Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Poderwać Laske?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bądź sobą... nie jakimś udawanym lanserem - tylko puste lale na to lecą.

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja pierdole ale się przestraszyłem czerwonego nicku M@ńka o_0

A tak btw. ja z 2 dziewczynami się ostro zakolegowałem i mam info kogo lubią dziewczyny a kogo nie :P Spróbuj tak teraz wiem, że top 5 w klasie jestem :D

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Oj..

Nikt za Ciebie przez mpc nie poderwie .

Ogarnij ...

Podejdź i krótka piłka , rozmawiaj o byle czym byle nie brakowało tematów .

Uśmiechaj się dużo , bądź miły ale bez przesady , oczywiście nie przeklinaj kobiety nie lubią tego .

Bądź kulturalny , jak gdzieś idziecie to otwieraj drzwi podsuwaj krzesło .

Nie patrz na posty tutejszych forumowiczów , myślę że słabsza płeć by ci coś pomogła.

Opublikowano

Kop ja w krzesło, ciągnij za włosy, rzucaj w nią kulkami z papieru...

A potem zagadaj, pomysli, że jesteś jednak człowiekiem i zacznie się interesować Twoją wyimaginowaną 'głupotą. '

Opublikowano

@2up słabsza płeć to o mężczyznach? ^^

Wyluzuj, to po pierwsze. Laski wyczują jak będziesz spięty. Od razu wtedy wiadomo czego chcecie. Zacznij od bycia jej kumplem. Sama mam chłopaka ze swojej klasy. Będzie ciężko, ale to nie jest niewykonalne.

Jak mówię bądź dla niej kumplem, do pogadania, do śmiania wypłakania. Jak będzie miała problem pomóż jej - to zawsze działa.

Nie klnij, bądź miły i nie pozwól jej innym obrażać. Odprowadź raz do domu, potem drugi i trzeci. Zaproś do kina, dosiądź się do niej jak będzie sama w ławce.

To nic trudnego ; )

1321896841-U198706.png

Opublikowano

Uśmiechaj się do niej jak ją widzisz, zagadaj. Nie wiesz jak? Mówisz cześć i pytasz np. jak jej mija dzień, co tam u niej albo coś w tym stylu. Potem gadasz o byle czym z nią. A jak już się z nią w miarę dobrze poznasz to zapraszasz na jakiś spacer, albo coś innego, a potem już z górki :P

Mariuszw13.png
Opublikowano

Bądź sobą ;) Jak duds powiedziała, je jest "trudno" poderwać :D

No ale cóż :) Najpierw zostań kumplem, później zagadaj coś z nią, powiedz co czujesz, o chodzenie pytaj sie wprost a nie przed neta :) Tak naprawdę to przez gg czy co innego to chyba tylko pokemony się umawiają xD

Tutoriale Minecraft:

Mody:

http://www.mpcforum.pl/topic/361079-mod-nazywanie-pupila/

http://www.mpcforum.pl/topic/360910-modpokeballs-pokemon/

Cs 1.6:

http://www.mpcforum.pl/topic/362003-tutduzy-ping-wejdz/page__p__2559165#entry2559165

Opublikowano

podejdź do niej i powiedz: podobasz mi się, nie spierdol tego.

Opublikowano

@Up oj uwierz mi nie mów od razu "podobasz mi się" , to nigdy nie pomaga.

@Top. staraj się być sobą , pogadaj z jej kumpelami i dowiedz się np. jaki jest jej ulubiony rodzaj muzyki , jaki ulubiony kolor i najważniejsze czy ma chłopaka (znam to z doświadczenia).

Opublikowano

Weźcie chłopak ma problem trzeba mu pomóc najlepszym wyjściem w twojej sytuacji jest konwersacja i możesz popytać się jej koleżanek jak masz możliwość co o tobie sądzi

1396292564-U784394.png
Opublikowano

@UP Racja.

Do niczego nie prowadzisz w takim razie ;)

Zagadaj z nią, jak UP2 powiedział, Jaki jest jej ulubiony gatunek muzyki.. Najlepiej, lecz sztucznie, możesz powiedzieć, "O! ja też bardzo to lubie!" xD

O filmach..kolorach.. o wszystkim co ci przyjdzie do głowy :)

Zapytaj się "Masz chłopaka? Bardzo mi się podobasz" i teraz nachodzi ci właśnie to pytanie:) "Będziesz ze mną chodzić"? Wybierz coś.

