Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Vm] Jak DziałA Na Ciebie Metin2. CałA Prawda O Metin2

morfeus1828

Cała prawda o Metin2  

100 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy metin2 to gra niebezpieczna i czy powinni?my przesta? w ni? gra??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak obejrzycie film to się przekonacie dlaczego ta gra jest zła i widać to po waszym zachowaniu nie będę grał w to coś które niszczy ludzką psychikę i myśli. Całe życie możecie zniszczyć sobie grając w to. Kto mi przyzna rację temu PLUS!!

Opublikowano

grać czy nie grać . to już twój wybór

co do mnie owszem .. gram w metka .. i przez jakiś dłuższy okres czasu byłem uzależnionym metińczykiem ^ ^ ... ale przeszło ... jak narazie jest luuz od czasu do czasu wpadnę na jakiegoś Dedyka PL a czy jest niebezpieczna ? w pewnym sensie , tak .. jest dużo keylogerów , które mogą pobrać twoje dane osobiste takie jak np . numer karty kredytowej itp ..

Opublikowano

Z tego filmiku wnioskuję, że to po Twoim doświadczeniu chcesz ostrzec innych tzn., że to wszystko przeżyłeś. M.in. kradłeś ...

Powiem szczerze, że są ludzie z głową, którzy myślą np. ja. Wydaje mi się, że nie ma takiej opcji, żeby stracić orientację między światem rzeczywistym, a grą. Rozumiem jakby dziecko w wieku 5-6lat zaczęło grać i grało by od rana do wieczora to by było prawdziwym dzieckiem metina, nie wychowanym przez matkę, lecz przez grę.

Reasumując cały filmik to stwierdzam, iż kierujesz to do osób młodszych.

cvsk.jpg

Opublikowano

Chcesz znać moje zdanie?

Z filmiku wnioskuje że to twoja historia, niemożna pomylić się ze światem wirtualnym a rzeczywistym, więc proszę cię skończ bo jesteś żałosny.

PS:

Twoje Hobby to :

C++, PHP, Java Scripts, HTML, Metin2, Easy Metin2, Delphi 7, Sport itp.

więc dlaczego innych zniechęcasz :)?

norvos.png
Opublikowano

Film nie za fajny - słabo widać te napisy :huh:

Ogólnie w filmie wypisujesz same brednie same głupoty :mellow:

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

powiem tyle, najważniejsza jest samokontrola, jak popadniesz w nałóg i będziesz grać w metina 24h to już tylko ciężki odwyk pomoże ale nic się nie stanie, jeżeli człowiek sobie zagra w metina z 2/3 godzinki w weekend...

powiem tyle przesłanie twojego filmu powinno ostrzegać a nie zniechęcać...

LEAGUE OF LEGENDS

EU Nordic and East: Bambus3k 30lv ON KARTHUS FOREVER

EU West: xspellmasterx 30lv off

Aktualnie stawiam serwer mc.

Opublikowano

Ja to panuje nad tym. Korzystam z darmowych SM, a nie wydaje 1 tys. zł na SM. Expie w wolnych chwilach. NIE KUPUJE YANG Z ALLEGRO.PL TO TYLKO ZŻERA KASE ! :O

To moje zdanie

POzdro

@down:

Zgadzam się

mocaszsygna.png

Moje TuTy:

Bezpieczne łowienie Fb - jak łowić bezpiecznie w Metin2 ! Jedyny taki sposób !

Schodzę na multikonto. Narka XxMocaszuxX xD

Opublikowano

Powiem jedno, ogarnij się człowieku,ten filmik to bazujesz na własnym doświadczeniu parwda ? Po drugie spotkałeś się kiedyś z człowiekiem mocno uzależnionym np. od Hazardu , Narkotyków, gdzie ludzie mówiąc przykładowo gdyby mogli sprzedać np. Matkę, Ojca , Brata, Dom itp za wyraźną sumę. Zrobili by to wiem ponieważ spotykam się z takimi ludzmi i mam a w sumie miałem stycznośc z nimi. Więc mi przestań wmawiać że to jest nałóg. Jeżeli ty nie rozróżniasz/rozróżniałeś świata realnego od rzeczywistego świadczy o tym że może masz 15/16 Lat.? Nie jest tak, za mało przeżyłeś by móc innych ostrzegać.

"...Jeszcze raz mnie obrazisz - odetne Cie od slonca..."

