Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Oszust

Wejherowo25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koles oszukal przy lupnie psotaci w sensie tym ze przeslalem na jego konto pln a konta nei dal.Tylko czy isc na policje wkoncu konta naleza do GF i oni by musieli w wystapic do policji czy prokuratury czy jak?Dodam ze miejsce mialo na mpc forum a adminy milcza.

Zbieram minusy!!!Nie dawać plusów!!!

Opublikowano

oszustwo .. hmm .. na policje ? możesz iść ale sporo cię to bedzie kosztowało zdrowia latać po sądach ...

@ ps . Ortografia !!! chyba , że pisałeś na szybko to rozumiem ^^

Opublikowano

oszustwo .. hmm .. na policje ? możesz iść ale sporo cię to bedzie kosztowało zdrowia latać po sądach ...

@ ps . Ortografia !!! chyba , że pisałeś na szybko to rozumiem ^^

na szybkiego bez ą ę itp i przecinkow xD bo z fona pisze sobie teraz .Ale jak to sie ma wkoncu psotac do GF nalezy ....

Opublikowano

.Postac wystawiona na mpc forum bez allegro gdyz ja nie posiadam konta.Tylko jedno pisza w prefiksie na black markiet ze dane beda policji udostepniac oszustwo lecz napisalem im a oni milcza z postepowaniem wobec niego nawet nie napisali czy cos z nim zrobia.Wiec zastanawiam sie czy wogle policja przyjmie zgloszenie wkoncu postacie do GF naleza a nie graczy.Zapomilalem napisac ze wplacilem kase na konto w banku a on nie dal konta do gry.

Opublikowano

Jeśli było to na mpcforum napisz do jakiegos z adminow najlepiej do wszystkich az odpowiedza i oni maja obowiazek ta sprawe wydac w rece policji...

Opublikowano

No niestety dałeś się oszukać i raczej nic już nie zrobisz . Masz nauczkę na przeszłość <_<

A jak by bylo na allegro to jaka roznica zadna!!!Czyli co konto w grze do Gf nalezy i koniec.To po co sela ktos czyli lamie regulamin czyli GF musi do sadu ich podac?Aha i po co maja w black markiet w prefiksie u gory napisane zasady oraz ze ktos oszuka to na policje bedzie podany sciema mpc forum.Wychodzi na to ze mpc forum toleruje oszustow zldozieji zreszta co sie dziwic jak to forum dla cziterow.

Opublikowano

Jeżeli dałeś ~120+ zł to mozesz isc na policje na lajcie. Koleś może dostać grzywne w wysokości paru tysięcy lub od roku do trzech.

Kolekcjonuje + :)

Cokolwiek mi dasz dzięki za poświęceni mi czasu ;)

Opublikowano

Jeżeli dałeś ~120+ zł to mozesz isc na policje na lajcie. Koleś może dostać grzywne w wysokości paru tysięcy lub od roku do trzech.

Tylko ze postacie naleza do GF wiec Gf musi wystapic chyba o ukaranie.Kasa byla 200zl wplacilem.W black markiet pisza tak :

Wszelkie oszustwa skutkują banem na forum oraz przekazaniem danych oszusta w ręce Policji, żaden oszust nie może czuć się bezkarnie

Opublikowano

Ja kupowalem a nei sprzedawalem.To po co macie black markiet i knta wystawiane jak nie mozna nimi handlowac odpisz modku.z gory dziekujem.chyba po to by ludzie oszukiwali!!!!

