Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Santarius?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TAK!

Santarius wraca do MPCF. Po prawie dwóch latach nieobecności, zatęskniłem za wami.

Kilka zmian :

- Design duuużo lepszy niż kiedy widziałem go ostatnim razem.

- Mount adminem...a ja pamiętam, jak miał tego łysego kolesia w awatarze i jak kłócił się ze mną nt. użyteczności w pvp szamanki smok/leczenie :D

- Jakiś spokój taki. Względny.

Dlaczego nie wrócę na moje stare konto?

Nie pamiętam hasła, a e-mail jest zablokowany. Z kolei administracji prosić o podanie mi hasła nie chcę, bo byłoby to nadużycie.

jeżeli ktoś nie wie, kim Santarius był i jest :

http://www.mpcforum.pl/user/21967-santarius/

Komentarze w profilu obelżywe pochodzą z czasu mojego urzędowania (przeciętnie 3-4 bany dziennie. Metin wtedy przeżywał swój rozkwit na polskiej ziemi.)

Po okresie 2 tygodni dostałem unbana od byłego Moda Metina Santariusa

Popłakałem się :)

Miło wiedzieć, że jednak nie zostałem całkowicie zapomniany :>

Po 24h odzyskałem rangę. Podejrzewam, że zrobili to z powodu gdyż nie mieli kogo wstawić za mnie.

Był to wynik masakrycznie rozległej akcji p.t. "Kokosz sux, oddajcie moda Mounthainsowi".

Ja ją zacząłem. Do dzisiaj na Santariusie jest awatar z napisem "Dzięki", skierowany ku kokoszowi. Bo ja modem już nie byłem, ale Mountha mi szkoda było. Widziałem, że kocha tą robotę.

Cóż, nie pomyliłem się :]

SantariussuiratnaS

Nałogowo grywam w League of Legends.

Nick : Rethemorn

Serwer : US.

Tak, jestem tym prawdziwym Santariusem.

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie znam randoma.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

@Top

Who cares?

Nobody cares.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano
Z kolei administracji prosić o podanie mi hasła nie chcę, bo byłoby to nadużycie.

Co ci po hashu?

@Topic

Fajnie ale gówno mnie to obchodzi.

RAsfepN.png
Opublikowano
Fajnie ale gówno mnie to obchodzi.

Gówno cię to obchodzi - nie czytaj.

Temat i powitanie kierowałem do osób, które mnie znały, i które mój powrót może zainteresować.

SantariussuiratnaS

Opublikowano

Mam prawo komentować to co chcę i jak chcę dopóki nie łamie to regulaminu forum natomiast ty nie masz prawa mówić mi co mam robić.

RAsfepN.png
Opublikowano

Gówno mnie obchodzi, co masz do powiedzenia.

Załatwiłem Cię Twoją własną bronią. Która też mnie gówno obchodzi.

SantariussuiratnaS

Opublikowano

Długo nie zabawisz na tym forum, typku.

Km5iG.png

Opublikowano

To po co czytasz coś co cię gówno obchodzi? Załatwiłeś sam siebie. A jeżeli czytasz ten post to załatwiłeś sam siebie nawet podwójnie.

RAsfepN.png
Opublikowano

Długo nie zabawisz na tym forum, typku.

Nah, słyszałem ten tekst tysiące razy. Najpierw od Bambosa (z którym znam się teraz w realu), potem od Owneda (za sprawą którego zostałem potem modem Metina), potem od Rycha (który tak się uparł, żeby go zbanować, że aż go zbanowałem). Tysiące osób powtarzały mi ten tekst. Tysiące razy.

Ja tu wciąż jestem. Ich nie ma.

To po co czytasz coś co cię gówno obchodzi? Załatwiłeś sam siebie. A jeżeli czytasz ten post to załatwiłeś sam siebie nawet podwójnie.

To ty zacząłeś czytać temat, który cię gówno obchodzi. I czytałeś mój pierwszy post, który też cię gówno obchodzi.

Ten pewnie też przeczytasz.

btw, zmieniam zdanie. Nie jesteś chamskim dupkiem, jesteś może nawet inteligentny. Tylko ktoś inteligentny umie dać przeciwnikowi broń, po czym jej uniknąć i jeszcze przypieprzyć nią prosto w zęby.

