Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Oszust

Wejherowo25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na przyszłość to nie kupuj na MPCfroum ,tylko jak już to na allegro.

A na policje nie ma co chodzić bo konta są GF i jest ZAKAZ SPRZEDAWANIA ich.

33983.png18793.gif

34469.jpg13396.png

27620.gif33628.gif

31887.gif23650.gif

Daj beztytuufv.jpg to nic nie kosztuje

Opublikowano

Na przyszłość to nie kupuj na MPCfroum ,tylko jak już to na allegro.

A na policje nie ma co chodzić bo konta są GF i jest ZAKAZ SPRZEDAWANIA ich.

Zakaz sprzedawania czyli allegro GF moze poslac do sadu allegro ze lamie zakaz przyjmujac tak aukcje.Na allegro oszukuja tez pisalem ze czytaem komentarze z aukcji przy sprzedazy psotaci czy yang.

Zbieram minusy!!!Nie dawać plusów!!!

Opublikowano

Tak jake mozliwsoci i jak dal naglowek to co bede sie sadzil o czas ktory sprzedaje czasu nie mozna sprzedac.Co do tego co w tvn bylo to bylo o wlamanie na konto a to roznica wielka jest.

nie mówie o Uwadze xD:) dzieciaczku nie wiem ile ty masz lat :) ale ja bym sie na takie cos nie dał oszukac że koles mi nie dał pasów po wpłaceniu przez Allegro kaski ;) bisnes is biznes :) wpłacam wymagam ;) i mówie Ci że ja jakbym kupywał konto przez Allegrosa :) na 100 % bym mnał pasy bez żadnych sprzeciwów :) za krótko zyjesz za mało zycia znasz :)

Opublikowano

nie mówie o Uwadze xD:) dzieciaczku nie wiem ile ty masz lat :) ale ja bym sie na takie cos nie dał oszukac że koles mi nie dał pasów po wpłaceniu przez Allegro kaski ;) bisnes is biznes :) wpłacam wymagam ;) i mówie Ci że ja jakbym kupywał konto przez Allegrosa :) na 100 % bym mnał pasy bez żadnych sprzeciwów :) za krótko zyjesz za mało zycia znasz :)

ps. mówie o tym gościu co brał niby na raty sprzety rtv i Agd i sprzedawał na allegrosa na raty biorac przy tym 2x więcej kasy niż rzeczy są warte :) słyszałem że na początku wystawiał rzeczy a potem robił puste aukcje tzn nabrał + w allegro ;) i wystawiał rzeczy fikcyjne tzn. wstawił tv 52 cale za 1000 zł ;) a tak wogóle go nie mniał i tak ciągnoł przez kilka lat xD:) az wkońcu kilku uzytkowników Allegro sie zebrało napisało skarge i złapali oszusta :)

Opublikowano

Tak jak pisałem postaci pewnie nie dostanie :) ale na kaske ma jakies tam minimalne procenty :)

Opublikowano

Czyli mpoc forum lamie tez prawo przyjmujac aukcje w balck markiet oraz allegro tak samo?Czyli mpc forum bylo posrednikiem bo ogloszenie ukazalo sie na moc forum stronki.Zapewne nuker konta tylko sie zgadza a daen dal falszywe ale po numerze konta to policja dojdzie do tego bo bank udostepni.Aha powiem tez na policji z jakiej stronki oferta byla i nawet niech zamnka to mpc forum bo daje pole do popisu tylko zldozieja.Wiec droga zalogo mpc forum biojcie sie !!!!!

