wejściowa

R Truth : What's Up

Shawn Michaels - Legenda nad legendami + DX

Triple - Legenda + DX

28275610769880990414.png