Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Vexilia Nowa Odslona

Kastek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jako ze ostatnio gracze prosili o harda... to zrobilem ale jak widac sie nie przyjal...

Dlatego ponowny start vexili i co mam dla was?

Profesionalny klient

Dodane w nim wszystko co moze byc potrzebne na teraz i ewentualne ulepszenia

Edytowane bony

Sa wielokrotnie testowane i dopasowane do dropu i pvp oraz dmg broni

-Odbugowany

Po becie oraz kilku dniach serwa wszystkie bugi zostaly usuniete

-Unikalny system ulepszen

Mozna robic z broni na 65 nowe bronie, takze z broni na 70 i 75!! W tym bizuteria smoka ale uwaga ma inne bony niz na pozostalych serwerach

Skromniy is

W is nie ma zadnego szalu sa tam podstawowe rzeczy:)

Dopasowany zaufany team

W teamie beda starannie dobrane zaufane osoby ktore wiem ze mnie nie zawioda

Brak "kolegow gm"

Oznacza to ze nikt nie dostanie cos po znajomosci

Nowe questy

Wiele nowych questow aktualizowanych na bierzaco, w tym biolog co sekunde

Eventy,ox

Co dwa dni bedzie ox, do wygrania w nim nagrody/ eventy i konkursy to drugie imie serwera

Dokladnosc -moje drugie imie

Drop z metkow, mobow, exp jest indywidualnie edytowany aby byl idealnie dopasowany

Doswiadczenie

Na serwerze codziennie wprowadzalem zmiany az uzyskalem idealny dlatego nie ma bugow:)

Ciekawe expienie?

Tak resp w red lesie jest ustawiony co sekunde po zabiciu spota, dlatego nie bedziecie musili stac i czekac....

Wygoda?

Tak dostajemy dla wygody pierscien teleportacji, konia i eq na start + misja w ktorej mozna 20kk upolowac:)

To dopiero początek tego co was czeka i w ogromnym skocie, zapraszam a GWARANTUJE dobra i udana zabawe:)

Przewidywany start o 20 dzisiaj

s0vgbq.png

userbarkopiasz8.png

Opublikowano

Zapowiaedz bym mogl napisac ze jak kazda inna wiele obiecania a na koniec zwylki hard Polski ale nie oceniam bo nawet nie wyszedl

Poczekamy do tej 20 i sie okaze czy wyjdzie czy nie i jesli to co napisales bedzie na servie i nie bedziecie mieli atakow 'ddos' czy jakos tak no to serv moze bedzie sie wybijal od tych 'szarych Polskich dedykow'

Ciekawe rozwiazanie z tym respieniem sie moobow co 1 sec. podoba mi sie to ^^

No i mam pyt. czy bedzie dostepne spol. ? czy tez tylko client lub patch ?

P.S ja bym napisal ze serv wystartuje za pare dni a nie o 20 bo jak wiadomo wiele servow tak pisze a potem sie okazuje ze cos jest nie tak trzeba troche opuznic start serva no i odrazu 50% osob juz jest zdenerwowana ze ich juz w balona robicie przed startem serva

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Jak dla mnie nic ciekawego ... kolejny zwykly serwer. Poczekam do 20 i zobacze czy bd On bo napewno zagram. Dodaj klika screenow z serwer.

Opublikowano

Mam kilka pytan:

1.jakie raty beda na servie(moze byc okolo)

2.jaki bedzie maksymalny lvl

3. wszyscy beda grac od nowa czy te konta co byly zostana??

2dui2p4.png

"Bo miłość nie zna granic"

Korona Kielce Hobby Travel

Opublikowano

Mam kilka pytan:

1.jakie raty beda na servie(moze byc okolo) dosc duze:>

2.jaki bedzie maksymalny lvl 120

3. wszyscy beda grac od nowa czy te konta co byly zostana?? Niestety tak bo byloby to nie fair wobec nowych graczy gdyz teraz jest nowy sys ulepszen exp itp

s0vgbq.png

userbarkopiasz8.png

Opublikowano

Będzie 6 skill dla woja i ninjy?

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

A mniej więcej za ile ON? I czy bd beta, jak będzie to na jakich zasadach? <kasacja konto, postaci nie itp>.

Nicki - Mercy, Demigod. ShowNoMercy, Mnich1, Uprising, Ampers.

Serwery: s8, s21, s26, AnimeMT2, Triadica, XenoxMT2, Inorist, Reinor, Paradise, Gladormt2, ShivaMT2 S1, MalygosMT, ShivaMT2 2015

Opublikowano

Tez podpinam sie pod jakims luncherem.. i Prosze podajcie system ulepszen broni dla kazdej klasy ;d

Opublikowano

http://www.multiupload.com/ZHS8VXAX0G

klient gotowy jak juz jak cos mozna pobierac, ale pamietajcie o 20 res kont i jedziemy od nowa:)

O 20 start

0035.png

senna2.png

beznazwyfg1.jpg

Opublikowano

Dajcie kurw.... jakis luncher jak ja niby mam zagrac na serwie jak client sie pobiera po 20kb ....

Opublikowano

Luncher pewnie bedzie jak juz bedzie prezentacja:>

Nicki - Mercy, Demigod. ShowNoMercy, Mnich1, Uprising, Ampers.

Serwery: s8, s21, s26, AnimeMT2, Triadica, XenoxMT2, Inorist, Reinor, Paradise, Gladormt2, ShivaMT2 S1, MalygosMT, ShivaMT2 2015

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...