;)

Youtube_logo.jpg<----Mój kanał

Daj Mi -

;)

[Tut]Jak pobierać z pełną prędkością

Opublikowano

1. Osoba która tworzyła film nie zna ortografii...

2. Osoba która tworzyła ten film nie jest normalna pod względem psychicznym ! Mówi że ta gra uzależnia i nagle wyskakuje " Dla Ciebie będzie to tylko gra" czyli mniej więcej ta gra nie uzależnia.

Człowieku ! Nie pasuje Ci to nie graj ! Ja wydałem na tą grę w 3,5 roku ok 100 zł ( przepustki do V2). W szkole mam dobre wyniki a przed komputerem spędzam niewiele czasu. Wiem że to tylko gra, można poznać fajnych ludzi a expienie i ulepszanie eq to jedynie dodatek do tego. Grunt to znać granice między grą a żeczywistością.

Nie masz silnej woli = Gry MMO to nie gry dla Ciebie.

Ta gra uzależnia jedynie głupie osoby które nie mają życia realnego.

@PS. Ostatnio nie grałem przez ponad rok, zapomniałem zupełnie o tej grze... teraz wróciłem bo kumpel mnie namówił na fajną zabawę. Gram ponad 3 miechy i mam dopiero 35 lv -.- czy miał bym taki lv gdybym grał 1 postacią i był uzależniony ?

Opublikowano

Sorry moze ty nie umiesz przestac w nia grac ;)

Ta Gra nie uzaleznia (moim zdaniem)

Jest czas kiedy grasz jest czas kiedy nie grasz ...

34127134971236946388.png

Opublikowano

Hmm... Ja nie wiem jak to może kogoś uzależnić ... osobiście to jak grałem jeszcze na globalu to w roku szkolnym była to max. 1h dziennie a w weekend 3-4 max ! Teraz nie gram na globalu, czasami zagram sobie na dedyku jakimś żeby się pobawić w pvp, ubijanie bosów itd. ... :P Ogólnie to nie mam już ochoty i czasu żeby grać w metina na globalu, rzygać mi się już chce od tego monotonnego expienia, i nigdy więcej nie powróce na globala... Może jakoś tak dziiwnie to napisałem ale jestem wykończony ... xD

Opublikowano

Ja powiem krótko i prosto..

Jednemu zryje banię, drugiemu nie. Gram w metina 2,5 roku i jakoś nic mi nie jest..

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Ja gram w metka chyba rok i jakos zyje w szkole czwórki piatki zawsze znajde czas żeby wyjśc gdzies z kumplami itp. :D Metin nigdy nie będzie u mnie na 1 miejscu ;) .

//nie podajemy reflinków

Opublikowano

Zależy to od osoby, ja mam kumpla który jak widzi boisko zajęte to mówi że zmienimy CH ( nie robi sobie jaj bo potem mówi że jest głupi i musi z metkiem skończyć ) problem jest taki że osoba która rozróżnia obydwa światy (większość) się nie uzależni a ta która ich nie rozróżnia szybko się uzależni i sama sobie z tym nie poradzi

userbar.pngub_21.gif

18573.png35324.png

21571.jpg10608.jpg

22592.jpg32024.gif

Opublikowano

Ludzie ludzie. Ale wy jesteście. Co do filmu popieram autora w 100% ! Sam mam kumpla kiedyś najlepszego. Popadł w nałóg teraz gra w metina cały czas! kupuje yang na allegro konta. Ta osoba stracila juz około 8 tysięcy złotych na Metin2! kradnie mamie/ojcu pieniądze na SM! Jak Przychodzi do szkoły do nikogo sie nie odzywa. Jest cały blady. Metin2 to gówno popieram. Dalej wy piszecie że was juz nie uzaleznia ale was ! tlyko tych który napisaliście. Czy uzależniony czlowiek od metina wszedl by na mpc forum i napisał ze jest uzależniony ... weźcie. Dla autora Filmu/tematu Limicik + Pozdrawiam! ;]

ESTAVIA.PL

Opublikowano

TY gosciu jestes peirdolniety co to za zrabany film ludzie graja w metina normalnie bo to gra jak kazda inna! gram w metina codzienie i neizwalam szkoly mam 3,4 z ocen a wiecej gram niz sie ucze do tego mam czas dla dziewczyny i kumpli ty nas nieostrzegaj przed nalogiem bo to ty sie powinienes leczyc grac w metina 3lata i nic mi sie jescze nie stalo bym mowil do mamy podexpisz jestes jebniety!!! To tylko gra komputerowa jak kazda inna

