Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Santarius?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja byłem u babki i też wróciłem !!!!!

Jak miło miwas widzieć już tyle się nie widzieliśmy och Ventos to ty jeszcze żyjesz witaj stary brachu

Aha no i oczywiście mam zdjęcia z mojej wycieczki do babki 8) :

ml.jpg

1375207970-U250359.png

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

szczerze mówiąc

chuj mnie to

bardziej bym się cieszył jakby wrócił azerf/matek dostał ub/kaka albo detox :)

to był fajny mod ;)

@down

chyba kecup

.

Opublikowano

Nie chciałem tego robić ale już nie mogę się powstrzymać i też wtrącę swoje trzy grosze.

Z tego co piszesz byłeś moderatorem na tym forum i to w dość wczesnym etapie jego istnienia.

Jednak to co sobą zaprezentowałeś w tym temacie znacząco odbiega od mojej definicji słowa moderator..

Moderator to osoba pilnująca porządku na forum, reprezentująca sobą pewien poziom i nie wdająca się w tzw. "flame war" i inne kłótnie.

Jak moglibyśmy karać innych za nieprzestrzeganie regulaminu samemu nie dając najmniejszego przykładu?

Myślałeś, że będziesz naszym panem po napisaniu tego tematu? No to z przykrością pragnę Cię poinformować, że tak wcale nie jest.

Wywołałeś przynajmniej w moim przypadku lekkie zażenowanie i frustrację.

Nie mam zamiaru tym postem Cię obrazić, a jedynie.. Otrzeźwiej w końcu : )

1373662483-U83583.png

Opublikowano

TAK!

Santarius wraca do MPCF. Po prawie dwóch latach nieobecności, zatęskniłem za wami.

Kilka zmian :

- Design duuużo lepszy niż kiedy widziałem go ostatnim razem.

- Mount adminem...a ja pamiętam, jak miał tego łysego kolesia w awatarze i jak kłócił się ze mną nt. użyteczności w pvp szamanki smok/leczenie :D

- Jakiś spokój taki. Względny.

Dlaczego nie wrócę na moje stare konto?

Nie pamiętam hasła, a e-mail jest zablokowany. Z kolei administracji prosić o podanie mi hasła nie chcę, bo byłoby to nadużycie.

jeżeli ktoś nie wie, kim Santarius był i jest :

http://www.mpcforum.pl/user/21967-santarius/

Komentarze w profilu obelżywe pochodzą z czasu mojego urzędowania (przeciętnie 3-4 bany dziennie. Metin wtedy przeżywał swój rozkwit na polskiej ziemi.)

Popłakałem się :)

Miło wiedzieć, że jednak nie zostałem całkowicie zapomniany :>

Był to wynik masakrycznie rozległej akcji p.t. "Kokosz sux, oddajcie moda Mounthainsowi".

Ja ją zacząłem. Do dzisiaj na Santariusie jest awatar z napisem "Dzięki", skierowany ku kokoszowi. Bo ja modem już nie byłem, ale Mountha mi szkoda było. Widziałem, że kocha tą robotę.

Cóż, nie pomyliłem się :]

Spierdalaj.

League of Legends rlz

Opublikowano

Rzeczywiście, niezbyt porywające. Pogaduszki to nie dział typu "Przywitaj się" :f

btw, chyba nawet moja historia jest ciekawsza ._.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Osobiście Cię nie znam ;)

Ale jak już wróciłeś to "Hey"

No tą kłótnią to raczej nie zaprezentowałeś się z dobrej strony ;)

Opublikowano

Trochę mu nie wyszedł wielki COME BACK na forum :D

"Trochę".

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Szemu? Wyszedł. Chciałem się przywitać, i to zrobiłem. Dla mnie ten temat kończy się na pierwszym poście. Miał służyć do informowania, nie do dyskusji :P

Nie chciałem tego robić ale już nie mogę się powstrzymać i też wtrącę swoje trzy grosze.

Z tego co piszesz byłeś moderatorem na tym forum i to w dość wczesnym etapie jego istnienia.

Jednak to co sobą zaprezentowałeś w tym temacie znacząco odbiega od mojej definicji słowa moderator..

Moderator to osoba pilnująca porządku na forum, reprezentująca sobą pewien poziom i nie wdająca się w tzw. "flame war" i inne kłótnie.

Jak moglibyśmy karać innych za nieprzestrzeganie regulaminu samemu nie dając najmniejszego przykładu?

Modem już nie jestem, i nie zamierzam nawet po niego startować. Sami się w to bawcie. Zwłaszcza, że jeszcze pamiętam, ile czasu na to przeznaczyłem. Gdybym dostawał 1gr za każdego warna dziś nie głowiłbym się, skąd wytrzasnąć jeszcze 300zł na Xboxa.

SantariussuiratnaS

Nałogowo grywam w League of Legends.

Nick : Rethemorn

Serwer : US.

Tak, jestem tym prawdziwym Santariusem.

Opublikowano

Szemu? Wyszedł. Chciałem się przywitać, i to zrobiłem. Dla mnie ten temat kończy się na pierwszym poście. Miał służyć do informowania, nie do dyskusji :P

Modem już nie jestem, i nie zamierzam nawet po niego startować. Sami się w to bawcie. Zwłaszcza, że jeszcze pamiętam, ile czasu na to przeznaczyłem. Gdybym dostawał 1gr za każdego warna dziś nie głowiłbym się, skąd wytrzasnąć jeszcze 300zł na Xboxa.

Jak bujać to my.

Opublikowano

Ja Cię nie pamiętam <_< . Chociaż siedzę od 2009 roku. No cóż..

+

Rejestracjapią, 23 kwi 10

= Fail ... <_<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...