Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Poderwać Laske?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To musiałeś nieźle zjebać sprawę, albo za poważnie bierzesz Wasz "związek".

Dziewczyny wolą smsy, jak zadzwoniłeś do niej to się nie dziwię. A jeśli zadzwoniłeś w nocy (po 21) i powiedziałeś to co napisał Valky, to tym bardziej zjebałeś sprawę.

Tak jak pisałem.

Zachowuj się normalnie, jak jest pokemonem to sama Cie poderwie, masz jej tylko dać znak, że lecisz na nią.

A nawet jeśli "daje Ci kosza" to odbierz to jako żart, nie smuć się, nie płacz, wymyśl coś fajnego, co ją rozśmieszy, ważne, żebyś nie był nudny i agresywny.

Zresztą spójrz w lustro i sprawdź w ogóle czy warto do niej podchodzić.

ii jakbyś mógł to napisz jak zareagowałeś na ten tekst od niej .

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak zareagowałem? yyy powiedziała mi to i ja odpowiedziałem

-dobrze

ale ogólnie płakać mi się troche chciało

To źle . Ja bym inaczej rozegrał =D Mogłeś powiedzieć coś głupiego, a zarazem śmiesznego. Nie wiem dokładnie co, nie mam teraz pomysłów, w realu zawsze coś wykombinuję na szybkiego.

I wiem co czujesz, ale pomyśl sobie (ja z tym cały czas żyję), jak nie ta to inna ^^

jak chcesz to mi też napisz 12753084 to Ci coś doradzę bo mam malutkie dośw. ;D

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

jak zareagowałem? yyy powiedziała mi to i ja odpowiedziałem

-dobrze

ale ogólnie płakać mi się troche chciało

Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. Pisz na GG 4043306 ;]

a wykurwiaj.

Opublikowano

Wiesz.. tylko rozmowa może pomóc, wtedy zobaczysz jaka ona jest, poznasz ją troszkę.. Może się dogadacie..

Nie warto szpanować jakimiś znanymi tekstami, porządne dziewczyny nie lęcą na takie coś..

@EDIT:

Nie zauważyłem tego ostatniego Twojego posta:/

No cóż, przykro mi , nie była ona dla Ciebie warta.. skoro tak powiedziała.

Życzę powodzenia w znalezieniu odpowiedniej połówki.

54823f353119c_-_mcx-lorde-straight-hair-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...