Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wwe .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Nie znalazłem tego tematu tutaj , więc zakładam.

Pisać kogo się lubi i za co !

Lista :

1.Big Show

2.Edge

3.Rey Mysterio

4.John Cena

5.Sheamus

6.Kane

7.Undertaker

8.The Miz

9.Batisa

10.Rendy Orton

11.The King

12.Snitzky

13.William Regal

14.Umaga

15.Triple H

16.Shawn Michaels

17. Kennedy

18.Jeff Hardy

19.Elijah Burke

20.The Great Khali

21.Ric Flair

22.MVP

23.Matt Hardy

24.Mark Henry

25.Dykstra

26.Helms

27.Dave Finaly

28.Chris Masters

29.Johnny Nitro

30.Marcus Cor Von

31.Tommy Dreamer

32.Terry Funk

33.The Rock

34.Ricki Rude

35.Bret Hart

.... [ Refresh ]

Divy :

1. Layla

2. Beth Phoenix

3. Michelle McCool

4. Kelly Kelly

5. Serena

6. Tiffany

7. Rosa Mendes

8. Vickie Guerrero

9. Melina

10. Brie Bella

11. Nikki Bella

12. Eve Torres

13. Jillian

14. Maryse

15. Gail Kim

16. Alicia Fox

17. Natalya

18. Tamina

19. Stephanie McMahon

20. Lilian Garcia

21. Maria

22. Mickie James

23. Trish Stratus

24. Candice Michelle

25. Ashley

26. Christy

27. Carmella DeCesare

28. Joy Giovanni

29. Amy Weber

30. Tracie Wright

31. Chandra Costello

32. Camille Anderson

33. Julia Costello

34. Leyla Milani

35. Kristal Marshall

36. Summer DeLin

37. Cameron Haven

38. Simona Fusco

39. Alexis

40. Chyna

41. Torrie Wilson

42. Sable

43. The Fabulous Moolah

44. Wendi Richter

45. Bertha Faye

46. Stacy Carter

47. Velvet McIntyre

48. Bull Nakano

49. Jacqueline

50. Bertha Faye

51. Debra

52. Hervina

53. Leilani Kai

54. Molly Holly

55. Ivory

56. Rockin' Robin

57. Alundra Blayze

58. Sherri Martel

59. Wendi Richter

60. Jazz

- Pisałem z głowy , mogłem kogoś znanego pominąć ;)

Jeśli tak proszę pisać .

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Lubię tylko:

Edge - Bardzo doświadczony wrestler, po prostu go lubię

Rey Mysterio - Mały, zwinny wrestler, także go lubię

Randy Orton - Po prostu przebiegła żmija, także lubię

Triple H - Bardzo doświadczony wrestler, założyciel DX, lubię go

John Cena - Respect :D

Jeff Hardy - Mistrz nad mistrzami najlepszy wrestler, kilkukrotny zdobywca pasów, brat Matta, bardzo go lubię, jest to jeden z moich idoli :D

6504a07000005dd3.jpg

Jeżeli moja odpowiedź Ci pomogła to proszę daj mi +

Opublikowano

Lubię Kane - Bo był, jest i nawet jak skonczy karierę będzie pro.

Edge - bo spear.

Matt Hardy - bo śnieg.

Mr. Kennedy - bo nick, mimo, że występuje w TNA jako Mr. Anderson

hmmm...

Orton - bo rko.

i chyba tyle. ;/

Opublikowano

to takie śmieszne "walki" gdzie dwóch głupoli nawala sie na niby dla uciechy publiki , a oni myślą ze to naprawdę

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

to takie śmieszne "walki" gdzie dwóch głupoli nawala sie na niby dla uciechy publiki , a oni myślą ze to naprawdę

Koksie co to oznacza ??

a oni myślą ze to naprawdę

Sam jesteś śmieszny , to bardzo dobra rozrywka :) wszystko się może stać w ringu :) , wiadomo że to udawane i wszytko jest w scenariuszu zawodnika, oglądnijcie sobie to zobaczycie że MMA itp się wam znudzą.

Sam oglądałem MMA , jak zobaczyłem WWE od razu porzuciłem MMA bo wiem kiedy co zawodnicy zrobią ^^

Na WWE wszystko się może stać :)

WWE - World Wrestling Entertainment .

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Edge - Prawdopodobnie najlepszy wykonywacz Spear'a

Jeff Hardy- Mistrz, żywa legenda , po prostu on jest niesamowity

John Morrison - Jak tu go nie kochać ?? Moon Light Drive , Star Ship Pain , no i te jego szalone akcje np. w tym roku w Royal Rumle, Raw Rumble, Elimination Chamber

The Miz- Wiem wiem. Każdy uważa go za typa który nie umie się bić walczy nie fair itp. ale obejrzcie sobie to

http://www.youtube.com/watch?v=cyoq1xZIXYs 

po tym na pewno nabierzecie do niego szacunku

Booker T - no cóż klasa sama w sobie

Orton- Cwany koleś, nigdy nie wiadomo skąd wyskoczy z R.K.O!!!