Opublikowano

Po 1 sie nie dziwie, ze sie plujesz jak dobrze pisać nie umiesz... Po twoim piśmie sądzę, że masz nie więcej niż 12 lat może 13. Nie umiesz robić interesów nie rób proste, allegro jest dla osób poważnych a nie przyjdzie jakiś dzieciak pewnie trafił na jakiegoś oszusta bo tacy sie zdażają i zaczyna klnąć i robić afere bo go oszukali. Nie umiesz postępować brać Ci ogłady i kultury to nie kupuj.. Na allegro sprzedaje i kupuje około 4 lata, sam zajmuję sie często sprawami mojej mamy, odpisywania na maile itp. Jak ktoś kogoś oszuka a poszkodowana osoba zacznie grozić, klnąć to jest na przegranej pozycji. Sam miałem nie raz jakiś klientów niezadowolonych, którzy sie odgrażali lecz wystarczy napisać kulturalnie, zgłosić sprawę do Allegro i tobie oddadzą kasę a niestety awanturnicy zostają ukarani. Więc sądze po tym, co piszesz, że ktoś Cię oszukał Ty go pojechałeś od najgorszych i przegrałeś. Proste i logiczne. A postaci nie odzyskasz, ale kasę owszem są szanse i tu duże, tylko należy przedstawić całą korespondencję allegru no chyba jak w/w kogoś mieszasz z błotem to lipa. Jak sie nie umiesz zachować, jesteś jeszcze niedojrzałym szczeniakiem to nie mieszaj sie w allegro. Takie jest moje zdanie :mellow: I nie płącz potem na mpc

[extract]Zbieram minusiki :) Bo plusów nikt nie daje ^^[/extract]

kabuto.png

Opublikowano

Po 1 sie nie dziwie, ze sie plujesz jak dobrze pisać nie umiesz... Po twoim piśmie sądzę, że masz nie więcej niż 12 lat może 13. Nie umiesz robić interesów nie rób proste, allegro jest dla osób poważnych a nie przyjdzie jakiś dzieciak pewnie trafił na jakiegoś oszusta bo tacy sie zdażają i zaczyna klnąć i robić afere bo go oszukali. Nie umiesz postępować brać Ci ogłady i kultury to nie kupuj.. Na allegro sprzedaje i kupuje około 4 lata, sam zajmuję sie często sprawami mojej mamy, odpisywania na maile itp. Jak ktoś kogoś oszuka a poszkodowana osoba zacznie grozić, klnąć to jest na przegranej pozycji. Sam miałem nie raz jakiś klientów niezadowolonych, którzy sie odgrażali lecz wystarczy napisać kulturalnie, zgłosić sprawę do Allegro i tobie oddadzą kasę a niestety awanturnicy zostają ukarani. Więc sądze po tym, co piszesz, że ktoś Cię oszukał Ty go pojechałeś od najgorszych i przegrałeś. Proste i logiczne. A postaci nie odzyskasz, ale kasę owszem są szanse i tu duże, tylko należy przedstawić całą korespondencję allegru no chyba jak w/w kogoś mieszasz z błotem to lipa. Jak sie nie umiesz zachować, jesteś jeszcze niedojrzałym szczeniakiem to nie mieszaj sie w allegro. Takie jest moje zdanie :mellow: I nie płącz potem na mpc

To masz tepa stara jak za ni na meile odpisujesz bahah.Tak ktos sprzedaje czas dobre.Sprzedaja cos czego nei mzoan sprzedac dobre sobie jebac allegro i mpc forum tyle.Aha gra zabrania botow a ten serwer jest o tym wiec lamie tez zasady.Nacieszcie sei mpc forum poki mozecie bo nie dlugo zalozyciel tego forum bedzie mial porblemy za posredniczenie w oszustwie udostepianie strony oraz nie wazen czy robaki byly podawane w czitach przez uzytkownikow ale to jego stronka i przyjol te czity z wirami zegnam tyle bez odbioru temat zamknijcie i kozacy z mpc forum stronka zniknie tyle!!!!!Bez odbioru nie odpisuje juz czitera i zldozieja!!!

Opublikowano

Dokładnie jak UP ^ Allegro jest dla kumatych ludzi :) nie umiesz kupywać ;/ nie kupuj ;) i nie mów że na Allegro.pl sa oszuści jak sam nie umiesz sie tym portalem posługiwac xD:) Moderator może zamknąc ten temat gdyż nie ma sensu tego dalej ciągnąc :)

Opublikowano

Dokładnie jak UP ^ Allegro jest dla kumatych ludzi :) nie umiesz kupywać ;/ nie kupuj ;) i nie mów że na Allegro.pl sa oszuści jak sam nie umiesz sie tym portalem posługiwac xD:) Moderator może zamknąc ten temat gdyż nie ma sensu tego dalej ciągnąc :)

ciagnac to ciagnei twoja stara noobie kurwo nei dorobiona ostatni post na tym zjebany zlodziejski forum>nie kupowac na mpc forum to po huja wystawiaja i prztyjmuja aukcje kurwa dzieci z ADHD

