Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Vexilia Nowa Odslona

Kastek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja to pobralem i przez co niby mam odpalic przez te pliki? jedynie co to moge se podmienic a czym odpale?

Opublikowano

Ja to pobralem i przez co niby mam odpalic przez te pliki? jedynie co to moge se podmienic a czym odpale?

to pisalo na stronie serwera

Klient gotowy do pobrania, [b]mozna tez sam pack[/b] ale radze klienta gdyz tylko tam poznacie wszystkie mozliwosci

sam dopiero go pobieram ;d

Kastek wytlumaczysz nam to jakos ?^^

Opublikowano

ja nie mam neta na tekie duze pobieranie...(slabe lacze) wiec prosze cie Kastek daj jakiegos lunchera zeby pograc i nie zostac w tyle ;d

Opublikowano

instalujecie metina z 2008

sciagacie pack z linku z dzialu download, i wypakowac nalezy te ikony ktore tam sa do Pack w folderze metin a jak zapyta czy podmienic pliki dajecie "Tak"

s0vgbq.png

userbarkopiasz8.png

Opublikowano

instalujecie metina z 2008

sciagacie pack z linku z dzialu download, i wypakowac nalezy te ikony ktore tam sa do Pack w folderze metin a jak zapyta czy podmienic pliki dajecie "Tak"

i normalnie odpalac przez plik metin2 z metka 2008 tak ?

Opublikowano

a nie mogles zrobic normalnego launchera?

mi naprzyklad nie dziala metin(nie chce sie storrentowac) i przez to nie moge uzywac takich patchow

2dui2p4.png

"Bo miłość nie zna granic"

Korona Kielce Hobby Travel

• 1 rok później...
Opublikowano

Nowe postanowienie Metin2.

Zamknięta Dyskusja/Zapowiedź > Kosz.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...