Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Vm] Jak DziałA Na Ciebie Metin2. CałA Prawda O Metin2

morfeus1828

Cała prawda o Metin2  

100 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy metin2 to gra niebezpieczna i czy powinni?my przesta? w ni? gra??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie chce nikogo Obrażać . Ale od 1:20 filmiku zaczynają się Głupoty ^^

"Mowić do rodziców Podexpisz"

Ja np. jestem zaprzeczeniem Tego Filmiku Grałem W Metina ok . rok Wydałem Może . 40zł sms (Raz miały Poprzepadać) Innym Razem chciałem v2 :D i 8zl na allegro. Nie Gram Już W metina 4-5 miesięcy Wejde od czasu do czasu na jakiegoś Dedyka Pogram max 4 dni wbije 90 pobawie sie w pvp i tyle :) Szkoły Nie zawaliłem \ zawalam jak i podczas gry jak i teraz . Dla kolegów mam Czas , dla rodziny też.

Tyle Ode mnie

OndteAw.png

Opublikowano

Ja przestalem grac w to g**** ;) i nie zaluje tej decyzji sprzedalem konta tylko teraz sie czasem dziele moja wiedza na temat tej gry i mowie wam nie warto sie wciagac w ten shit ;)

Pasjonat
Opublikowano

Ja na prawdę wpadłem w nałóg, ale nie kradłem. Po prostu moje wszystkie oszczędności przeznaczyłem na yangi, a teraz to dla mnie jedno wielkie gówno.. Po prostu powiedizałem sobie NIE! KONIEC! i nie kupuje już nic do tej zasranej gry ;) Mam więcej czasu dla dziewczyny. Wtedy byłem młody i głupi jak zaczynałem grać, ale to rzuciłem...

" ... Czekając na cud każdy błądzi, dochodząc do dnia w którym bóg nas osądzi... "

Opublikowano

@Zephyr33

Metin2 to gówno popieram

Spójrz na swoją sygnaturę, +

Aktywny w
   Metin2 - Tworzenie serwerów prywatnych (83 postów) 

Nic dodać, nic ująć.

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@up wiesz że ja popieram ze metin2 to gówno ale sam lubię po majstrować pobawić się hackami i innymi rzeczami a że pisze ze metek to gówno to mogę w niego grac nie? a poza tym wy jesteście tacy głupi ;]

nie widzieliście ostatnio wiadomości ? dziecko 8 lat i skoczyło z 5 piętra jak go rodzice widzieli w oknie to im powiedział " mam jeszcze 5 żyć nie straciłem ani jednego wiec chce zobaczyć jak to jest" i zabił się ;] to było w Niemczech ;]

ESTAVIA.PL

Opublikowano

Nie rozumiem cię po co robisz filmik że metin 2 to wielkie gówno.Każdy gra w cw to co lubi ja naprzykła lubię grćw metina a ty naprzykła w Tibie.

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Z jednej strony ma rację, a z drugiej nie. Mój kolega gra w metina od 5 nad ranem do 18 wieczór (w weekendy) w dni od poniedziałku do piątku gra od 4 do 6 a potem do szkoły. Też grałem w metin2 i to nawet dosyć długo (1 rok dziennie około 2-3h) ale jestem za leniwy nawet na gdy dobiłem 40 tworzyłem nową postać i grałem tak każdą. Potem jak już wszystkie wypróbowałem dałem sobie spokój na około 2 lata i wróciłem ale teraz gram na prywatnych serwerach tylko 1-3h dziennie, czasami wcale. Podsumowując jeżeli ktoś ma słabą psychikę (dzieci 8-12 lat) niech lepiej idzie oglądać Hanny Montany na Disney-u niż nawalać w Metina 24h/dobę 7 dni w tygodniu/ 365 dni w roku.

Opublikowano

Omg nie moge z tego..

"gram w metka 2.5 roku i ni jestem uzalezniony..."

Czy wy widzicie co wy piszecie??

Ja tam pewnie jestem uzalzniony ale to przez to ze zima byla nuda.. teraz njuz wiosna ladna pogoda t wiecej sie z pieskami bawei niz gram pozdro :P

Opublikowano

Taka jest prawda że 98% Graczy MT2 nie ma przyjaciół w realu... Liczy się dla nich gra i tylko gra... Trzeba być OGAREM.. żeby w takie G... grać ja się ciesze że już nie gram około roku... Nie długo wam zassie mózg ta gra..

Opublikowano

dla mnie ta gra jest troche niebezpieczna bo w nałóg mozna wpaśc ale lubię czasami pograc w metka od czasu do czasu :P

ale filmik dobry

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

213.189.52.63:27039

Opublikowano

up w nalog mozesz wpasc w kazda gre komputerowa ja wbilem 81lev na Plu i niewydalem ani 1zl na itemshop pierscienie expa mialem ze szkat a przepustki z alq gralem 2.5roku i jakos lekko przestalem grac czasami zerkam na cenny w zyciu sa wazniejsze rzeczy niz tylko Metin2

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

To prawda, że autor opisywał w tym filmiku siebie .. -,-

Napisać 'dropla' zamiast 'dobra'?