@offtop

John Cena - Szanuje go bo musiał dużo trenować żeby dojść do takiej sytuacji ale nie wiem czemu nie lubie jak wygrywa, bo on jest CENA to musi wygrać -,- a i look na moją sygne :P

Opublikowano

John Cena - zawszę potrafi rozluźnić atmosferę :P.

Randy Orton - poważny, groźny, ale taki też musi być ^^.

Untertaker - powiem jak Andrzej Supron: "Te jego wejście, niczym przedstawienie".

Edge - człowiek w stylu Johna Ceny :D.

Możecie spotkać mnie pod nickiem Haapaj

Beztytulu_hsnqrqr.png

Opublikowano

Edge - Prawdopodobnie najlepszy wykonywacz Spear'a

Jeff Hardy- Mistrz, żywa legenda , po prostu on jest niesamowity

John Morrison - Jak tu go nie kochać ?? Moon Light Drive , Star Ship Pain , no i te jego szalone akcje np. w tym roku w Royal Rumle, Raw Rumble, Elimination Chamber

The Miz- Wiem wiem. Każdy uważa go za typa który nie umie się bić walczy nie fair itp. ale obejrzcie sobie to

http://www.youtube.com/watch?v=cyoq1xZIXYs 

po tym na pewno nabierzecie do niego szacunku

Booker T - no cóż klasa sama w sobie

Orton- Cwany koleś, nigdy nie wiadomo skąd wyskoczy z R.K.O!!!

@offtop

John Cena - Szanuje go bo musiał dużo trenować żeby dojść do takiej sytuacji ale nie wiem czemu nie lubie jak wygrywa, bo on jest CENA to musi wygrać -,- a i look na moją sygne :P

Nigdy ja ani inni którzy nie lubią The Miza nie zmienią o nim zdania że to Ciot/-\ :)

Nigdy nic nie umie sam robić tylko jego kumepl ... gra nie czysto ( a to do WWE koszmarne ) a teraz pluje na nie go , słuchaj co zrobił.

Przebrał się za The Rock'a , założył tą maskę co w filmach co zasłania włosy , puścił jego wejściową muzykę , zaatakował John Cena , ( walił go o wszystko )

A ten prawdziwy The Rock jak się dowie to The Miz < Pa Pa > , The Rock go znokałtuje :) kopnie go w czaske jak Rendy Orton :)

nieregulaminowa sygna

Opublikowano
Nigdy nic nie umie sam robić tylko jego kumepl ... gra nie czysto ( a to do WWE koszmarne

bo ma taka role w wwe.. ktoś musi być tym "dobrym" a ktoś musi być tym "złym". (heel, face)

Co do wrestlerów.

Randy Orton- Lubię go od kilkunastu miesięcy od pory jak walczy sam a nie w tag teamie z Cody'm rhodsem i Ted'em DiBiasi'em.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Nigdy ja ani inni którzy nie lubią The Miza nie zmienią o nim zdania że to Ciot/-\ :)

Nigdy nic nie umie sam robić tylko jego kumepl ... gra nie czysto ( a to do WWE koszmarne ) a teraz pluje na nie go , słuchaj co zrobił.

Przebrał się za The Rock'a , założył tą maskę co w filmach co zasłania włosy , puścił jego wejściową muzykę , zaatakował John Cena , ( walił go o wszystko )

A ten prawdziwy The Rock jak się dowie to The Miz < Pa Pa > , The Rock go znokałtuje :) kopnie go w czaske jak Rendy Orton :)

Po 1 ja myślę że ten temat założyłeś po ta aby dowiedzieć się jakich wrestlerów lubi "naród" ewentualnie do dyskusji na temat nich a nie po to aby wyzywać poniżać innych. The Miz jak dla mnie jest profesjonalistą a to że nie gra czysto... a czy ty byś zagrał czysto gdybyś wiedział że jesteś na straconej pozycji?? Po 2 po konstrukcji twojej wypowiedzi wywnioskowałem że masz góra 11-13 lat chociaż wiem że wiek nie ma znaczenia w czasie dyskusji jeżeli tylko ma się dobre argumenty.

@Top(żeby nie było offtopu samego :P )

Cm Punk- Jest to doświadczony wrestler,ma super akcje no i jest GM Nexusa :)

(StoneKnight wiem że teraz będziesz chciał zjechać i Cm Punka i mnie także takowej akcji zaniechaj)

PS. StoneKnight jestem na bierząco co do wwe ponieważ oglądam zawsze pełne Monday Night Raw, Friday Smack!Down, NXT i TNA

Opublikowano
bo ma taka role w wwe.. ktoś musi być tym "dobrym" a ktoś musi być tym "złym". (heel, face)

Hmmm , wiadomo że to jego rola ale na pewno jakby trzymał się roli to by było fajnie :) a każdy wiem że on przekracza "

A The Miz jakby był na serio dobry to by grał fer , bo ci co nie potrafią i nie umieją grać fer sięgają po kumpli. i to jest żałosne.