Opublikowano

Powiem tylko tyle ostatni debil kupuje na forach konta do obojetnie jakiej gry xD nie słyszałeś nigdy o Allegro.pl ?? xD tam masz bezpieczeństwo zakupu :) wszystkie transakcje są zapisywane u nich na serwerze i wrazie niedotrzymania warunków zakupu sprzedający lub kupujący ponosi odpowiedzialnośc karną :) pozdro ;)

Opublikowano

Powiem tylko tyle ostatni debil kupuje na forach konta do obojetnie jakiej gry xD nie słyszałeś nigdy o Allegro.pl ?? xD tam masz bezpieczeństwo zakupu :) wszystkie transakcje są zapisywane u nich na serwerze i wrazie niedotrzymania warunków zakupu sprzedający lub kupujący ponosi odpowiedzialnośc karną :) pozdro ;)

ps :)) co masz teraz zrobić ??:) płakac za swoja naiwność :P)nic temu komuś nie zrobisz :) chyba że poinformisz admina a ten udostępni IP tego kogos kto CI sprzedawał knoto policji ;) wtedy masz jakies szanse na odzyskanie pieniążków xD;) ale wątpie żeby ktoś taki sprzedwałał konta ze swojego IP ;) pewnie z kawiarenki dawał ;)xD tak więc życze powodzenia w "śledźtwie" :)

Opublikowano

nie wiem czy miales jakies "zabesspieczenie" gdyz mpc forum nie handluje jak np allegro

pomogłem? daj + nic Cię nie kosztuje a może akurat gdy będę coś wiedział to ci pomoge^^

Opublikowano

nie wiem czy miales jakies "zabesspieczenie" gdyz mpc forum nie handluje jak np allegro

MPC Forum pomaga w rozawiązywaniu problemów w grze :) a nie sprzedaje konta do gier ani nic w tym stylu ;) od tego sa inne portale które biora za to odpowiedzialnośc między iinnymi Allegro .pl ;)

Opublikowano

Nic nie zrobisz teraz ale będziesz miał doświadczenie na przyszłość. Oczywiście możesz gościa postraszyć policją itp. ale nie idz na policję bo cie wyśmieją :)

userbar.pngub_21.gif

18573.png35324.png

21571.jpg10608.jpg

22592.jpg32024.gif

Opublikowano

Kurwa tepi jestescie do huja cyz co allegro tez oszukuja i pytanie brzmi jak to jest z kontami pisza ze do Gf naleza wiec jak nimi handluja sprzedajac i GF by musialo wystapic bo to ich postacie wkoncu.Mpc forum nie jest od kont to po jakiego huja maja black markiet gdzie konta sie wsytawia olsnij mnie kurwa!!!

Opublikowano

Postrasz kolesia, że masz jakieś tam dowody na to, że cię oszukał i pójdziesz z tym na policje czy tam, że przekazałeś dowody jednemu z adminów mpcforum i on zgłosi na policje może to jakiś dzieciaczek wystraszy się i zwróci pieniądze.

PS: Na przyszłość masz nauczkę ;)

Mam nadzieję, że uda ci się odzyskać pieniądze.

buusaga.jpg

Opublikowano

Słuchaj !! na Allegro.pl jeśli cos wystawiasz to masz "bezpieczeństwo do 10 tys zł ;))" !!! i nie ma takiej miżliwości że ktoś z Allegrosa powie że rzecz która jest wystawiona u nich na portalu nie ma zabezpieczenia przez ich "marke" ja sam kupywałem nie raz konta przez allego do róznych gier :) i powiem Ci że ani razu nie miałem porblemów z dostarczeniem pasów lub Meila poprostu trzeba umiec sie w takie cos bawić xD

Opublikowano

Słuchaj !! na Allegro.pl jeśli cos wystawiasz to masz "bezpieczeństwo do 10 tys zł ;))" !!! i nie ma takiej miżliwości że ktoś z Allegrosa powie że rzecz która jest wystawiona u nich na portalu nie ma zabezpieczenia przez ich "marke" ja sam kupywałem nie raz konta przez allego do róznych gier :) i powiem Ci że ani razu nie miałem porblemów z dostarczeniem pasów lub Meila poprostu trzeba umiec sie w takie cos bawić xD