Opublikowano

Zamknij ryj 12 latku, że już sie tak wyrażę tępy to Ty jesteś bo masz na moje oko 12 lat chodzisz do 5 - 6 klasy i myślisz, że kox jesteś i ogarnij ADHD dzieciaku to choroba którą, da sie wyleczyć no chyba, że masz w domu jakieś problemy na podłożu patologicznym(o ile jeszcze nadążasz co piszę) to też się możesz zgłosić gdzieś do poradni. Więc dzieciaku no chyba mogę Cię tak nazywać wyłącz komputer bierz łopatkę, grabki w ręce i szoruj do piaskownicy bo Ci zamek zburzą. I jeżeli jesteś tak niewykształcony intelektualnie to nie wypowiadaj sie na tym forum( pewnie zaraz mnie zjedziesz bo rozumiesz tylko 1/4 co do Ciebie piszę). I używaj interpunkcji o ile wiesz co to jest...Lub prościej zainwestuj w słownik języka Polskiego bo to piękny język a ty go kaleczysz. Mam nadzieję, że pomogłem a jak nie rozumiesz co piszę poproś mamę lub tatę to Ci przetłumaczą. :rolleyes: Pozdrawiam ciepło i wnoś skargi na mpcforum jak Ty nawet pisać nie umiesz no, ale życzę Ci dużo sukcesów.

kabuto.png

Opublikowano

nie ma co dalej to ciągnąc :) widać że dziecko sie napaliło xD obiecali mu 99 lvl a stracił kase i dobrze takim nuubkom :) ha ha :)))

Opublikowano

nie ma co dalej to ciągnąc :) widać że dziecko sie napaliło xD obiecali mu 99 lvl a stracił kase i dobrze takim nuubkom :) ha ha :)))

ps i prosze o zbanowanie tego gostka :) chyba nie musze podawać przyczyn pozdro dla całego zespolu MPC :)

Opublikowano

heh i masz nauczkę. Chcesz iść na policje idz ale cię prędzej wyśmieją i potem zajmą się tym kolesiem [teoretycznie]. Poczekają 1-2 tyg i powiedzą ze nie mogą go złapać.

PS: To jest oszustwo więc 2 raz się nie daj nabrać :)

Opublikowano

Dokładnie jak Up ^ Masz hacki ciesz się nimi wiedziałes co ściągasz :) nie mniej do nikogo pretensji ;)

a że Ci ktoś udostepnił takie pliki to jeszcze podzękuwa dla niego ;)

Opublikowano

ps i prosze o zbanowanie tego gostka :) chyba nie musze podawać przyczyn pozdro dla całego zespolu MPC :)

Dla kogo ban ? Dobrze pisze to jest jakiś 12 latek i się cieszę nawet, że go oszukali. Jak sie gnój nie umie zachować to niech wypier****

kabuto.png

Opublikowano

Ostatni post mój w tej sprawie !!!

1 na Allegro ;) nie sprzedajemy konta "Gdyz jest włanosćia gry na której mamy to konto np "Metin 2"

2. Mozemy sprzedać czas spedzony na rozwoju jakiej kolwiek postaci ;) poprostu wyexpiłes znudziła się Tb gra sprzedajesz postać innemu graczowie np za pln czy yangi a ten dalej erxpi i tak w kólko ;)

3. Możesz podac takiego allegrowicza do sądu czy innych organów ścigania którzy nie zoobowiazali się z regulaminem sprzedającego , lub kupującego :)

3. Allegro to najbezpieczniejszy portal zakupowy wiem bo sam kupuje/sprzedaje rzeczy od 7 lat i nie mówcie mi że tam sa jacys oszuści poprostu trzeba wiedzieć od kogo kupywać :) . Najchętniej od ludzi którzy maja dużo pozytywów :) to tyle :)

Opublikowano

Jeżeli wpakowałeś w tą postac pieniądze to id z tym na policje (jezeli chesz).

Będzie duzo latania po sądach.

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...