EDIT: jescze cos o tych smcozych monetach jak wydajesz 1000zl na metina i teraz niemasz na chleb to szprzedaj swoje konto! zaloze sie ze bys plakal jak by cie okradli w grze do tego ja gram w metina 3lata wbilem 78lev i wydalem moze 10zł a jak kogos stac to neich sobie wydaje ciekawe czy zagladasz innym ludziom do portfela

a i towoje hooby to przeiciez C++, PHP, Java Scripts, HTML, Metin2, Easy Metin2, Delphi 7, Sport itp.

to ze ci zrylo banie i masz slaba psychike to twoj problem

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

up jeśli piszesz do kogoś że "ci zrylo banie i masz slaba psychike to twoj problem" to oznacza że sam masz jakiś problem , moim zdaniem jak ktoś nie chce to nie musi w metina grać i nie należy go przy tym krytykować

userbar.pngub_21.gif

18573.png35324.png

21571.jpg10608.jpg

22592.jpg32024.gif

Opublikowano

up pisze prawde bo gosc po filmie uwaza ze wszycy ktorzy graja w metina sa rabneicie!!!

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

To jest prawda, ale tylko slabych ludzi psychicznie wciaga ta gra. Osobiście to wydałem na gre 2 sms za 20 zł na SM i 300 kk a zyskałem około 1500 zł,

więc Metin2 był fajny przed wprowadzeniem HS i Em2 płatny :] , teraz już nie idzie zarobić na tej grze, mówisz że od tej gry nie da sie odejść [hahahaha] ja już nie gram 4 miesiące, wbiło się odpowiedni lvl i sie skonczylo gre :]

Mój były kolega rok temu grał w metka 24/h, nie chodzil do szkoly [oczywisice siupnal] i przez 1 miesiac rachunek za telefon wynosil prawie 3 tys zł :], pojeb fest, i rodzice jego musieli mu kompa sprzedac xD

NIE grajcie w to szkoda czasu, nerwów i kasy

TOrCIDA GOrNIK ZABrZE ;]

Opublikowano

Uważam że filn jest dobry i ma dobry cel,muzyka naprawdę psychodeliczna ^.-Kto jak kto ale opis takich postaci jak je tu wymieniłeś to zaledwie 60% graczy,reszta to raktuje tylko jako rozrywkę,która nie piepszy nam życia.

Pozdrawiam Asert;)

Opublikowano

Powiem że podczas oglądania tego Filmiku, przechodziły mnie dreszcze po plecach...

Taka jest prawda o mnie i wielu z was...

Autor ma plusa.

4194.png

dlugopisy.jpg

Opublikowano

Ja ci powiem tyle że poprostu chciałeś zniechęcić takich dzieci N3O. Żeby przestali grać w metina i używaći Dmg 1hit .

zrobiłeś ten filmik bo 100% grałeś na privkach i wkurzyło cię to że cały czas kicka cię na Dt ale to nie jest twój wybór kto ma grać a kto nie. Ja gram w metka max 3 ale nie decyduję o tym kto ma grać a kto nie . Tylko mi wytłumacz jak nie moża rozróżnić świata realnego od swiąta gier ?? Bo naprawdę wytłumacz mi . Nie no i jak dziecko syn/córka może powiedzieć do rodziców

tato podexpisz mnie ?? albo mamo ?? to jest poprostu nie możliwe dlatego że każdy ci rozróżni gre od realnego swiata podaj mi przykład dziecka nie wiem imię naziwsko albo jakiś Film na youtube to ci uwierze ......

Pisał bym dalej ale mi się nie chce aa i autora POZDRAWIAM z całego mojego serca i naprawdę kierujesz to tylko dla takich dzieci jak n3o co siedzą przy kompie 13-16 h dziennie i grają na DMG i 1hit .

sry że popełniłem jakieś błędy ortograficzne ale to jest napisane na szybko i to jeszcze w szkole

Opublikowano

Wg mnie trzeba znać umiar i tyle...

Ty decydujesz co zrobisz w wolnym czasie .

Jeśli się nie zna umiaru to się ma DUŻY problem .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...