Widać że to był odruch, koleś jest/był maniakiem.

Co do tematu, jeżeli ktoś jest inteligentny to umie bez problemu się od tego odciągnąć.

Ale ta gra na prawde jest złem. Zniszczyła nasze pokolenie ..

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

Chcesz znać moje zdanie?

Z filmiku wnioskuje że to twoja historia, niemożna pomylić się ze światem wirtualnym a rzeczywistym, więc proszę cię skończ bo jesteś żałosny.

PS:

Twoje Hobby to :

C++, PHP, Java Scripts, HTML, Metin2, Easy Metin2, Delphi 7, Sport itp.

więc dlaczego innych zniechęcasz :)?

tak to jego hobby ale w jakims czasie na filme piszalo ze za 1 razem bendzie spoko potem gorzej i wlasnie teraz z tym skonczyl

@edit czasz to 0:42

Opublikowano

sama prawda w tym filmie gram w metka od kiedy był polski global i jak już mówie ża koncze na zawsze to wracam po miesiącu i gram dalej ta gra na serio uzależnia mówie wam z własnego doświadczenie nie grajcie w te gówno a ci co mówią że graj i nic im nie jest tak wam się tylko wydaje mi też sie tak wydaje że mi nic nie jest a jakoś nie moge przestac w to grac a gram 1h dziennie BĄDZCIE OSTROZNI

Opublikowano

Jak czytam wasze posty ;D typu jak ta gra może uzależnić itd... To tylko dochodze jednego wnoisku ^^ Że macie nasrane w glowach i jestescie uzaleznieni jedni mniej a drudzy bardziej :D . Przezylem to swojego czasu, fakt niby skończysz gre ale po pewnym czasie i tak wracasz. :P Chcesz graj nie chcesz nie graj i takie jest moje zdanie :D. Pozdrawiam wszystkich

Opublikowano

Myślałem nad tym i odkryłem dlaczego ja i inni wracają do tej gry. Jest to po prostu dobra i co bardzo ważne darmowa alternatywa od gapienia się w pulpit i przeglądania co 10 min demotów.Gdy miałem w co grać tj. nowego assasina, fife crysisa 2 itp. metina wcale mi nie brakowało i było spoko. Ale jak przeszedłem wszystko i nie mialem już kasy na nowe gry to zamiast się nudzić wolałem wejść na mpc i poszukać jakiegoś priva. Miałem tak już 3-4 razy i pewnie bedzię się to powtarzało do póki nie znajdę innej dennej i darmowej gry albo do póki nie przestanie mnie to bawić ;) .

Ps.Jest 12.00 i mam już w dupie ortografię, MOŻE jutro to poprawię.

Opublikowano

Człowieku zryło ci bańke ???. Ja gram już 6 lat mam 91lvl i gram dalej.Nic na to konto nie wydałem (moze 5 złotych na SM kiedys) a tak to sam se zarabiem na własne konto nie to co ty .Nie mam zamiaru konczyc.

PS: mam 13 lat zaczołem jak miałem 7 i nic!!!...

Opublikowano

@UP: Człowieku, sam siebie kompromitujesz.

Grzyb2p31:Proszę Cię, zrób coś z Twoją polszczyzną, bo aż razi w oczy, jak oczojebny kolor. (sorki, ale musiałam)

Do pozostałych: Przyjmijcie to "na klate" jak mężczyźni, a nie jak 13-sto letnie dzieci, które myślą, że zawsze mają racje i besztają autora (bez opamiętania), jakby to był Wasz wróg.

Uwierzcie mi, że Morfeus1828 robi to dla Waszego dobra i próbuje w jakiś sposób uświadomić Wam, że ta gra nie jest dobrą formą spędzania wolnego czasu.

Ja swoje przeżyłam, i wiem, że metin potrafi uzależnić, jeżeli macie silną wolę to nie uzależni Was, ale będziecie chcieli zdobywać wyższe lvle, żeby się popisać przed kumplami i wzbudzić zazdrość.

Ja autora całkowicie popieram i myślę, że moja wypowiedz uświadomi Wam chociaż w małym stopniu, że popełniacie WIELKI BŁĄD spędzając tyle godzin przed metinem.

1310060417-U250359.jpg

1312486845-U250359.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Omg jak nieumicie grac to niegrajcie ja gram w to co od 1 serwa poland i niewbilem nawet +50lvl bo niegram by byc najleprzy tylko gram bo lubie i mozna fajnych ludzi poznac tyle odemnie.

Zbieram -

Opublikowano

Osobiście powiem, że jak zacząłem grać w metina grałem po 2h i codziennie o pół godziny więcej -.-

Wkońcu nie miałem czasu na szkołę, miałem same 1 ;D

I jakoś udało mi się z tego wyjść :D

@topic

Autorze, widać, że nie miałeś się komu wyżalić :*

201581433273810245187.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...