SantariussuiratnaS

Opublikowano

To ty zacząłeś czytać temat, który cię gówno obchodzi. I czytałeś mój pierwszy post, który też cię gówno obchodzi.

Ten pewnie też przeczytasz.

Gówno mnie obchodzi twój powrót a nie to co napisałeś.

RAsfepN.png
Opublikowano

Nah, słyszałem ten tekst tysiące razy. Najpierw od Bambosa (z którym znam się teraz w realu), potem od Owneda (za sprawą którego zostałem potem modem Metina), potem od Rycha (który tak się uparł, żeby go zbanować, że aż go zbanowałem). Tysiące osób powtarzały mi ten tekst. Tysiące razy.

Mam więcej znajomości i więcej osób za mną stoi niż myślicie. ;)

Km5iG.png

Opublikowano

Mam więcej znajomości i więcej osób za mną stoi niż myślicie. ;)

Ja znam faceta, który zna kolesia, którego szef ma żonę, której kochanek zna babkę, która kiedyś widziała prezydenta na własne oczy!

To kto ma lepsze znajomości?

</ironia>

Jak mnie bawią tacy ludzie :P

Pewnie stoi za tobą sam Pedobear. Nie schylaj się, bo...osz cholera, no przecież mówiłem.

@Osama

W takim razie mea culpa, źle przeczytałem Twoją wypowiedź :P

SantariussuiratnaS

Opublikowano
Po prawie dwóch latach nieobecności, zatęskniłem za wami.

Kawałek z Twojego starego konta które podałeś.

Ostatnio 06 sty 2010 19:05

Fail.

Twój powrót interesuje tyle osób ile tu postów jest napisanych ^^

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

@up

jak mogłem wejść bez hasła? Którego bynajmniej nie znam?

SantariussuiratnaS

Opublikowano

Santarius kim ty do cholery jesteś, Bogiem, że wszyscy muszą wiedzieć iż wróciłeś? A chuj nas to obchodzi. Jak ja nie lubię takich dzieci...

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Ja znam faceta, który zna kolesia, którego szef ma żonę, której kochanek zna babkę, która kiedyś widziała prezydenta na własne oczy!

To kto ma lepsze znajomości?

</ironia>

Jak mnie bawią tacy ludzie :P

Pewnie stoi za tobą sam Pedobear. Nie schylaj się, bo...osz cholera, no przecież mówiłem.

@Osama

W takim razie mea culpa, źle przeczytałem Twoją wypowiedź :P

A gdzie <ironia>, przecież nie zacząłeś mówić w trybie ironicznym, więc jak mogłeś go zakończyć?

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

A gdzie <ironia>, przecież nie zacząłeś mówić w trybie ironicznym, więc jak mogłeś go zakończyć?

Jak go poczęli to już miał włączone.

Km5iG.png

Opublikowano
Jak go poczęli to już miał włączone.

Rozgryzł mnie, jeany.

Ironia i cynizm weszły mi do języka wraz z pierwszym spotkaniem z prozą Sapkowskiego.

Maggot - ja to forum moderowałem zanim ty miałeś na nim konto. Do tego z kumplami z epvp stworzyliśmy kilka haxxorków do metina (kiedy jeszcze był tylko serwer POLAND).

SantariussuiratnaS

Opublikowano

Ja tam Cię pamiętam, ale mogłeś w lepszy sposób zaakcentować swój powrót. Temat zbędny ;) Tak czy siak witaj...

@down

Żyję, od czasu do czasu wpadnę zobaczyć co się dzieje ;] Ten avatar to mój znak rozpoznawczy, nie ma sensu go na "starość" zmieniać^^

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Opublikowano

Oh, GOD.

Marian.

Ty żyjesz jeszcze? :D

Twój awatar jest wieczny. Od kiedy zarejestrowałem się na forum go masz :D

Co do zaakcentowania...mogłem wpierdzielić się z atomówką w kompa Sniahtnuom'a, ale wolałem nie.

SantariussuiratnaS

Opublikowano

Chyba tylko metińczycy mają skłonność do robienia z siebie pośmiewiska.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Wzruszyła mnie twoja historia.

Tylko poco ten temat? Jakby każdy zakładał takie tematy, to Pogaduszki byłyby większe od Metina. :O

Pozdrawiam.

g0Tef.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...