Wybór należy do ciebie.

Pozdrawiam <3

Tutoriale Minecraft:

Mody:

http://www.mpcforum.pl/topic/361079-mod-nazywanie-pupila/

http://www.mpcforum.pl/topic/360910-modpokeballs-pokemon/

Cs 1.6:

http://www.mpcforum.pl/topic/362003-tutduzy-ping-wejdz/page__p__2559165#entry2559165

Opublikowano

Po chuj Ci dziewczyna, przecież dziewczyna = wydatki.

Taa, ale szacunek wśród kolegów = bezcenne, szczególnie gdy najładniejsza z całej klasy

@topic

największym błędem jest zaproszenie do kina, lepiej poprosić ją o wyjście na dwór, ale nigdy do kina, wyśmieje Cie.

Możesz jej kupować różne rzeczy itp. to też nic nie da.

Najlepiej zachowuj się normalnie (ale uśmiechaj się do niej i jak będzie potrzebowała korektora czy coś innego to jej daj, żeby wiedziała, że lecisz na nią), będzie chciała to sama Cie poderwie, chyba, że nie jest pokemonem, to wtedy trudniej.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

tak jak mario powiedzial - sposób na buta zawsze dziala. lub mam inny. potnij się jak emo martinka ;* i pokaz jej jakie masz dziary.

a widze ze tobie zalezy tylko na szpanie = ajqiu podstawówek.

wracaj na podwórku kopać w piaskownicy cycu.

a wykurwiaj.

Opublikowano

EasyMetinek: Odpłyń ^^

Dzięki waszym radom mam jej numerr telefonu B) B) B)

to proszę o pomoc jak utrzymać kontakt , co powiedzieć jak do niej zadzwonię .Dam wszystkim osobom plusa za pomocną odpowiedź^^ (tylko nie debilom)

Opublikowano

1.Bądź sobą na początek

2.Spotykaj się z nią (nie bądź no-life przed kompem xD )

3.Mów dużo o sobie i powiedz jej jakąś tajemnicę ;)

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Krótkie słuchawki i nie ma nic lepszego :D Niektórzy wiedzą o co kaman jeżeli nie to zapraszam do mnie na gg :D

Co do początku to rozmowa. Na początek może być tylko numer gg skejpa itp. I wtedy troszkę przez komunikatory ciśniesz. Potem normalnie dialog w realu :D I słuchawki xDD

.

Opublikowano

Jeśli masz już jej nr. telefonu to zobacz czy działa :P hehe może dała inny (żarcik :P )

najważniejsze !!! zadzwoń do niej w ten sam dzień ( o ile to dzisiaj Ci dała ) bo inaczej pomyśli ,że się wstydzisz, nie jesteś "już" zainteresowany itp.:P !!

Zadzwoń i powiedz tak : "Chciałem powiedzieć tylko dobranoc i życzyć miłych snów " i się rozłącz ^^ (tylko powiedz to powoli i "romantycznie"a nie jak karabin maszynowy ) jeśli też jej się podobasz to nie będzie dzisiaj mogła zasnąć :P

Ps . powiedz ile macie lat , bo tak to ciężko Ci podpowiedzieć :)

1363095337-U286162.png

Opublikowano

cóż to koniec :(((( wczroaj dala mi numer a dzisiaj powiedziala mi wprost"urośnij do mojego wzrostu to pogadamy"

Dziekuje all uzytkownikom ktorzy mi pomogli

:/

Opublikowano

cóż to koniec :(((( wczroaj dala mi numer a dzisiaj powiedziala mi wprost"urośnij do mojego wzrostu to pogadamy"

Dziekuje all uzytkownikom ktorzy mi pomogli

:/

Hahahahhahahaha, pewnie rzuciłeś do niej tekstem typu "będziesz moją dziewczyną?".

Opublikowano

Ehhh nie ma co się przejmować mi też ostatnio jedna dała kosza, ale żyjemy dalej. ;]

Na pewno są inne, lepsze. Widać, że suka. --'

Ta moja to przynajmniej pogadała, i się wyjaśniło all...

Nie myśl o niej.

" Po śniadaniu jest obiad, po obiedzie kolacja,

To dla wielu sens życia i jedna w nim racja."

Jan Sztaudynger bodajże

o8bh2s.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...