Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Osiedle "Silesia"

EXPIKxMETIN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick w grze, Imie : Kip3r, Adam

Twój wiek i data ur. :16, 01.03.1995

Dlaczego chcesz właśnie u nas zamieszkać (min. 3 zdania) : Podoba mi się miasto. Jest bardzo duże i estetycznie zbudowane.

Coś o sobie (min. 3 zdania) : Gram w minecrafta 3 miesiące. Grałem już na wielu serwerach. Nie niszcze i nie przeszkadzam innym w budowie.

Opublikowano

Nick / Imię - DareQQ / Darek

Data urodzenia / wiek - 14.11.1987 / 23

Dlaczego chce zamieszkać w Silesi - Ładna okolica, fajne warunki budowy, wydaje sie, że miła ekipa^^

Coś o sobie - Mieszkam w Lesznie woj Wielkopolskie. W minecrafta gram od 3 miesięcy. Pracuję na pełen etat w Towarzystwie Ubezpieczeniowy. Myślę, że mogę pomoc w budowie dróg w mieście, sadzeniu drzew, oraz ogólnie architekturze osady.

Opublikowano

Nick w grze, Imie : kolope, Krystian

Twój wiek i data ur. : 14 lat, 04.09.1997

Dlaczego chcesz właśnie u nas zamieszkać (min. 3 zdania) : Po dłuższych oględzinach serwera doszedłem do wniosku że Silesia to najbardziej rozwinięta i ogarnięta osada.

Coś o sobie (min. 3 zdania) : Jestem spokojnym, rozgarniętym graczem. Nikomu nie przeszkadzam staram się służyć pomocą. Jestem pracowitym nastolatkiem. Lubię grać w piłkę nożną lubię dziewczyny(tylko te piękne), lubię grać w Minecrafta.

989404433.png

Pomogłem daj +

Opublikowano

Nick w grze, Imie: Ajtrav, Szymon

Twój wiek i data ur. : 17 lat, 07.08.1993

Dlaczego chcesz właśnie u nas zamieszkać: Osiedle Bardzo mi się podoba. Mam kilka fajnych pomysłów i myślę, że uda się je zrealizować. Wciąż się rozrasta i wiąże z nim wielkie nadzieje. Gdy chodziłem po osadzie zauważyłem, że prawie zawsze ktoś coś ulepsza, modernizuje itp.

Coś o sobie: W minecrafta gram już od jakiegoś czasu, nie wiem dokładnie ile;P Interesuję się robotyką. Uczę się w technikum w zawodzie Technik Mechatronik.

GG - 1935736(dla expika..)

Opublikowano

Nick w grze, Imie : Papja , Patryk

Twój wiek i data ur. : 13lat 30.07.1998

Dlaczego chcesz właśnie u nas zamieszkać (min. 3 zdania) : Według mnie miasto świetnie wygląda jest budowane nie tylko wełną jak główne przez co się wyróżnia pozytywnie.Podoba mi się też to że jest wszędzie niedaleko i można krótko dojść do odludnych miejsc

Coś o sobie (min. 3 zdania) : Jestem rozgarniętym graczem.Nie niszczę ani nie podpalam,Lubie grać w cs 1.6 oraz TF 2 ale one chowają się przy minecrafcie.Poświęcam dużo czasu na grę lecz nie nolajfie całymi dniami.Na 100% będę się starał wejść chociaż godzinkę dziennie na minecraft.Kocham akwarystykę oraz przeglądanie demotów,mistrzów i komixxów

Opublikowano

Proszę o wyrozumiałość dla Expik'a człowiek robi co może a na raz nie ogarnie wszystkiego.

Radzę uzbroić się w cierpliwość i monitorować forum.

Pozdrawiam

Opublikowano

Kurde ze mam bana :/ Bym wyrownal teren dla nastepnych dzialek :/

Za co masz bana?

I like minecraft, terraria and banana.

Fajnie się klikało?? :D

3PLBp.gif

Opublikowano

Cała osada została zaakatowana piecami i skrzyniami przez MniamekPL i Blackburn, odechciewa mi się grać...

Mam nadzieje że piece i skrzynie zostaną szybko usunięte z osady.

TGLNeedQQ_eune_103_4_nozg.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nick, imie : Inscore , Patryk

Wiek; 16lat 12.09.95r.

Why??? Chciałbym pograć w w minecrafta razem ze znajomym. Poznać trochę bardziej świat minecrata.

O mnie: Mam na imie Patryk we wrześniu skończę 16 lat. W minecrafta gram od okolo 3 miesiecy.Cały czas grałem na singlu , więc mam nadzieje ,że pozwolicie mi spróbowaćgry na multiplayerze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...