Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Osiedle "Silesia"

EXPIKxMETIN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dziś z kolegami (GreatDeath, gouran, Kaeste i Ja) wyrównaliśmy teren 62x60 pod osiedle "Silesia"

Chciałbym prosić o zgodę Geoninga na cuba na ten obszar i dodanie do niego :

gouran, Expik, GreatDeath.

Osiedle leży na kordach 325x75.

Proszę o odpowiedź Geoninga i czy będzie nas to coś kosztowało...

Dodatkowo podaję rade osiedla :

-Expik

-gouran

-GreatDeath

Osiedle jest na razie w budowie, lecz spokojnie. Zajmiemy się dokańczaniem już dzisiaj!

TGLNeedQQ_eune_103_4_nozg.png

Opublikowano

Aktualnie na osadzie, bo aktualnie nazywamy to "osadą" skończyliśmy :

-mur

-ratusz a w nim skarbiec osady jak i gabinet rady

-park osady

Aktualnie pracujemy nad :

-"wieżyczkami obronnymi"

-ozdobami miasta

Proszę o jak najszybszego cuboida ponieważ dziś wszedłem na serwer i trochę rzeczy zostało zniszczonych...

Opublikowano

jaka cena za działke na tym osiedlu moge podarować x5 po 64 coblestone albo więcej ( nie wiem ile mam i co mam dokładnie jak włączą serwa to powiem )

NJxbd4x.png

Opublikowano

Jeżeli cuboid na osiedle zostanie dodany działka wraz z cuboidem będzie kosztować 6000 Euro (cuboid 9x10 - 5000 euro + 1000 euro do skarbca osiedla)

Opublikowano

a nie wolabyś w naturze moge w cholere materiałów nazbierać jak chcesz bo z kasą to tak nie zbyt chociaż ....

NJxbd4x.png

Opublikowano

Oczywiście składka 1K jest dobrowolna, nie musisz jej płacić ale miasto im więcej euro tym więcej mogę zainwestować w osadę (wełna, ozdoby itd.)

Opublikowano

Niestety potrzebujemy 400k na cub więc raczej z osiedla nici, chyba że znajdziemy sponsorów osiedla ;/

Opublikowano

Ja moge dać tylko troche cobbla.

PS.Ok. 3 stacków.

I like minecraft, terraria and banana.

Fajnie się klikało?? :D

3PLBp.gif

Opublikowano

Podacie współrzędne lub /warp do waszej dzielnicy?

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Opublikowano

Osada nie powinna być trudna w znalezieniu ponieważ znajduje się baaardzo blisko spawnu.

Kordy podałem w temacie...

Opublikowano

Mam małe pytanie mógłbym po dostaniu się na whiteliste zostać na przykład próbnym mieszkańcem lub coś podobnego ponieważ naprawdę mi się pomysł podoba.A gdy bym nazbierał kasy bym zapłacił to 6k

Opublikowano

Imie Kuba Nick w grze Orki999

Mój wiek 16 lat (rocznikowo) data urodzenia 10.11.1995

Dlaczego u was: Szukam fajnej działki w ładnej okolicy. W mieście jest mało wolnych działek albo są na obrzeżach. Poza tym ekipa waszego osiedla wydaje sie być spoko.

O sobie: Lubie gry komputerowe i koszykówkę. Od 2 miesięcy gram w minecrafta i można powiedzieć zakochałem się w tej grze. Z innych gier gram trochę w cs.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nick w grze, Imie : NIck - osztenkurden, imię - Hubert

Twój wiek i data ur. :14 lat, 26.05.1997

Dlaczego chcesz właśnie u nas zamieszkać (min. 3 zdania) : Mała wioska, więc będzie spokój. Bardzo zorganizowana też, sądząc po screenach ładna. A główna wioska jest taka ponura.

Coś o sobie (min. 3 zdania) : Gram w Minecrafta, w przerwach się uczę. Lubię pomagać ludziom. Chętnie pomogę w rozbudowywaniu miasta/wioski.

(Jeśli chodzi o koordy, to nie napisałeś który to x, a które to z.

wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po polsku

Bywalec MPC | ProUser

Opublikowano

Nick w grze, Imie :WilQ,Filip

Twój wiek i data ur. : 14 lat , 28.11.1996

Dlaczego chcesz właśnie u nas zamieszkać (min. 3 zdania) :Wioska mi się bardzo podoba. Spędzam w niej oraz okolicy dużo czasu. Próbuje wspomóc plantacje trzciny :>

Coś o sobie (min. 3 zdania) : W minecrafta gram jakiś 1 rok uwielbiam budować oraz kopać. Także polować na zwierzynę ale na mpc nie ma :< .Dziele się itemami jeśli ktoś będzie potrzebować i ja będę miał za dużo(ew. niepotrzebne)

Opublikowano

Nick w grze, Imie : wilku44 a na imię mam Mateusz ;]

Twój wiek i data ur. : nie wiem po co komu to ale 1996 :]

Dlaczego chcesz właśnie u nas zamieszkać (min. 3 zdania) : chcę zamieszkac na tym osiedlu żeby pomóc w jego rozbudowie

Coś o sobie (min. 3 zdania) : hmm, interesuję się informatyką, sportem [lekka atletyka, floorball]. Nie wiem co mam pisać. Takim o to sposobem napisałem 3 zdania.

KOCHAM MPCFORUM

d89fc52f42cdca51.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...