Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nowy Moderator]Ale O Co W Tym Chodzi?!

Xau

Rekomendowane odpowiedzi

Weteran
Opublikowano

Witam, dziś na serwie zauważyłem nowego moda - Wisniowy(czy jakoś tak, nawet nie pamiętam dokładnie jego nicka)i się pytam o co w tym chodzi?!

Gościa widzę pierwszy raz na serwerze, chyba nawet nie składał podania i ma moda. Nawet nie zaczynał od kidmoda, tylko od razu dostał moderatora...

Naprawdę nie wiem o co w tym chodzi, czy ten pan musiał dla Geo dać jakąś łapówkę czy coś żeby go przyjęli. Nawet ja bardziej bym się nadawał na te stanowisko, gram na tym serwie od zawsze, i znam się bardzo dobrze ba minecraft`cie.

Opublikowano

sam bym nie zostal modem bo za malo przy kompie siedze ale prawda w zyciu goscia nie widzialem i znowu zaczynam myslec ze geo wybral tylko starych modow i swoich znajomych

742611478555387739101.jpeg

Weteran
Opublikowano

Jezu... mnie nie obchodzą twoje znajomości ani to że grał na innym serwie, bardziej mnie to obchodzi co osiągną na tym serwie - czyli nic(pomijając to że w ciągu kliku minut dostał moda)

Opublikowano

Geoning się pewnie tu wypowie i wszystko będzie jasne, nie spamujcie, poczekajcie.

@XAULIN

tylko mówie, że tam grał, nie rzucaj sie na mnie lol...

Tutaj go nie widziałem, daj sie wypowiedzieć Geoningowi - on wie wtf.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Weteran
Opublikowano

Suchy nie rzucam się do ciebie, nie mam nic do ciebie, tyle że go bronisz, podczas gdy my nawet nie mieliśmy z nim okazji się zapoznać.

Po za tym Geo widział temat, był w "Użytkownicy przeglądający ten temat", i oczywiście nie wypowiedział się na ten temat.

Opublikowano

uuu... Nie no nie bronie, tylko mówie, że go widziałem.

Geo zostawił to bez komentarza... No trochę to dziwne - przyznam... Zobaczymy, co będzie dalej.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

Dokładnie ani razu kolesia nie widziałem na serwerze O_o

I wolałbym być informowany, jeśli jest pobór na modów. >.<

Ty i moderator serwera, ahh te wieczorne sny.

TGLNeedQQ_eune_103_4_nozg.png

Weteran
Opublikowano

Expik... nic nie wnosisz do tematu, gdybyś był tak dobry i się w ogóle nie odzywał, jeżeli nie masz nic ciekawego do powiedzenia...

Opublikowano

To się z nim zapoznaj i zrozumiesz.

Sam nie chce być moderatorem na minecraftmpc wystarczy mi tutaj i rozumiem to co Wiśniowy robi , bo kidmod w soldacie i moderator w minecrafciempc to wielka odpowiedzialność.

Więc się do niego nie plujcie krzywdy wam nie zrobił lecz chce pomagać dla graczy

­39566146920630933015.png

Opublikowano

ludzie... na serwerze się żalicie, że za mało modów, a teraz znowu za dużo..

co wy wreszcie chcecie???

http://www.pajacyk.pl/

Kliknij w zielony brzuszek pajacyka jeżeli pomogłem.

minecraftplayer.jpg

mpcforum.jpg

50

100

150

200

250

300

Na minecraft.mpcforum.pl pod nickiem: GaneR

mca.pngmca.pngmca.png

Opublikowano

Bambos ma rację, wy zazdrościcie i wymyślacie jakieś nie stworzone rzeczy żeby tylko wiśniowy stracił moda ale tylko dlatego, że właśnie mu zazdrościcie, że on dostał moda a wy nie. Geoning wybrał go bo poprostu miał powody.

Opublikowano

musi byc chociazby aktywny na minecraft bo nikt nie wie kto to jest? czy mozna mu zaufac?

ja was nawoluje do owego dzialania: dopoki geo nam tego nie wyjasni to nie przyjmujcie zadnych uslug od tego moda nie proscie go o cuby nie gadajcie z nim nie proscie o bany po prostu NIC!!

Geoning musi nam wytłumaczyć swoją niesprawiedliwość

Opublikowano

@2up cały czas pier****sz o tym samym!

@2down

No przecież pisze ci ze cały czas nawijasz o tym samym, każdy twój post w tym temacie to: ale dlaczego on!

http://www.pajacyk.pl/

Kliknij w zielony brzuszek pajacyka jeżeli pomogłem.

minecraftplayer.jpg

mpcforum.jpg

50

100

150

200

250

300

Na minecraft.mpcforum.pl pod nickiem: GaneR

mca.pngmca.pngmca.png

Opublikowano

Ktoś ciebie posłucha ?

Nikt!

To co ty piszesz to jest śmieszne

Lepiej wcale nie graj bo jakby nie było modów to by serw padł.

Myślisz że ktoś kto gra na serwerze zasługuje bardziej niż ktoś kto nie gra?

Wiśniowy może nie grał na mpc ale grał ze mną na innych zna się dobrze na cubach i to co robi mod.

Więc proszę zakończcie ten temat.

­39566146920630933015.png

Opublikowano

ja nawet ni chcialbym byc modem ale chce sie dowiedziec czemu geoning wybiera jakiegos soldata od siedmiu bolesci zamiast zaufanych czlonkow dzialu minecraft

Wy dwaj na gorze KUR*** czy wy wogle wiecie o co tu sie rozchodzi? nie czemu go wybral tylko czemu jego jakiegos ciemnego typa.

Weteran
Opublikowano

up

tak ale czemu on? a nie ktos znany i zaufany przez wszystkich na forum

Dokładnie, może jest jakimś tam kidmodem ale to nie znaczy że jest jakiś lepszy od innych, prawda?

Że jest nolifem i może poświęcać trochę więcej czasu na te rzeczy nie oznacza że musi od razu zostać modem tego serwera.

Po za tym, dobry mod w pewnym sensie nie musi zakładać cubów przez cały dzień, musi mieć również dobre stosunki z graczami, oraz pomagać nim(nie chodzi mi tu tylko i wyłącznie o cuboidy).

Nasz nieznajomy nie posiada tych cech, jeżeli ktoś się zapyta o coś na czacie nie nie liczy na Wisniowego, ponieważ jest zbyt zarozumiały na to, tak samo nie można z nim normalnie porozmawiać.

Jednakże poczekajmy na komentarz Geo(jeżeli się odważy) oraz ewentualną wypowiedź Wisniowego, ponieważ nawet go na forum nie widziałem.

PS. mnie gówno obchodzi ten soldat(czy coś tam) to jest minecraft w ogóle co innego!

PSS. Bambos - tak samo, jakoś cie nigdy nie widziałem w minecraft`cie...

Opublikowano

ON jest członkiem minecraft ale gra też w inne gry.

Ile można pisać w kółko o tym samym-.-

ciagnie swoj do swego mod do moda a btw. w zyciu nie widzialem chocby 1 jego posta na forum minecraft

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...