Powiec ci ze allegro jak PZU huja warte,Kolega nie dostal telefon uszkodzoany a mial byc nowy bez sladow uzytkowania i co okazalo sie ze allegro ma to gdsies wiec nie piszcei ze allegro bezpieczne.Kolejny przyklad glosny w polsce koles mial 20 kont na allegro nie na swe dane ale na 1 adres i co allegro jest tepe w huja ze 20 osob mieszka pod jednym adresm i kolesia mial falszywe dane i wyjebal na 300 tysiecy w huja osob.Patrze na alllegro na zakup yang kont i sa negatywy przy kontach tez i pisane ze oszust i mimo to kont allegro nie zawiesza.Jebac metina 2 i allegro.Ja konta sprzedawelm bez allegero i jakos bez przekretow i git bylo 2 kupilem tez bez allegro i git bylo a teraz sie naciolem.To do mpc forum barany usunice black markiet bo on tylko daje pole do popisu zlodzieja po huja jest on!!!!

Opublikowano

Powiec ci ze allegro jak PZU huja warte,Kolega nie dostal telefon uszkodzoany a mial byc nowy bez sladow uzytkowania i co okazalo sie ze allegro ma to gdsies wiec nie piszcei ze allegro bezpieczne.Kolejny przyklad glosny w polsce koles mial 20 kont na allegro nie na swe dane ale na 1 adres i co allegro jest tepe w huja ze 20 osob mieszka pod jednym adresm i kolesia mial falszywe dane i wyjebal na 300 tysiecy w huja osob.Patrze na alllegro na zakup yang kont i sa negatywy przy kontach tez i pisane ze oszust i mimo to kont allegro nie zawiesza.Jebac metina 2 i allegro.Ja konta sprzedawelm bez allegero i jakos bez przekretow i git bylo 2 kupilem tez bez allegro i git bylo a teraz sie naciolem.To do mpc forum barany usunice black markiet bo on tylko daje pole do popisu zlodzieja po huja jest on!!!!

z tym gościem było głośno w TV :) ale chyba nie słyszałes końca tej sprawy xD grzoi mu do 15 lat pozbawienia wolności ;) alllegro ;) owszem ma gdzies ludzi którzy nie walcza o swoje :) tylko jedna odmowa i już dajecie sobie spokój trzeba walczyc o swoje :) tak jak na przykładzie tych kont Przedmiot jest własnością firmy GameForge 4D GmbH sprzedaje tylko czas poświęcony na rozwoju postaci ... ;) i wtedy Allegros :) przyjmuje to jako własnośc publiczną a nie Metina pzdr

Opublikowano

z tym gościem było głośno w TV :) ale chyba nie słyszałes końca tej sprawy xD grzoi mu do 15 lat pozbawienia wolności ;) alllegro ;) owszem ma gdzies ludzi którzy nie walcza o swoje :) tylko jedna odmowa i już dajecie sobie spokój trzeba walczyc o swoje :) tak jak na przykładzie tych kont Przedmiot jest własnością firmy GameForge 4D GmbH sprzedaje tylko czas poświęcony na rozwoju postaci ... ;) i wtedy Allegros :) przyjmuje to jako własnośc publiczną a nie Metina pzdr

ps. Nie mozna sprzedawac kont w Metinie 2 PL czy innych globali ;) bo to jest własność GameForge4D sprzedajecie tylko czas na poswicenie do rozwoju tych postaci ;) jeżeli ktos daje taki nagłowek przy sprzedazy konta wtedy masz pełne mozliwosci na allegro co np ci którzy kupuja tv :)

Opublikowano

ps. Nie mozna sprzedawac kont w Metinie 2 PL czy innych globali ;) bo to jest własność GameForge4D sprzedajecie tylko czas na poswicenie do rozwoju tych postaci ;) jeżeli ktos daje taki nagłowek przy sprzedazy konta wtedy masz pełne mozliwosci na allegro co np ci którzy kupuja tv :)

Tak jake mozliwsoci i jak dal naglowek to co bede sie sadzil o czas ktory sprzedaje czasu nie mozna sprzedac.Co do tego co w tvn bylo to bylo o wlamanie na konto a to roznica wielka jest.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...