Co do HabecaGames, nie mam zamiaru Cię " Zjechać " , bo nie mam 13 lat , jeśli mi nie wierzysz zapraszam na skype ( tylko skype )

Bo tylko coś Ci się nie spodoba zachowujesz się jak dziecko i piszesz mi że mam max 13 lat:)

nieregulaminowa sygna

Opublikowano
Hmmm , wiadomo że to jego rola ale na pewno jakby trzymał się roli to by było fajnie a każdy wiem że on przekracza "

A The Miz jakby był na serio dobry to by grał fer , bo ci co nie potrafią i nie umieją grać fer sięgają po kumpli. i to jest żałosne.

Przecież on wcale nie przekracza swoich kompetencji.. jakby zrobił coś zle albo coś nad program to od razu Vince wywalił by go z wwe..

Jest heelem i dlatego pomaga sobie kumplami.. w 2007/2009 tak samo było z ortonem, Rhodes i DiBiase cały czas mu pomagali w walkach np: z Triple H, dopiero na Wrestlemanii 26 orton zaczął walczyć sam

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

A tak do tematu napisze kogo za co lubię :

John Cena - za jego klasę , styl ,

Rendy Orton - mmm , żmija , R.K.O , najgroźniejszy zawodnik jak dla mnie , fajna muza wejściowa :)

Undertaker : Niepowtarzalny styl :) fajny finiszer :)

Rey Misterio : " 619 " ;)

Edge : " Spear "

Kofi Kingston : " Trouble in Paradise , SOS " :) fajny styl + fajna muzyka wejściowa :)

R Truth : " Truth Missile " + zarąbista muza :) fajnie " śpiewa " : DDD

Big Show - jego " liścik " nie raz rozwalał podkoszulki a nie raz rozcinał skórę :)

Shawn Michaels - Sweet Chin Music :) Legenda :)

Kane - Chokeslam , w ogóle mi się on podoba.

Triple - Pedigrre :) też legenda :)

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

StoneKnight

Normalnie czułem że to powiesz. Ale zrozum że ja nie obraziłem cię czy coś... Po prostu piszesz nieskładnie i wygląda to jakbyś był 11-13 latkiem bądź (tego też nie wykluczam) dyslektykiem i jeżeli cię to uraziło to PRZEPRASZAM. Ale nie powiesz chyba że nie mogę mieć własnego zdania na temat tego czy innego wrestlera nie?

Opublikowano

StoneKnight

Normalnie czułem że to powiesz. Ale zrozum że ja nie obraziłem cię czy coś... Po prostu piszesz nieskładnie i wygląda to jakbyś był 11-13 latkiem bądź (tego też nie wykluczam) dyslektykiem i jeżeli cię to uraziło to PRZEPRASZAM. Ale nie powiesz chyba że nie mogę mieć własnego zdania na temat tego czy innego wrestlera nie?

Możesz i masz prawo ! , ale raczej w temacie o WWE, nie gadaj ile kto ma lat. bo jak nie wiesz ile mam lat to nie patrz na pisownie :) ktoś może mieć 20 lat a pisać jak " dziecko " bo opanowany 10 latek potrafi pisać jak 18 + :)

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Kiedyś zacząłem oglądać wwe i niestety stwierdzilem ze to jest za mocny reżyserowane

symulowane ciosy upadki to tak jak ogladac m jak milosc na sile.

1375207970-U250359.png

Opublikowano

Triple H- trenowany przez polaka, fajne wejście, doświadczony, nieustraszony.

Kofi Kingston- szybki i zwinny, face, uczciwy, fajny finisher, za*ebista muzyka na wejście.

hih_by_deyroshu-d64eldi.png

@kiedyś Red Wolf 

Opublikowano

Koksie co to oznacza ??

Sam jesteś śmieszny , to bardzo dobra rozrywka :) wszystko się może stać w ringu :) , wiadomo że to udawane i wszytko jest w scenariuszu zawodnika, oglądnijcie sobie to zobaczycie że MMA itp się wam znudzą.

Sam oglądałem MMA , jak zobaczyłem WWE od razu porzuciłem MMA bo wiem kiedy co zawodnicy zrobią ^^

Na WWE wszystko się może stać :)

WWE - World Wrestling Entertainment .

Tym mnie kurwa załamałeś... WWE nie udawane? to tak jak by power rangersi nie są znani, albo naruto to nie anime a dobranocka chłopie skąd się urwałeś?

T3duM2RCZWFyX19fZXVuZV9fXzEwN19fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png

Opublikowano

Tym mnie kurwa załamałeś... WWE nie udawane? to tak jak by power rangersi nie są znani, albo naruto to nie anime a dobranocka chłopie skąd się urwałeś?

Chłopie naucz się czytać : wiadomo

że to udawane i wszytko jest w scenariuszu zawodnika
\

Tak napisałem .

nieregulaminowa sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...