Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kim Zagrać ?

StoneKnight

Kto Lepszy w " Expie " :  

37 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto Lepszy w " Expie " :

• ?ucznik
      17
    • Wojownik
      4
    • Mag
      7
    • Kap?an
      4
    • Zaklinacz
      3
    • Rycerz Cienia
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , pobieram 4story :) i kiedyś grałem rycerzem cienia ale coś słabo się expiło ... i tu moje pytanie :

Kto lepszy tylko w " Expie " ?? proszę prawdziwe odpowiedzi pisać , dołączam ankietę ...

Pisać. Lecą + za każdą doradę i wytłumaczenie.

2.) Zacznę łucznikiem , po przeczytaniu paru tematów to wygląda że łucznik jest dobry w expie ,... Pytanie : jak rozkładać skile tzn. ! : co po kolei jaki skil itp ??:P Pozdrawiam.

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Wybierz łucznika jest ona zwykle zawsze proponowana dla początkujących graczy jest dobra w expie jak i w pvp dosyć łatwo się z nią oswoić należy głównie tylko pamiętać , żeby ładować w skille na łuk , buffy a nie w skille na miecz bo miecza łucznik używa w ostateczności .

darkvadersygna.png
Opublikowano

dla początkującego jest wojownik bo łatwo się nim gra ale, że ty znasz już zasady gry to polecam lucznika

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano
mało hp i jak stworki podbiegają nie możesz walić łukiem tylko musisz mieczem (trza skakać jak porypany żeby cie nie dogoniły) w pvp trudno mu idzie z rmc

To mnie odpycha od łucznika :( nie wiem co zrobić. help... już dla was lecą +

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

W tej chwili ok. 75% tematów to jest kim zagrać ! :D

and?

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Ogarnijcie sie ludzie łuk jest doby do expa na małym lvl.Każdy powyżej 25 lvl co wmniare ogarnie powie że najlepszy jest łuk lae jak patrze na to co tu piszą to myśle że mało kto przekroczył tą barierę a dle poczotkujących najlepszą postacią jest woj bo ma dużo hp a jeśli chodzi o expa dala początkujących to PMC i buf

Opublikowano

Było już kilka takich tematów...

Polecam łucznika albo wojownika. Choć myślę, że zacznij grę każdą profesją + poczytaj poradniki itp, a na pewno znajdziesz idealną postać dla siebie... My za Ciebie nie wybierzemy. :)

ex Moderator Metin2 | ex Moderator 4Story

Opublikowano

zalezy o jaki exp chodzi

lur aoe czy zabijanie mobkow pojedynczo

bo na privie ze szponem +13 wbijesz 80lv bez problemu na te jego trucizny

a lucznikiem czy kaplanem to 2 aoe

zaklinacz 2-3 woj 3

wiec jak nie masz zbyt dobrej broni to rmc :]

Opublikowano

Widać , że nie najlepiej się znacie pytanie kto lepszy do expa czyli kim lepiej i szybciej a wojownik chociaż ma dobre skille dużo defa i HP to exp nim jest bardzo długi . Nawet kiedyś na forum 4story PL były pytania czy zwiększą exp dla woja bo strasznie długo w porównaniu z innymi się expi .

darkvadersygna.png
Opublikowano

Polecam woja bo sam nim gram, ale mój kumpel zaczął grać później łucznikiem i mnie wyprzedził ja mam 16, a on 19, więc łucznik albo woj najlepsi według mnie

zbyt duża sygnatura.

Opublikowano

Fajnie sie gra kapłanem bo od 16 masz aoe ale ta aoe strasznie zamula innych.Luk jest dobry w pvp z rmc bo latasz w kólko i cie nie zlapie;D Rmc slabo sie expi bo ma slabe aoe ale jest dobry w pvp.A woj dlamnie jest nie zabardzo jest wolny ma gupie aoe.Polecam ci zagrac lukiem lub kapciem.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Mi najbardziej podoba się Mag i Zaklinacz. Aktualnie gram Magiem i jest dosyć dobry do Expa, szybko się nim zabija mobki itp..

Nie będę cię zmuszał abyś wybrał właśnie Maga.:)

Opublikowano

według mnie teraz a prowadzenie wyszeł Wojownik i Zaklinacz ponieważ wojownik ma nadal skille o tych samychobrazenich a u zaklinacza aoe nie zmniejszylo swojej mocy wiec tez dobre :)

reklama w sygnie RMCF1902

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Kapłan to dobra profesja szczególnie dla początkujących a także później. Możesz nim się leczyć i używać mikstur dzięki temu jest mniejsza szansa ,że cię rozwalą. Np. inną postacią jak potwory same atakują to tylko użyjesz mikstury i cię zabijają. A Kapłanem się jeszcze uleczysz i zdąrzysz uciec. Pomimo to ma bardzo mocne magie. Polecam ;]

s112.csrv.pl:47514 - [1.5.2][NP][sG][sB] !!!

200 postów [V]

Opublikowano

ja polecam luka jest jak dla mnie pro w pvp do expa tez jest bardzo dobry ma aoe przede wszystkim jest bardzo szybka postacia chociaz z rmc niema szans chyba ze ma dobre eq lub kapec tak jak kolega podemna napisal moze sie leczyc miksturami i ma 2 skille healujace ma dosc szybko aoe bo na 16 lvlu wiec kapec lub luk dla poczatkujacego gracza ;)

Opublikowano

To ci może pomóc:

http://www.mpcforum.pl/topic/265499-ankieta4story-ktora-postac-lubisz/

Non omnis moriar.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...