Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nowy Moderator]Ale O Co W Tym Chodzi?!

Xau

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro Wiśniowy dobrze wykonuje swoje obowiązki to chyba nic nie powinniście mieć do tego, że jest on taki czy owaki. Został wybrany, chyba tak ma być, nie?

Dlaczego on a nie wy? Jednym z powodów jest to że jest ogarnięty emocjonalnie, w przeciwieństwie do Was, co widać po tym temacie. Ja bym Was jako 'kolegów z jednej branży' nie chciał.

eot plz

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Ale spam..

Po 1.Kidmod to ranga testowa która po określonym czasie przechodzi na moderator albo znów user.

Po 2.Każdemu warto dać szanse.

Po 3.To nie żaden nabór tylko kolegów Geoninga a o tym się przekonacie już nie długo.

A tak w ogóle proponował bym to zamknąć a jak Geoning wbije to otworzy i jak będzie chciał to się wypowie

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Weteran
Opublikowano

Ale spam..

Po 1.Kidmod to ranga testowa która po określonym czasie przechodzi na moderator albo znów user.

To czemu Wiśniowy nie zaczynał od tej rangi?

Opublikowano

Nie wiem.Może Geo już go zna? Po postach Wiśniego wydaje mi się że jest opanowany i się na daje lecz niestety na serverze go jeszcze nie widziałem.

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Widzę że niektórym żal dupę ściska najwyraźniej..

Skoro dostał moderatora, to widocznie Geo ma do niego zaufanie, i wie co robi..

Misialek śmieszny jesteś i przeczysz sam sobie..

2.Nie chciał bym być modem
Napisałeś wcześniej, a gdy Geo stworzył temat z naborem na modów od razu poleciałeś złożyć podanie.
Expik:Idz Ty dzieciaku spać
Dorosły się odezwał.

Ale cóż, czego innego można spodziewać się po 12latku.

N/C

Opublikowano

To czemu Wiśniowy nie zaczynał od tej rangi?

Nie pluj się tak nupqu. To że ty nie dostałes to nie znaczy ze inni nie mogą. Jesteś zazdrosną świnią i takie jest moje zdanie w tym temacie. Wisniowy dobrze wykonuje swoje obowiązki. Znam go z paru innych serwków.

A ty hrabia12 zaciąłeś się że się powtarzasz? Zmienic ci płyte?

a wykurwiaj.

Opublikowano

up

okej nie powtorze sie ale jestes kolejnym glupcem ktory nie wie o co my sie klocimy

nie chodzi o to ze jest modem a wiem ze jest dobrym i ok

tylko czemu on ktory nawet nie zlozyl podania zostal nim a nie ludzie w 100% oddani forum minecraft np. mąka

742611478555387739101.jpeg

Weteran
Opublikowano

Haha "EasyMetinek" ale mnie rozśmieszasz...

Nie masz własnego zdania na ten temat?piszesz to co już koledzy wiśniowego powiedzieli na samym początku, po za tym widzę cię bardzo mało na serwerze, więc ty akurat masz tu również mało do powiedzenia.

Zmień nick to może będę mieć szacunek.Szkoda mi taki ludzi jak ty...

Ja grałem w WoWa 1,5 roku i nigdy mi nie przyszło do głowy żeby mieć nick np. "WoWarcraftSuperKox". Ile trzeba zmarnować godzin na tą grę aby jedynym celem życiowym, było zostać jakimś tam koxem czy kim tam w metinie...

Jeżeli bliżej się przyjrzysz tej grze to zrozumiesz że wszystko jest zrobione po to aby trzepać kasiorę, za pomocą tego item shopu.

PS. Strepsils - Skoro nie masz czasu na ten serwer to co ty tu jeszcze robisz? Rozumiem,urlop ale żeby mieć go od otwarcia serwera?

pisząc o tym że zrobiłbyś miejsce dla innych, wcale nie miałem na myśli mnie. Podania na moda minecrafta nigdy w życiu nie składałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...