Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedykowany][No-Whitelist][24/7][Freebulid]Drakonserver

assasin_2567

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ale tak w ogóle to stronka wam nie działa. Wpisywalem 94.23.95.112 oraz www.94.23.95.112.pl i nawet z samym "www" i nic. naprawcie ten problem i to szybko.

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kurde co jest serwer cały czas off, dodatkowo jakiś debil pousuwał cuby i rozebrali mi całe igloo. Fajnie się grało dopóki Warmexx (albo jakiś inny mod) wymyślił debilną elektrownie. Gościowi który to wymyślił życzę zatwardzenia i rozwolnienia na zmianę, giń w męczarniach gnido!

Wcześniej było nieźle calkiem fajnie się grało, teraz admini zaczynają kombinować i wszystko psują. Jeśli jeszcze kiedykolwiek będzie działać ten serv to nie go nie polecam, omijajcie szerokim łukiem!

Opublikowano

Nie wiem pytajcie pajo.. nie odpisal mi na gg

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

więc tak Drakonserver już nie istnieje dalej będę prowadził ten serwer pod nazwą iCraft mapa jest przygotowywana na jutrzejszy start co do drakon serw upadł z tego względu iż Walendes oraz TSDek wgrali mi na dedyka jakieś gówno po czym został on zawieszony a dziś go odzyskałem. więc gdy pojawi się reklama iCraft to zapraszam nie będzie WL

Opublikowano

Maxikk, nie ja tylko Walendes, ja mam kompa czystego, a nie wgrywałem nic od początku...

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Pasjonat
Opublikowano

dlaczego piszesz że serwer jest no-whitelist jeśli nie jest to prawdą? chcesz mieć więcej odwiedzin temu czy by jak? graczy sobie tym nie przyjednasz

zbyt duża sygnatura

Opublikowano

Japierdole...

Jest WhiteList, bo pewnie przygotowują mapke pod miasto...

Ktoś tam wyżej (admin) napisał że będzie bez whitelist.

Poczekajcie trochę ! I na następny raz pomyślcie !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...